Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

swollo napísal:nj, ja tiež chcem aby ho zabili. Skoro som od radosti vyskočil zo stoličky keď mu Alex začal nakladať :smt023
ja tipujem ze ho daju spravodlivosti
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Neger vie vela... budu ho vypocuvat ,, a zabiju ho ... nemozu ho pustit alebo dat policii, jedine ze by im zdrhol,,ale to sa snad nestane :D najradsej by som bol keby si to snim vybavil Mahone rucne strucne :lol:
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

tak co poviete na new cast?
mne sa celkom pacila :)

SPOILER

tak Wayt dostal co si zasluzil a novym zaporakom bude zda sa Gretchen...a to hrdinske obetovanie Bellicka :shock: (ale ako postava mi moc chybat nebude)
Fiky
Darca
Darca

Bad.boy napísal:tak co poviete na new cast?
mne sa celkom pacila :)

SPOILER

tak Wayt dostal co si zasluzil a novym zaporakom bude zda sa Gretchen...a to hrdinske obetovanie Bellicka :shock: (ale ako postava mi moc chybat nebude)
SPOILER

Aj mne sa pacila, jj wyatt si to zasluzil to s tou ihlou mohlo pekne bolet, mohol byt stasny ze ho konecne zabili. A chudak bellick dobre sa zachoval ,, ale popravde .. ani mne moc chybat nebude. Gretchen sa k spolocnosti asi uz neprida ked ju uz raz chceli zabit nie?... Bude len spion vedla generala podla mna,, ale neviem neviem..
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

no nehnevajte sa ale ked daju prison break o 22:00 v NEDELU- vtak blby cas,tak to sa neda pozerat......a aj tak videl som len prvyu seriu a zaciatok 2. tak uz som v ****......musim si najst cas a stiahnut to.......neni to zly serial.....na moj vkus to uz dlho natahuju
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

mne sa nedela 22:00 zda velmi dobry cas, aspon ma aku-taku istotu ze budem doma. ajtak, kto by to teraz pozeral ako nove casti ;-)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ked dostal wayet tu ihlu do prste bolelo ma to aj zaneho :D snad jedna z najlepsich casti v poslednej dobe a Bellick uff tak to bolo obetave...no ale co Michael a ten nador?...umrie a koniec ?...
Fiky
Darca
Darca

Sphinx napísal:no ale co Michael a ten nador?...umrie a koniec ?...
Myslim ze v dalsej casti sa nieco o tom dozvieme ... PROMO FOTKY TU. Usudte sami :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

mne sa zdala ta cast naopak strasne stupidna :), najma ked tam rezali s tou malou karbobruskou tu ruru co tam potom prestrcili LOLa to ze tam belick umre ma napadlo hned ako som videl ze tam lezu z burrowsom :roll:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Tiež to bola podla mna velmy dobrá časť,a som rád že Mahone zabil tú gorillu.Ale naopak,je my velmy lúto že zomrel Bellick,škoda no.
A keby zomrel Michael tak proste strašné,ale on nezomrie :roll: :roll:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Wyatt.... konečne je po ňom, škoda Bellicka. Ale mňa by viac zaujímalo o čo ide Gretchen :?: Aspoň sa môžme sa tešiť na ďalšiu časť
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

mne sa cast pacila :) velmi .. dost sa v nej udialo kks som az nechapal :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobra cast, ale to s tym potrubim mi prislo prilis smiesne, ved to potrubie malo tak 5cm stenu a oni to tam prepalili za par sekund, to snad nie, ved to bol uz skutocne brutalny faux pas. Skoda Bellicka, uz sa tu rozoberalo kto zomrie, ale tak Bellicka je urcite skoda. Keby ho vsak voda vyplavila niekde na pobrezi rovno k cernochovi, ktory pracoval pre Spolocnost, tak by som sa tomu vobec nedivil, ved v PB je vsetko mozne. Ale inak jedna z tych najlepsich casti tejto serie.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Aj mne sa tato cast pacila, a tiez mi to s tou rurou nesedelo. Zvlast ako spoza zakruty v tej rure svietilo svetlo, kde by sa tam asi vzalo? :?
Gretchen, zda sa, teraz bude hrat na dve strany, vsak uvidime... :)
Fiky
Darca
Darca

Jj je mozne ze to bellicka niekde vyplavi a prezije ale michael hovoril ze nema sancu prezit ale PB je PB :wink: A wyatt sa stoho nedostane aspon dufam :roll:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Gretchen ...hmm mno hra na obe strany alebo je taka herecka pred generalom a pomoze River 8 teda uz len 5 alebo kolko ich ostalo :D.. a to potrubie no sak nebudte taky kruty sak ja vpohode rezem na baterkovej bruske 10 cm titan :D..tak preco nie oni potrubie ktore zasobuje cele mesto nebudte detinsky sak ked to tvrdia v Holomude tak to musi byt pravda ..:D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

psyxopat: Teraz ma napadlo s Wayttom, ze ked bol zaber na neho ako ma na sebe retaz a kvader, tak sa zdalo ako keby sa tam nieco uvolnilo, neviem ci sa to bol len taky pohlad alebo to bola ako mala indicia k tomu, ze ten kvader, resp. retaz sa uvolni a jemu sa podari dostat z vody.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

slusna cast... konecne Wayt je prec... mozno iba docasne... to co sa tykalo Mahone a Wayta, ked dosiel s tymi jeho nastrojmi a povedal, ze zavola.. som myslel, ze generalovi a tym pokazi plan Selfa... lenze bolo to prekvapujuce, ze volal Pam... a super, ze Mahone sa s nim nesral a pekne ho hned slahol do vody....
T-Bag uz nie je to co byval.. skoda.. je teraz taky slusny... Gretchen.. neviem ci sa nechala nachytat, alebo fakt nieco planuje.. ale ak je s generalom, tak cez T-baga lahko zisti ze bratia su alive...
Michael a ta jeho choroba... vyzera to tak, ze sa to prejavuje aktivne.. uvidime....

a koniec Bellickoveho ucinkovania... svoju ucast ukoncil naozaj velkolepo... ako keby som bol nanho hrdy... s tym ako zacal a potom pokracoval v druhej serii.. tak teraz sa pekne obetoval.. nie je sanca aby to prezil.. proste neexistuje... a keby sa im tam tu ruru nepodarilo dat... tak to by tie obe miestnosti zaplavilo behom par sekund... sranda, ze tu sachtu ktora mala minimalne par desiatok CM, prepalili celkom dost rychlo... newa... som zvedavy co ta Scylla bude.. nejaka kktina velka... :?
Fiky
Darca
Darca

hojko napísal:psyxopat: Teraz ma napadlo s Wayttom, ze ked bol zaber na neho ako ma na sebe retaz a kvader, tak sa zdalo ako keby sa tam nieco uvolnilo, neviem ci sa to bol len taky pohlad alebo to bola ako mala indicia k tomu, ze ten kvader, resp. retaz sa uvolni a jemu sa podari dostat z vody.
To som nevidel a uz to je deleted :? no som zvedavy ale dufam ze neutecie a chcipne ,, keby hej tak by asi hned isiel za Pam aby sa pomstil Alexovi :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nic take ako uvolneny kvader som si nevsimol
ked ale Wayt alebo Brad budu zit, tak zrejme ich zachranil Mič Bjukenen
Prílohy
Prison.Break.S04E09.HDTV.XviD-LOL[17-56-55].JPG
Prison.Break.S04E09.HDTV.XviD-LOL[17-56-54].JPG
Prison.Break.S04E09.HDTV.XviD-LOL[17-56-53].JPG