DEAD SPACE - tesim sa...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

kesaj napísal: btw zasekol som sa v misii, kde mate zabit toho leviatana..neviem ako ho mam zabit..ked ide po mne s chapadlami uhynam sa a strielam mu do toho otvoru odkial po mne hadze tie asteriody ci co to je...
musis mu nicit tie vybuchujuce ako ich nazyvas "asteroidy" predtym ako ich vypluje , tym ho budes zranovat ...
(ak myslis toho co ja :D lebo takych z chapadlami ich je viac :-))
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

Luxo napísal:no, použil som lieky od reloaded, už to nabehlo, menu všetko ide, dám Nová hra, načítava sa a potom zase čierna obrazovka a chyba "Neodoslať" . Mám taký pocit, že by to mohli byť aj ovládače, mám sice Cat. 8.10. ale sprznil som ju tými fixami na Far Cry 2. Počkám si asi na catalysty 8.11 ktoré vídu o pár dní. Čo by si ty navrhoval ?
skus tie nove katalysty a este SP3..snad to rozbehas
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa whitecOder »

Luxo napísal:no, použil som lieky od reloaded, už to nabehlo, menu všetko ide, dám Nová hra, načítava sa a potom zase čierna obrazovka a chyba "Neodoslať" . Mám taký pocit, že by to mohli byť aj ovládače, mám sice Cat. 8.10. ale sprznil som ju tými fixami na Far Cry 2. Počkám si asi na catalysty 8.11 ktoré vídu o pár dní. Čo by si ty navrhoval ?
mne ten crack od reloaded nepomohol...robi to furt to iste... :?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

zasekol som sa hned pri zaciatku kde mam opravit jedno vozidlo a mam tam vysunut take tie 2 ramena,jedno mi ide a druhe nie.co s tym?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

aktivuj, a akonahle sa spoji, tak ho stazou podrz.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak som to dnes konecne dohral ... pribeh je docela hlboky, takze som si to uzil. Zo strachom som az tak problem nemal, viac som bol posrany z FEAR, takze atmosfera len doplna celkovu skvelost celeho Dead Space. Strukturu si tu dost vypozicalo z ostatnich skvelych hier ako BioShock ci Resident Evil. Vseobecne je Dead Space skvela hra, len skoda, ze nebol zakomponovany nejaky krvavy Multiplayer, ktory by mal par upravenych prvkov, ako napr. ziskavanie zbrani/upgrade suciastok/schopnosti za experience apod.
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

KAZDY KTO MA PROBLEM ZO SPUSTENIM

jeden typek na nforce pisal ze skombinoval crack od reloaded
a original paul.dll a zevraj mu to islo......tak to skuste a dajte vediet :wink:

EDIT: mne to nepomohlo :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tiez som to dohral az dnes a zaroven zacal druhe kolo - to uz je vyslovene fast run, na odskusanie si aj inych zbrani v hre (na plazmovu rezacku sa ale nic nechyta).

Ale na prvu hru to malo atmosferu dost hustu, co trooosku zamrzi je opat repetitivnost "uloh" (zdvihanie lavok, 2x prechadzanie uz raz prejdenych lokacii [aj ked za inym ucelom, to je fakt], na likvidaciu "chapadlovcov" dookola opakovat to iste az kym sa neminie municia...), co zamrzi o trosku viac, miestami som si pripadal ako v doome. Od hry som cakal ze na potvoru narazim cas odcasu (ale posrany z tej chvile budem dopredu), a ked uz, tak to bude na styl velmi obtiazne likvidovatelneho bossa. S tym by suvisela aj roznorodost (na kazdeho inak).

Pribeh vcelku pouzitelny, v recenziach kritizovane "nahananie sa za stale novymi ulohami" miestami otravovalo, ale aspon bol vztyceny jasny ciel, nie aby som behal po lodi zmatene hore dolu (ale viem si toto predstavit ako hororovu adventuru s menej bojovymi prvkami a viac hadankovymi).
No a zaver - prekvapujuce odhalenie, ake sa vidi zriedkakedy a finalny big boss, ktory je jasnym ukoncenim v mnohyyych hrach (skoda mohli vymysliet cosi originalnejsie, hra sa predsa zakonite nemusi koncit epickym bojom [napr planescape torment bolo mozne ukoncit fakt podarenymi dialogmi])

Tesim sa na pokracovanie, touto hrou sa u mna EA dostava opat do stredobodu pozornosti.

PS: citat si titulky zvyknem ozaj zriedkakedy, ale tu som sa celkom pobavil - tolko "zbytocnych" ludi sa len tak nevidi, aspon vieme, za co platime :D
whitecOder napísal:KAZDY KTO MA PROBLEM ZO SPUSTENIM
... bla bla bla ...
EDIT: mne to nepomohlo :roll:
Pridam dalsiu radu - original toto nerobi ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Zasekol som sa... Opäť. :(
Som v 6. kapitole pri veľkom asteoride, na ktorý mám umiestniť vysielač. Skúšal som spomaliť všetko možné, no tie oblúky sa furt rýchlo pohybujú, takže ma to furt zabije. Ako ich mám spomaliť?
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

Spyx napísal:Zasekol som sa... Opäť. :(
Som v 6. kapitole pri veľkom asteoride, na ktorý mám umiestniť vysielač. Skúšal som spomaliť všetko možné, no tie oblúky sa furt rýchlo pohybujú, takže ma to furt zabije. Ako ich mám spomaliť?
mam ten isty problem :?

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 12:31 )
uz som na to prisiel....musis preskocit na druhu stranu toho asteroidu
xH4wK

Jameshet napísal:mam ten isty problem :?

//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2008, 12:31 )
uz som na to prisiel....musis preskocit na druhu stranu toho asteroidu
ano , pisal som to uz vyssie ...
skocit na asteroid a prebehnut vonku
_dumb0_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa _dumb0_ »

zdravim zasekol som sa v piatj kapitole tam ako sa stretnem s tym regeneracnym mutantom druhy krat je to akokeby operacna sala a se tam aj asi 5 normalnych mutantov mam prejst cez take velke dvere ale su zamknute dik
xH4wK

_dumb0_ napísal:zdravim zasekol som sa v piatj kapitole tam ako sa stretnem s tym regeneracnym mutantom druhy krat je to akokeby operacna sala a se tam aj asi 5 normalnych mutantov mam prejst cez take velke dvere ale su zamknute dik
ano musis zabit vsetkych normalnych a otvoria sa ti dvere...
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

takze uz som to konecne presiel...trvalo mi to nieco cez 9 hodin na lahkej urovni....velmi ma to bavylo a ten koniec ma dostal...odporucam
_dumb0_
Novice
Novice

Príspevok od používateľa _dumb0_ »

H@wk napísal:ano musis zabit vsetkych normalnych a otvoria sa ti dvere...
diky moc :)
xH4wK

_dumb0_ napísal:diky moc :)
no nemusis to sem pisat staci mi kliknut na + karmu hehe
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

v kapitole 7 presuvam kamene do dakej truby aby sa znicili a tam mi to vzdy sekne. Mam AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800Mhz, MSI 8800GT OC 512Mb. Robi to niekomu?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

neviem preco ale vzdy ked hram tuto hru tak asi po polhodine sa mi vypne monitor a musim restart pc a vtedy mi 4x zapiska doska,raz dlhsie a 3x kratsie a musim vypnut pc zo zadu a znova zapnut a vtedy uz ide normalne,uz ma to vazne stve ,btw mam E4400 2ghz@2,4ghz ,2gb ram,8800GT 512MB,nemoze to byt tou nvidiu,lebo niekto tu spominal ze su s tym problemy na tej 8800GT? :cry:

// no tak uz som to vyriesil,povypinal som vacsinu procesov na pozadi (xfire,daemon tools atd...) a uz mi nevypina monitor :)
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

v jedenástej misii ked ma ta moja stetula zradi a odide na lodi tak rozprava o tom markeri a tam mi sekne to jej video a dalej nerozprava.. aj text stoji... je to nejaky bug ci co? neviem co dalej... :(
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Jede to lepsie na XP-ckach ako na Vistach????
Napísať odpoveď