POGO

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Paci sa vam pogo?

ano
51
59%
nie
35
41%

Celkom hlasov: 86

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zverinaaa. Popri gitare je to double-zverinaaa. :aasmile1: :smt035 :smt048
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

safan napísal:hmm to mi silne pripomina banskobystricky Irish Pub.nie vzdy sa tam hodi to pogo ale je to jedno vsetkym.
myslim ze myslel prave irish pub alebo tartaros :D a k teme: Podlamna skvele odreagovanie sa :)
Jenny
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jenny »

niekto tu spominal polemic...k tomu sa pogo fakt nehodi lebo polemic hra ska a pogo podla mna patri k punku :wink:
osobne mam pogovanie celkom rada..da sa super vyblaznit :D kym to niekto nezobere osobne ze ste donho vrazili....
asi nezabudnem jak sme traja pogovali na zonu a... :lol: :lol: bolo to viac vzadu a ludia okolo nas utvorili kruh a nechapali :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pogo mam rad :) niet nad pogo plne gymnazistov :lol:
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

Nezabudnem na pogovacku minuly rok na rudave....myslim ze horkyze abo zona a hrala akurat, bol som v prednych radach a normalne sbsky prehadzovali cez plot tych co zacinali s naznakmi pogovacky a mlatili ich obuskami...trosku dost mi cukalo, neviem ci je to spravne takto obmedzovat zabavu..sak co cakaju ti ludia ze to tam bude ako v divadle ze si kazdy posada a pokojne bude pocuvat hudbu abo co?
si.ska
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa si.ska »

a preto nejaka dobra dusa vymyslela SKANK:),ktory mam racej ako pogo..

ale inac pogo je paradne na odreagovanie sa,pokial nejsom natlacena medzi ludmi tak natesno ze pomaly ani nedycham a to nie je pogo ale boj o prezitie :D:D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

keď sme chodili na také menšie klubové koncerty, tak sme sa vždy zgrupili v zadu a tam sme pogovali.bolo to úplne super,síce sme mali vypité, ale to bolo lepšie.nebolelo to tak ako keď si triezvy. po nejakom čase sa to už nedalo, hlavne pre mňa. chalani to už preháňali a hádzali sa už aj do stoličiek.vtedy som pochopila, že tu už sranda končí.bolo to moc brutálne.odvtedy už nepogujem.len na festivaloch s kamarátom niekde na boku. ale inák je to haluz. :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pogo ma baví... :) nič na to nepotrebuješ a vyblázniš sa do sýtosti.. :) aj keď nemám rád takých ľudí, ktorí si so sebou nevedia rady a je* ho lakťom na obličky.. :roll: a tak podobne.. čo najviac ľudí dokopať a dobiť.. to predsa nie je pogo.. ale vysvelite to faganom.. :roll: minule, zhodou náhod mi jeden neviem odkiaľ niečo takéto spravil, tak som ho chytil pod krkom.. taký hajzlík a kamarát ma od neho bral, lebo bol o hlavu vyšší.. :D a potom hneď ďalší, z toho istého mesta.. a potom už nepogoval nikto, len ja.. nešlo o to, aby nepogovali, ale aby brali aj ohľady na zdravie.. nie je to predsa o mlátení.. a ešte vlastných :roll: ako keď som bol na davovke.. skinheadi si tam v pohode pogovali a keď som chcel ísť bližšie, tak som sa dostal medzi punkáčov a tam mi skoro ruku zlomili.. :roll: kopal kolenami od zadu, botami a také svinstvá.. proste hajzli.. keby im niekto vysvetlil o čom je pogo, hneď by bola väčšia zábava, pretože takto len vznikajú hlúpe konflikty, ktoré aj tak k ničomu nevedú.. :D pamätám si, ale to bolo dávno.. že keď som ešte tak viacej popíjal, tak som v pogu strašne veľakrát padal a častokrát ma tak rýchlo zdvihli, že som aj lietal po vzduchu.. :lol: ale od kedy chodievali na koncerty náckovia, tak som pil len raz.. aj to len pivo a dva rumy za celý večer.. aby som bol triezvy, pretože nemám chuť sa mlátiť a ešte o sebe nevedieť.. :roll: takže tak..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pogo je fajn pokial to pre toho druheho nie je hra "dokopem ho a odstrcim najdalej a najsilnejsie ako viem".Ako prihoda z posledneho poga kde ma dotycny odstrcil v "pogu" kde sme boli 7 ludia do stolika na ktorom som si komplet rozrezal ruku :).Ale ked su dobri ludia tak je to uplna pecka.Hned ako padnem tak ma polovica poga dviha, dlhovlasaci si zametaju vpredu niekedy sa najde aj holohlavy zametajuci vpredu :D.Vtedy to je celkom vtipne.Najhorsie zranenia co som si odniesol bola rozrezana ruka zhruba 5cm x 0,5cm rana, monokel pod okom, rozbite usta a inac uz len neviditelne bolestive ako rebro a podobne
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Kamos ktori sa prvy krat dostal do poga odysiel s otrasom mozgu a brala ho sanitka...
Takze je teraz z koncertov trosku traumatizovany
Napísať odpoveď