Tmaví moslimovia AKA arabi - prečo ich ľudia nemajú radi
lebo Islam sa dnes rovna Teror. to, ze za neho moze kulturny vplyv USA na islamsky svet sa zabuda. Preto vsade kde sa ma stavat mesita, ludia su vyklepani z toho, ze to bude hniezdo bunky, aj ked tradicnemu krestanovi by mal byt moslim blizsi ako americky "konzumista"...Kosh napísal:na moslimské náboženstvo môže prestúpiť ktokoľvek, ale obecné obavy panujú okolo tmavých, pochádzajúcich s uvedených krajín - viď. napr. rôzne protesty proti mešitám, rôzne "stránky" a "články" po internete rozoberajúce to ako ich nemáme púštať do európy
nemajú ich radi rôzny ľudia, niektorí si hovoria "americká vláda", niektorí zasa "občania Izraela", niektorí sú úplne normálny ľudia a žijú medzi nami.
ak nevieš prečo ich ľudia nemajú radi, tak mi asi nebudeš vedieť povedať to, čo by som chcel vedieť - dôvody prečo.
Ludia co byvaju v Bratislave vedia svoje.
Ist s kamaratkou v sobotu podvecer do Auparku nieje sranda, kazdy druhy je niaky tmavy moslim ktory ked ide okolo neodola neupustit niaku dobru poznamku pripadne ohmatat ci je vsedko v poriadku.
Albanci v Bratislave 85,5% mafiani, pochybne joby,Kebab kam sa len pozres a co som pocul tak vacsinou vypalnici.
Staci?
Ist s kamaratkou v sobotu podvecer do Auparku nieje sranda, kazdy druhy je niaky tmavy moslim ktory ked ide okolo neodola neupustit niaku dobru poznamku pripadne ohmatat ci je vsedko v poriadku.
Albanci v Bratislave 85,5% mafiani, pochybne joby,Kebab kam sa len pozres a co som pocul tak vacsinou vypalnici.
Staci?
Pred prichodom do Francuzska som si mal vytvorenu mienku o araboch, ale to co zazivam tu, mi len potvrdzuje jedno, zlate Slovensko bez arabov, cigani su oproti nim raj...
Je toho strasne vela, ale urcite co ma najviac serie je neucta k zenam...
//Lub0$: Indovia nie su Arabi, za to by ta niektori moji spoluziaci asi niekam jemne poslali, pretoze Indovia ktorych poznam su velmi kultivovani...
Je toho strasne vela, ale urcite co ma najviac serie je neucta k zenam...
//Lub0$: Indovia nie su Arabi, za to by ta niektori moji spoluziaci asi niekam jemne poslali, pretoze Indovia ktorych poznam su velmi kultivovani...