POGO
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
POGO
Ludia co hovorite na tento tanec? Mate radi? Je to debilne kopanie ludi dookola?
Ja osobne ho docela oblubujem, da sa pri nom paradne vyblaznit aj ked si vzdy odnesiem nejaku tu laktovku. (rozbita pera hore dole, hlavne ze je sranda)
Ja osobne ho docela oblubujem, da sa pri nom paradne vyblaznit aj ked si vzdy odnesiem nejaku tu laktovku. (rozbita pera hore dole, hlavne ze je sranda)
-
axxis
Addict
Este pre ludi, ktori nevedia o co ide:
Pogo alebo pogovanie je druh punkového tanca.
Tanec vznikol v Spojenom kráľovstve v polovici sedemdesiatych rokov 20. storočia. Po prvý krát sa objavil na koncertoch punkových skupín The Vibrators, Sex Pistols či The Clash v kluboch, ktorých kapacita nestačila na počet účastníkov koncertov. Pri tancovaní poga ide predovšetkým o poskakovanie do rytmu punkovej hudby, ktoré je sprevádzané odtláčaním okolitých tanečníkov poga rukami.
Tiež pogo niekedy znamená aj kotol, čiže divý tanec s narážačkami pred pódiom.
O nazve tohto tanca som sa dozvedel az z tejto temy.
A tu mate dokonca aj navod ako tancovat tento "tanec".
A tu mate dokonca aj navod ako tancovat tento "tanec".
-
Vesper
Professional
Toto nazývaš tanec?
Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
-
axxis
Addict
Pogo nema s rozbijanim nic spolocne. Keby mi niekto rozbil aparaturu tak by som potom rozbil ja jehoVesper napísal:Toto nazývaš tanec?Ale vážne už viackrát sa mi stalo že pogo mi pokazilo celkový dojem z koncertu. Lebo je dosť ľudí ktorí nevedia odhadnúť kedy sa to hodí. U nás v takom najväčšom pajzli je ešte aj ´dobrým zvykom´ že pogujúci jedinci padnú na pódium a niečo tam zhodia alebo tak a to vie dosť nasrať obzvlášť z pohľadu účinkujúcich
No tak ja som zatial videl na kazdom metalovom koncerte kolecko kde sa ludia byjuaxXis napísal:Na metalovom koncerte sa fici vlasmi (jak ma vzdy krk boli) Pogo je typicke pre punk ak sa nemylim.
njn, ved vravim, ze aj u nás sa fucaniu s vlasmi vraví pogovanie...ale to je jedno. na poriadnom koncerte, ci uz je to metal, punk-take obrovske, giganticke pogo je skutočný zážitok a bez neho by to asi nebolo ono. kamosi co boli na hodokvase mi vraveli o zazitkoch z kornu, motorheadu, kde ste isli bud s davom, alebo vas dav usliapal, a cely dav naraz skakal, trepal sa v rytme, obcas niekto spadol, okolostalestojaci ho zdvihli, obcas dakde padlo sto ludi naraz....achjaj.System99 napísal:No tak ja som zatial videl na kazdom metalovom koncerte kolecko kde sa ludia byjuno vies co myslim ten teda pogo tanec ...a jasne ze na metalovom koncerte sa fici s vlasmy a to sa podla mna vola pogovanie neviem mozno sa mylim
pogo to mam rad pogo to mi dava pogoo pogoo pogoo pogoo tancujem pogo
E!E rulz
pogo to je jediny tanec ktory mi do zivota staci ... na koncertoch dobra hudba, pivo, pogo uzasny pocit ... pokial donho nevletia hole hlavy ktore si myslia ze silnejsi vyhrava, vtedy sa poberam. v poslednej dobe som tam videl aj 1,5m dievcatka to je myslim odvaha .))
pogo to je jediny tanec ktory mi do zivota staci ... na koncertoch dobra hudba, pivo, pogo uzasny pocit ... pokial donho nevletia hole hlavy ktore si myslia ze silnejsi vyhrava, vtedy sa poberam. v poslednej dobe som tam videl aj 1,5m dievcatka to je myslim odvaha .))
-
axxis
Addict
Na Topfeste natacal Konflikt svoje prve dývýdýčko. Mal si vidiet co sa robilo, ked spevak zahlasil "VSETCI DO TANCA"Sepiroth napísal:njn, ved vravim, ze aj u nás sa fucaniu s vlasmi vraví pogovanie...ale to je jedno. na poriadnom koncerte, ci uz je to metal, punk-take obrovske, giganticke pogo je skutočný zážitok a bez neho by to asi nebolo ono. kamosi co boli na hodokvase mi vraveli o zazitkoch z kornu, motorheadu, kde ste isli bud s davom, alebo vas dav usliapal, a cely dav naraz skakal, trepal sa v rytme, obcas niekto spadol, okolostalestojaci ho zdvihli, obcas dakde padlo sto ludi naraz....achjaj.
S tym zdvihanim je to pohoda. Punkaci Ti pomozu na nohy hned. Ale ked sa "poguje" (