Prison Break [spoilers]
no mne sa jednoznacne najviac paci Sofiahojko napísal:Ta sekretarka je suka, ale aj GretchenOplati sa to divat asi uz len kvoli nim. Ak som dobre videl zaver a najma cinanov notebook, tak mu tam Michael nahodit GPS na zaklade coho ho vystopovali??? Dost smiesne, zase odtial-potial a toto je vazne uz moc...
inac, to GPS je este v norme, mna zarazilo to kradnutie sanitky z fed. parkoviska. hm, Self odrbal toho v kancelarii, ale nemyslim si, ze federalne parkovisko by bol verejne otvoreny priestor, cize na plot, ochranku vonku sa akosi zabudlo
a inac... som trochu nepochopil... ako dopadol Wyatt? lebo podla mna ho nezabili, ale ani ho nevzali so sebou, ci ano?
///aha, dik, nevsimol som si to
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vyborny diel so zase kktskych ukoncenim... celkom dost rychlo sa skoncil...
Wayta ked chytili tak mi pripadal ako keby bol dosrany... Japoncik ma to co si zasluzil.. netipol by som prave jeho, ze umrie.. no co uz.. smola.. cakal som ze Sucre... ale to bol chytak
))
tie učty medzi Sarou a Gretchen su divne ako fakt.. -.-
celkom ma zaujima ako je mozne, ze cele poschodie kde je sekretarka a Tbag je len pre nich... nikto tam nechodi.. ked t bag nastupil do Gate tak na tom poschodi bolo celkom dost vela ludi.. a o toho ich zamestnanca ktoreho gretchen odpraskla ani nikto nema zaujem..
inak Scylla bude nieco o dost väcsie.. kedze presunutie moze trvat par dni... ti card holderi mi pripadaju uz fakt ako nejaka sekta..
jaaj nech uz je dalsi diel.. nech vidim co porobia s waytom.. hlavne Mahone
Wayta ked chytili tak mi pripadal ako keby bol dosrany... Japoncik ma to co si zasluzil.. netipol by som prave jeho, ze umrie.. no co uz.. smola.. cakal som ze Sucre... ale to bol chytak
tie učty medzi Sarou a Gretchen su divne ako fakt.. -.-
celkom ma zaujima ako je mozne, ze cele poschodie kde je sekretarka a Tbag je len pre nich... nikto tam nechodi.. ked t bag nastupil do Gate tak na tom poschodi bolo celkom dost vela ludi.. a o toho ich zamestnanca ktoreho gretchen odpraskla ani nikto nema zaujem..
inak Scylla bude nieco o dost väcsie.. kedze presunutie moze trvat par dni... ti card holderi mi pripadaju uz fakt ako nejaka sekta..
jaaj nech uz je dalsi diel.. nech vidim co porobia s waytom.. hlavne Mahone
Tak toto by zaujimalo aj mna.. herci dali asi vypovedŠu-Do napísal:celkom ma zaujima ako je mozne, ze cele poschodie kde je sekretarka a Tbag je len pre nich... nikto tam nechodi.. ked t bag nastupil do Gate tak na tom poschodi bolo celkom dost vela ludi.. a o toho ich zamestnanca ktoreho gretchen odpraskla ani nikto nema zaujem..
Podla mna ho bud ho zabiju alebo ho niekto oslobodi (ale v 09casti asi este nie) ale mohol by ho Alex zabit ... nic ine si neger nezasluzi..Šu-Do napísal:podla mna Wayt utecie... je tam dobra postava na to aby sa stratila zo serialu
Trailer na 09 TU. Dost zaujimavo to vyzera
www.prison-break.cz a tam uz pohladas spravnu sekciu 
ale som zvedavy, ze ak by ho aj zabil, alebo by nejak inak zomrel, tak co bude dalejswollo napísal:nj, ja tiež chcem aby ho zabili. Skoro som od radosti vyskočil zo stoličky keď mu Alex začal nakladať