Tmaví moslimovia AKA arabi - prečo ich ľudia nemajú radi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prečo ľudia nemajú radi tmavých moslimov?

Zakorenený rasizmus (bezdôvodne)
27
61%
Pretože: (napíšte)
17
39%

Celkom hlasov: 44

Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

práveže sa mýliš, kosovskí albánci sú tí, ktorích média majú v láske, pretože celá mediálna masáž okolo kosova, aj predtým ohľadne bombardovania, všetko vravelo "v kosove sú albánci dobrý a srbi zlý"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Kosh napísal:na moslimské náboženstvo môže prestúpiť ktokoľvek, ale obecné obavy panujú okolo tmavých, pochádzajúcich s uvedených krajín - viď. napr. rôzne protesty proti mešitám, rôzne "stránky" a "články" po internete rozoberajúce to ako ich nemáme púštať do európy

nemajú ich radi rôzny ľudia, niektorí si hovoria "americká vláda", niektorí zasa "občania Izraela", niektorí sú úplne normálny ľudia a žijú medzi nami.

ak nevieš prečo ich ľudia nemajú radi, tak mi asi nebudeš vedieť povedať to, čo by som chcel vedieť - dôvody prečo.
lebo Islam sa dnes rovna Teror. to, ze za neho moze kulturny vplyv USA na islamsky svet sa zabuda. Preto vsade kde sa ma stavat mesita, ludia su vyklepani z toho, ze to bude hniezdo bunky, aj ked tradicnemu krestanovi by mal byt moslim blizsi ako americky "konzumista"...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

takže, ďakujem všetkým zúčastneným za ich názory, a hlavne za anketu, bude to použité na seminárnu prácu "Prečo nemáme radi arabov"
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Kosh napísal:takže, ďakujem všetkým zúčastneným za ich názory, a hlavne za anketu, bude to použité na seminárnu prácu "Prečo nemáme radi arabov"
A to vám kto vymyslel takú divnú tému?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

to som si ja vymyslel, pretože nemám rád arabov (a viem že sa to nemá :wink: ) a je to prednáška o tolerancii :)
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Kosh napísal:to som si ja vymyslel, pretože nemám rád arabov (a viem že sa to nemá :wink: ) a je to prednáška o tolerancii :)
:D Jááj, lebo sa mi to zdalo dosť zaujaté (že dopredu rátaš s tým, že ich ľudia nemajú radi) Potom daj vedieť ako to dopadlo :P
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Kosh napísal:takže, ďakujem všetkým zúčastneným za ich názory, a hlavne za anketu, bude to použité na seminárnu prácu "Prečo nemáme radi arabov"
kedže proti arabom nič nemám,odovzdal by som seminarku asi len z nadpisom a podpisom.

Pekne debilná temá,,,
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

práveže to nie je o mne, ale obecne o ľuďoch - čo táto téma splnila dokonale
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

pretoze moslimov kazdy spaja s terorizmom...
a ludia nemaju radi teroristov
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ludia co byvaju v Bratislave vedia svoje.

Ist s kamaratkou v sobotu podvecer do Auparku nieje sranda, kazdy druhy je niaky tmavy moslim ktory ked ide okolo neodola neupustit niaku dobru poznamku pripadne ohmatat ci je vsedko v poriadku.

Albanci v Bratislave 85,5% mafiani, pochybne joby,Kebab kam sa len pozres a co som pocul tak vacsinou vypalnici.

Staci? :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Pred prichodom do Francuzska som si mal vytvorenu mienku o araboch, ale to co zazivam tu, mi len potvrdzuje jedno, zlate Slovensko bez arabov, cigani su oproti nim raj...

Je toho strasne vela, ale urcite co ma najviac serie je neucta k zenam...

//Lub0$: Indovia nie su Arabi, za to by ta niektori moji spoluziaci asi niekam jemne poslali, pretoze Indovia ktorych poznam su velmi kultivovani...
Napísať odpoveď