tiez som to dohral az dnes a zaroven zacal druhe kolo - to uz je vyslovene fast run, na odskusanie si aj inych zbrani v hre (na plazmovu rezacku sa ale nic nechyta).
Ale na prvu hru to malo atmosferu dost hustu, co trooosku zamrzi je opat repetitivnost "uloh" (zdvihanie lavok, 2x prechadzanie uz raz prejdenych lokacii [aj ked za inym ucelom, to je fakt], na likvidaciu "chapadlovcov" dookola opakovat to iste az kym sa neminie municia...), co zamrzi o trosku viac, miestami som si pripadal ako v doome. Od hry som cakal ze na potvoru narazim cas odcasu (ale posrany z tej chvile budem dopredu), a ked uz, tak to bude na styl velmi obtiazne likvidovatelneho bossa. S tym by suvisela aj roznorodost (na kazdeho inak).
Pribeh vcelku pouzitelny, v recenziach kritizovane "nahananie sa za stale novymi ulohami" miestami otravovalo, ale aspon bol vztyceny jasny ciel, nie aby som behal po lodi zmatene hore dolu (ale viem si toto predstavit ako hororovu adventuru s menej bojovymi prvkami a viac hadankovymi).
No a zaver - prekvapujuce odhalenie, ake sa vidi zriedkakedy a finalny big boss, ktory je jasnym ukoncenim v mnohyyych hrach (skoda mohli vymysliet cosi originalnejsie, hra sa predsa zakonite nemusi koncit epickym bojom [napr planescape torment bolo mozne ukoncit fakt podarenymi dialogmi])
Tesim sa na pokracovanie, touto hrou sa u mna EA dostava opat do stredobodu pozornosti.
PS: citat si titulky zvyknem ozaj zriedkakedy, ale tu som sa celkom pobavil - tolko "zbytocnych" ludi sa len tak nevidi, aspon vieme, za co platime
whitecOder napísal:KAZDY KTO MA PROBLEM ZO SPUSTENIM
... bla bla bla ...
EDIT: mne to nepomohlo

Pridam dalsiu radu - original toto nerobi