Parlamentné volby
Míting v Trnave
Slovenská ľudová strana v spolupráci so Slovenskou pospolitosťou organizuje v Trnave dňa 14. júna 2006 od 18.00 do 21.00 hod. míting s voličmi.
Zhromaždenie sa bude konať na Trojičnom námestí, kde od 18:00 do 19:00 hod. bude vystupovať hudobná dychová skupina Borovienka. Po ukončení vystúpenia hudobnej skupiny, od 19:00 do 20:00 hod., budú nasledovať vystúpenia kandidátov na poslancov do NR SR. Po skončení vystúpení, od 20:00 do 21:00 hod., bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod.
Slovenská ľudová strana v spolupráci so Slovenskou pospolitosťou organizuje v Trnave dňa 14. júna 2006 od 18.00 do 21.00 hod. míting s voličmi.
Zhromaždenie sa bude konať na Trojičnom námestí, kde od 18:00 do 19:00 hod. bude vystupovať hudobná dychová skupina Borovienka. Po ukončení vystúpenia hudobnej skupiny, od 19:00 do 20:00 hod., budú nasledovať vystúpenia kandidátov na poslancov do NR SR. Po skončení vystúpení, od 20:00 do 21:00 hod., bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod.
Pravdu povediac, neviem ako dopadne tento míting, ale určite sa ho zúčastním...
Ale najviac ma zaráža to, že ked si v tomto štáte chcú ludia niekoho uctit, vid. Modra - tak ho nezákonne rozoženú obuškami.
Ale minulú sobotu sa tu konal nejaký koncert feťákov, boli tam sám zrúdy všelijakých výzorov, ale o to nejde, ide o to, že sa tam motalo plno neplnoletých faganov, ktorý boli zhulený, ponpíjaný a nevem ešte čo. A pritom sa tam vozil jeden fízel v aute a ani sa nesnažil niekoho kontrolovať, mal v pitchi. Tak potom o čom to je? Je to o tom, že policajti a aj celý systém maju takýchto neškodných feťáčikov v pitchi, sú im ukradnutý a je im to jedno. Ale akonáhle sa snaží niekto o zmenu v tomto prehnitom štáte, okamžite je hrubou silou nezákonne potláčaný. Asi toľko.
Ale najviac ma zaráža to, že ked si v tomto štáte chcú ludia niekoho uctit, vid. Modra - tak ho nezákonne rozoženú obuškami.
Ale minulú sobotu sa tu konal nejaký koncert feťákov, boli tam sám zrúdy všelijakých výzorov, ale o to nejde, ide o to, že sa tam motalo plno neplnoletých faganov, ktorý boli zhulený, ponpíjaný a nevem ešte čo. A pritom sa tam vozil jeden fízel v aute a ani sa nesnažil niekoho kontrolovať, mal v pitchi. Tak potom o čom to je? Je to o tom, že policajti a aj celý systém maju takýchto neškodných feťáčikov v pitchi, sú im ukradnutý a je im to jedno. Ale akonáhle sa snaží niekto o zmenu v tomto prehnitom štáte, okamžite je hrubou silou nezákonne potláčaný. Asi toľko.
Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju, a kriteriom pre hodnotenie kvality ludi pre nich nieje rasa ci etnicka prislusnost. Co sa o velkej casti privrzencov kotlebu neda povedat. Prave naopak. Su schopny ublizovat, terorizovat, zastrasovat kohokolvek kte je trosku iny ako ich ideal slovaka.
Nezda sa vam cely ten princip rasovej neznasanlivosti uplne scestny ? Ved v prvom rade sme ludia, az potom su rasy a etnika. Naco je dobre to nasilie a zloba ???
Nezda sa vam cely ten princip rasovej neznasanlivosti uplne scestny ? Ved v prvom rade sme ludia, az potom su rasy a etnika. Naco je dobre to nasilie a zloba ???
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Heh lool, toto bolo dobréAppleBred napísal:Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju.....bla bla bla
Kde som povedal, ze chcem aby moje decko bolo fetak ? Nahodou sa pohybujem v oblasti, ktora sa okrem ineho zaobera aj drogovou problematikou. Drogy su velky problem to je snad jasne kazdemu.don.carleone.sk napísal:Heh lool, toto bolo dobréno neviem ako si ty predstavuješ budúcnosť svojích detí, ale ja by som nerád mal doma "neškodného" feťáka
ktorý bude viac skurený ako pri rozume, lebo bude mať "halušky" a nevedieť čo a jak.... no a teraz sa ma niekto opýta či by som mal radšej doma "narodne zmýšľajúceho slováka" (po vašom rasistu, lebo vám sa tie pojmy už pletú) moja odp. : radšej áno
"Narodne zmyslajuci slovak" ... proti takym v poctate nic nemam.
Ale to ze Kotleba sympatizuje, respektive sa pri nom motaju extremisticke skupiny vyholenych chlapcov to snad nechces popierat.
BTW: pozeral som na STV diskusiu s nim. Jeden z bodov jeho programu je znizenie dane na pivo a vino. Ked si odmyslim absurdnost a populizmus celeho tohto napadu tak mi neda aby som nepripomenul ze alkohol patri takisto medzi navykove latky (a rozhodne nieje menej skodlivy ako drogy)
Vyholene hlavy maju nejaku agendu ?
Ja ze im ide len o to sa ozrat a potom bit nevinych ludi
Predstavitelia SP sa v roznych vyhlaseniach distanocovali od takychto hnuti.. tak ale znovu.. "co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ?"
ale aj ja mam k nemu vyhradu.. mal by zajst k logopedovi a naucit sa uz to r
Predstavitelia SP sa v roznych vyhlaseniach distanocovali od takychto hnuti.. tak ale znovu.. "co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ?"
Kotleba by mal nieco urobyt s tym, ze vyznava ideologiu, aku vyznavaAryan Angel napísal:Vyholene hlavy maju nejaku agendu ?Ja ze im ide len o to sa ozrat a potom bit nevinych ludi
![]()
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A ? To je všetko.... niektorí uznávajú ideológiu Stalinizmu.... a za Stalina bolo zabitých v gulagoch okolo 30 miliónov rusov..... a v Rusku ľudia chodia na výročie smrti s obrázkami Josefa.... na SVK je KSS, cirkev ako taká ja jeden veľký výplach mozgu.... a pod... len keď sa kopé do nejakej skupiny, jedinca treba sa pridať, však ? bo nejaká TVSLIMO napísal:Kotleba by mal nieco urobyt s tym, ze vyznava ideologiu, aku vyznava
(markíza) dáva zostrihané verzie aby stúpala sledovanosť....
taketo nieco dokaze cloveka pekne rozosmiat, nie je to tak davno - minule parlamentne volby, co prave Markiza uverejnovala iba prieskumy v ktorych malo ANO viac ako 5% a teda to bola zvolitelna strana, a tie kde boli pod prahom zvolitelnosti akosi zahadne zmizli
ono je to strasne komicke ze toto vyhlasi clovek, ktoremu na objednavku robi prieskumy jedna agentura, ktora prave na Markize dostava najviac priestoru a to nielen v obdobi medzi volbami, ale prave pocas volieb, moj skromny tip, ze v tom ich volebnom studiu bude sediet ten pan zase tak ako kazde volby
Rusko podal trestné oznámenie kvôli predvolebnému prieskumu
Bratislava 13. júna (TASR) - Líder ANO Pavol Rusko dnes podal trestné oznámenie na Úrade boja proti korupcii na agentúru, ktorá robí prieskumy verejnej mienky pred voľbami. Podľa ANO agentúra, ktorej meno zatiaľ neuviedol, zneužíva za úplatok niektoré kroky tak, aby vo verejnej mienke vytvorila pocit, že jedna zo strán má väčšiu podporu ako v skutočnosti má a druhá menšiu.
Viac informácií strana poskytne na tlačovej konferencii v stredu v Košiciach, uviedol Rusko v dnešnej predvolebnej relácii STV Volebná aréna. Líder ANO zároveň odporučil priaznivcom politických strán, aby neverili prieskumom verejnej mienky. "Budeme iniciovať do budúcnosti, aby sa preferencie počas volebnej kampane nemohli zverejňovať," povedal Rusko. ANO chce vo voľbách obhájiť pozíciu parlamentnej politickej strany. "Sme presvedčení, že sa nám to aj napriek preferenciám podarí," dodal.
Predseda OKS Peter Tatár očakáva, že ich strana získa vo voľbách približne päť percent hlasov.
Pavel Dubček, ktorý kandiduje za novú stranu Nádej, dúfa, že program ich strany priláka voličov. Tak, ako každá strana, sa chcú dostať do parlamentu, aby mohli presadzovať svoj program.
ono je to strasne komicke ze toto vyhlasi clovek, ktoremu na objednavku robi prieskumy jedna agentura, ktora prave na Markize dostava najviac priestoru a to nielen v obdobi medzi volbami, ale prave pocas volieb, moj skromny tip, ze v tom ich volebnom studiu bude sediet ten pan zase tak ako kazde volby
Rusko podal trestné oznámenie kvôli predvolebnému prieskumu
Bratislava 13. júna (TASR) - Líder ANO Pavol Rusko dnes podal trestné oznámenie na Úrade boja proti korupcii na agentúru, ktorá robí prieskumy verejnej mienky pred voľbami. Podľa ANO agentúra, ktorej meno zatiaľ neuviedol, zneužíva za úplatok niektoré kroky tak, aby vo verejnej mienke vytvorila pocit, že jedna zo strán má väčšiu podporu ako v skutočnosti má a druhá menšiu.
Viac informácií strana poskytne na tlačovej konferencii v stredu v Košiciach, uviedol Rusko v dnešnej predvolebnej relácii STV Volebná aréna. Líder ANO zároveň odporučil priaznivcom politických strán, aby neverili prieskumom verejnej mienky. "Budeme iniciovať do budúcnosti, aby sa preferencie počas volebnej kampane nemohli zverejňovať," povedal Rusko. ANO chce vo voľbách obhájiť pozíciu parlamentnej politickej strany. "Sme presvedčení, že sa nám to aj napriek preferenciám podarí," dodal.
Predseda OKS Peter Tatár očakáva, že ich strana získa vo voľbách približne päť percent hlasov.
Pavel Dubček, ktorý kandiduje za novú stranu Nádej, dúfa, že program ich strany priláka voličov. Tak, ako každá strana, sa chcú dostať do parlamentu, aby mohli presadzovať svoj program.