..zas nerobte z tych proteinov a sacharidov taky zazrak, je to stale len doplok, ktory ak nieje zvladnuta strava je v podstate k nicomu..
..a akyze trening to ides cvicit?
No vsak uz som tu to pisal...marcus-16 napísal:a gainer je podla teba nejaka silna sypacka alebo co?![]()
..zas nerobte z tych proteinov a sacharidov taky zazrak, je to stale len doplok, ktory ak nieje zvladnuta strava je v podstate k nicomu..
..a akyze trening to ides cvicit?
Opises si jeho trening, aj tak je asi rovnaky ako dalsich 100 treningov pisanych inymi kulturistami ktorymi civici asi 80% trenujucichsonypeto napísal:Poradit od jaya Cutlera? dostan ma k nemu
Mas ty aspon sajnu co je to gainer, protein a kreatin?sonypeto napísal:Ja som nebral take veci ze gainer alebo co,len take slabsie vecicky no.
Napriklad taku srvatku som mal,alebo sojovy izolat...
Mal som aj creatin no Razz
A teraz silno rozmyslam nad tymi proteinmi,kedze trening uz mam,vyskusam co to da...
Gainer napomaha k zvyseniu hmotnosti a samozrejme aj svalovej hmoty,ale to vacsina pripravkov...doplnkou,suplementov..kali520 napísal:Mas ty aspon sajnu co je to gainer, protein a kreatin?
Takze toto mam chapat akoze proteiny, gainer , creatin su sypacka.SonyPeto napísal:jasne sak gainer sa viac hodi,tak akoze nebolo to myslene ako strasna sypacka,keby chcem ist do takej potreboval by som peniazky napriklad na aminoikyseliny,gainer daky,creatin atd teda tie dalsie "velke sypacie suplementy"...to ja zasa nechcem...
mne staci nejake balenie gainera kiloveho a pol abo nejaky ten protak
to chces aby ta v noci klepalo ?pepan90 napísal:neviete o mieste, kde by sa dal kupit cisty kofein?? u nas som ho nasiel zatial len v tabletkovej forme 60 tbl. po 100mg?chcel by som praskovu formu...
toto: http://www.4fitness.cz/suroviny/kofein- ... ine-p-284/