No to mi je ohromny problem niekoho pozvat napr na kavu..ephramko napísal:nemusis so mnou hovorit ako s niekym, koho prave pustili k pocitacu a zapli mu chat...pod pojmom "zbalit niekoho na nete" rozumej, vzbudit v niekom na nete o teba zaujem a to tak velky, ze by ta chcel spoznat aj nazivo...
Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
javatar
Hardcore addict
suhlasim s tvrdenim, ze osobny kontakt je nenahraditelny... a tiez som si myslel, ze cez net sa nikoho zbalit neda, kym sa mi to nepodarilo - a nebola to ziadna pubertacka (tusim mala 21 vtedy). Nepouzil som ziadnu fintu. Len sa s nou prijemne pisalo aj 5 hodin denne. Nikdy som s nou nechodil, lebo ked sme sa stretli osobne tak som o nicom nevedel. A povedala mi to az na jednej chate davno potom.TenDruhy napísal: Cez internet si maximalne dohovor schôdzku.. cez internet nezbalíš nikoho.. všetko to je o dojme z človeka, o jeho energii, vystupovani, očnom kontakte, tone hlasu, sposobu podania vety.. to cez internet nevynahradiiiš ničiim
podla mna sa da cez net kludne spoznat aj osobu, s ktorou budes mat realny partnersky vztah, realne city...
musite si ale zvyknut na to, ze vela prvych rande dohodnutych cez net, nedopadne tak ako ste cakali, resp. skoncia ako posledne rande s tym clovekom...
a tiez je vhodne co najskor tento virtualny "vztah" preniest do reality a stretnut sa, tak clovek hned zisti, ci by to mohlo klapat alebo nie...to cez net nikdy clovek nezisti a cim dlhsie trva ten virtualny vztah, tym viac si toho druheho idealizujete a to je potom vacsie sklamanie nazivo, pretoze ten clovek nikdy nebude presne taky ako ste si ho predstavovali...
musite si ale zvyknut na to, ze vela prvych rande dohodnutych cez net, nedopadne tak ako ste cakali, resp. skoncia ako posledne rande s tym clovekom...
a tiez je vhodne co najskor tento virtualny "vztah" preniest do reality a stretnut sa, tak clovek hned zisti, ci by to mohlo klapat alebo nie...to cez net nikdy clovek nezisti a cim dlhsie trva ten virtualny vztah, tym viac si toho druheho idealizujete a to je potom vacsie sklamanie nazivo, pretoze ten clovek nikdy nebude presne taky ako ste si ho predstavovali...
-
javatar
Hardcore addict
az na tu idealizaciu a prve stretnutie plne suhlasim
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa s mojou stretol v reale az po roku a 3mesiacoch pisania online, a zatial nam to klape vyse pol roka
Cize myslim, ze kazdy pripad je indivudalny...
nie je tazke zbalit dievca, tazke je zariadit si veci tak aby sa uprimne do teba zalubila.. 
-
javatar
Hardcore addict
to povazujem za synonymum
lenze aby sa do teba naozaj zalubila, tak to sa neda dosiahnut nejakymi frazičkami a podobnymi lacnymi fintami, naopak, musi byt za tym nieco viac, vnutorne pritahovanie, ktore bud je, alebo nie je, proste chemia..javatar napísal:to povazujem za synonymum
-
javatar
Hardcore addict
lenze je rozdiel ziskat babu na jednu noc a "pracovat na nej dlhsie"
to jednonocne dobrodruzstvo nepovazujem za zbalenie, to je len vzajomne uspokojovanie sexualneho pudu
premna zbalit babu = zacat s nou vztah
a to za jeden vecer nejde...
to jednonocne dobrodruzstvo nepovazujem za zbalenie, to je len vzajomne uspokojovanie sexualneho pudu
premna zbalit babu = zacat s nou vztah
a to za jeden vecer nejde...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ktory debil by si uz len zaplatil "kurz zvadzania"? Preboha, kam uz ta nasa spolocnost speje..
-
qwerty-xyz
neviem ktory ale tak je to cele asi o tom o com tato tema nie ?p4ra napísal:Ktory debil by si uz len zaplatil "kurz zvadzania"? Preboha, kam uz ta nasa spolocnost speje..
Take tie klasicke teorie o "alfasamcoch", prejavovani "vyrazneho sebavedomia" a pod., su do urcitej miery naozaj pravdive, ale nie univerzalne. Proste na niektoru zenu pôsobi take spravanie a na inu presne opacne. Najlepsie je sa na nic nehrat a byt spontanny, prirodzeny..
-
Peter_Retep
VIP
cele je to o tom aby clovek nebol priposraty z toho ze hovori co si mysli, seria na okolie a predsudky tohto okolie a ide si za svojim. Zenam vravi to co chcu pocut ale nikdy to pocut od obycajnych chlapov pocut nebudu. To je cele.....zahodit zabrany a kaslat na to ze spolocnost si bude o vas mysliet nieco zle...(tym samozrejme nemyslim aby ste zacali kradnut a podobne veci, bolo to myslene v rovine balenia zien a vyjadrovania vasich myslienok, postojov a nazorov)
OMG.To tu chcete manuál na zbalenie ženy či čo?Každá je iná.Tu neexistuje univerzálny návod.Žena nie je elektrospotrebič.
moja rada je ak niekomu snad pomoze ...ak mas tej svojej dievke fb tak odporucam si s nou popísat, tym sa s nou zblizis a lahsie s nou vies nadviazat kontakt v realnom svete ...ja som poznal jednu ku ktorej sa tazko dalo aj dostat no ale to bol kus.. Ledva sme sa pozdravili no raz som jej pisal na skype ohladom skoly nieco, (ona bola ten rocnik no ina trieda) snou sa dalo pokecat vzdy a moj skype nesiel dobre kvoli mojmu netu tak moja posledna sprava jej prisla den potom tak sme kazdy den pisali ... V reale sme sa hocikedy zast avili porozpravali ... Tato cesta vedie ktomu aby si postupil
koli tomuto subforu som sa proste musel registrovat na toto forum ... proste musel
ale k veci hlavna vec je objekt tvojho zaujmu zaujat,zaujat,zaujat samozrejme pomoze ak dobre vyzeras ale najcastejsie mate sancu vyhrat ked idete na to hlavou.
celkom sa my osvedcila finticka kedy som urobil zo seba hlupacika zasmiala sa ale hned na to som jej dal najavo ze je tiez clovek a jemne som ju podpichol. taktiez pomaha ked zena/dievca/objekt citi ze ju beries ako seberovnu a nedavas najavo trieskanie hormonov a erekciu v gatoch. proste treba byt hlavne normalny a prirodzeny ako si cely den.
taktiez je dobre nechat okolo seba trosku mysticna nech si ma cim motkat hlavicku.
celkom sranda vec co my dal jeden starsi kamos (30rok.) ze ako zaujat holku je jej povedat ze je nejaka divna. najskor som sa tomu rehotal ale fakt to fungovalo 70% bab to nedalo a stale za mnou chodili alebo ked sme sa stretli v podniku naliehala co som tim myslel . nepovdezte nic a velmi nenapadne odtancujte k dalsej teme rozhovoru.
dalej odporucam vyvarovat sa fyzickemu kontaktu dotykanie sa ruk, objimanie ju za ramena a podobne vtakoviny.
jedine kedy to baby akceptuju je pri tanci ale tam si tiez dajte pozor aby vas partnerkine tanecky nerozhodili a chcely by ste ju pobozkat
este jedna vec experimentujte s ocnim kontaktom, uvidite celkom zauimave reakcie od niektorych bab
mno a to je momentalne tak vsetko co ma napada
`howk
ale k veci hlavna vec je objekt tvojho zaujmu zaujat,zaujat,zaujat samozrejme pomoze ak dobre vyzeras ale najcastejsie mate sancu vyhrat ked idete na to hlavou.
celkom sa my osvedcila finticka kedy som urobil zo seba hlupacika zasmiala sa ale hned na to som jej dal najavo ze je tiez clovek a jemne som ju podpichol. taktiez pomaha ked zena/dievca/objekt citi ze ju beries ako seberovnu a nedavas najavo trieskanie hormonov a erekciu v gatoch. proste treba byt hlavne normalny a prirodzeny ako si cely den.
taktiez je dobre nechat okolo seba trosku mysticna nech si ma cim motkat hlavicku.
celkom sranda vec co my dal jeden starsi kamos (30rok.) ze ako zaujat holku je jej povedat ze je nejaka divna. najskor som sa tomu rehotal ale fakt to fungovalo 70% bab to nedalo a stale za mnou chodili alebo ked sme sa stretli v podniku naliehala co som tim myslel . nepovdezte nic a velmi nenapadne odtancujte k dalsej teme rozhovoru.
dalej odporucam vyvarovat sa fyzickemu kontaktu dotykanie sa ruk, objimanie ju za ramena a podobne vtakoviny.
jedine kedy to baby akceptuju je pri tanci ale tam si tiez dajte pozor aby vas partnerkine tanecky nerozhodili a chcely by ste ju pobozkat
este jedna vec experimentujte s ocnim kontaktom, uvidite celkom zauimave reakcie od niektorych bab
mno a to je momentalne tak vsetko co ma napada
`howk
skoro by som aj suhlasil s tvojim prispevkom ale toto mi neda..Kungulash napísal:
`howk
toto je nehorazna blbost.. vyvarovat sa fyzickemu kontaktu?? si blby????...
prave ze zeny potrebuju kontakt.. !!
ako tu bolo písané ...velmi velkym plusom je ked sa mate cim chvalit ...napr. Moje spravanie nikto neocenoval lebo som bol aj som slusny, nenadavam nekricim, nespravam sa ako decko alebo ako pubertacu v tride ..take rozumovo vyspele si ta vsimnu ...ani som nevedel co to u takej dievky urobi ked sa jej pochvalis, ze vies hrat na klaviri alebo ze vies kreslit ...ze saniekto dobre uci a vie nieco najviac, baby velmi neocenuju no ked najdes taku ako ty ani sa nemusis snazit, ide to samo
...ja viem poradit a pritom som dievca este mnemal, to je zas moja marnotrapna povaha ...co som sa tu docital, ...pohlad, teda pozeranie sa dievcatu do oci robit naozaj vela ...ja som typ ze nevydrzim ani 2s :
-
Peter_Retep
VIP
presne bez fyzickeho kontaktu si prehral skor ako si zacalTenDruhy napísal:skoro by som aj suhlasil s tvojim prispevkom ale toto mi neda..
toto je nehorazna blbost.. vyvarovat sa fyzickemu kontaktu?? si blby????...
prave ze zeny potrebuju kontakt.. !!
damiamarl: tak jasne ze sa netreba spravat ako imbecil - tym ma pocit ze nadavat a kricat ale ani na prehnanu slusnost este chlap babu nezbalil