Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

*ale na konci sa nechal az privelmi lahko presvedcit ze miguel vie co je zac a aj trochu lahko mu skocil na navnadu .... ale inak zaujimava zapletka*
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tento serial je momentalne u mna najlepsi serial zo vsetkych ktore sledujem, a to je ich dokopy 5...
dole spoiler :arrow:
rozbieha sa to slubne... nj mozno ze mu skocil na navnadu.. aj ja som tomu doverihodne uveril, ze Miguel je taky, ze rad pozabija podobne ako Dexter, tusil som to uz dve casti dozadu...
taktiez emocionalne chvilky v seriali su super... dojatia medz bratom a sestrou a buducim manzelom a manzelkou... bravo..
Bastian0389
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bastian0389 »

dalsia dobra cast

spoilers
Inak nezda sa vam divne ze Miguela este nenapadlo ze Dexter je vlastne Bay Harbour Butcher (2. seria)?? Kedze zabijaju iba vrahov mohlo by mu to docvaknut.
A co myslite kto je Skinner?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Bastian0389 napísal:spoilers
to s tym butcherom napadlo aj mna ked som to pozeral.. podla mna mu to docvakne a bude sa s tym chciet podelit s laguertou.. este to bude zaujimave.. no a kto je skinner podla mna..? neviem sice dovod preco by to robil, ale debrin informator vie takisto o vsetkych, ktorych vypocuvala.. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

uprava pre tych, ktori este nemaju rozpozeranu 3. seriu :)
podla mna to bude tiez ten informator. ako sme sa dozvedeli z minulej casti, Ramon to nie je i ked by to zapadalo. Miguel to nebude tiez. co je ale divne, Dexter sa to nejako nesnazi odhalit, hoci skinner zabil toho skoro nevinneho 15 rocneho chalana. podla mna Dexter spravil chybu, ked si pustil Miguela k sebe.
Bastian0389
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

spoilers
Tak ked to bude ten informator tak Debru asi porazi uz, lebo je vidiet ze tam medzi nimi vznika iste puto. A to ze by chodila s dvomi masovymi vrahmi, tak to uz nezvladne psychicky podla mna.

//a co Yuki Amada? Sice neviem aky by mala motiv ale netreba zabudat ani na nu.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

spoilers

no podla mna to nebude uz ziadna nova postava ten skinner... typujem bud informator, miguel alebo najskor ten quinn
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

podla mna to bude ten policajt mlady co sa s nou zo zaciatku hadal, sakra uz neviem ako sa vola :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale no... podla mna bude skinner niekto, koho sme este nevideli, nemyslim si, ze to bude ten informator.. taktiez by to mohol byt ak quin.. hmm je to dake zamotane.. pochybujem, ze sa chce ta YUKA ci ako pomstit za nejaku osobnu vec.. kktina.. je za tym viac...

co sa tohto dielu tyka.. uz bol slabsi...
Miguel je zrejme fakt fandom dextera.. vsak uvidime co bude dalej.. v tomto diely sme sa daleko teda neposunuli :?
Bastian0389
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Presne tak nie je to osobna vec, ved v tomto dieli Yuki povedala ze je sedem rokov stastne zenata.
A nieco v tom zmysle ze jeden policajt je kvoli Quinnovi mrtvy a dalsi ide na Debrine triko. Som zvedavy ze ake tajomstvo skryva ten Quinn :hmm:
BTW: Miguel pomalicky odkryva svoje temne stranky...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dost biedna cast, ale tak som sa aspon pobavil na podobe tych cinanov :)
Ale je to dobre urobene, fakt je otazne kto je za tym, uz nech to len graduje a bude to rarita Dexter!
gwixt
Addict
Addict

ja zase vnimam tu story okolo skinnera len na pozadi ...
paradoxne pre mna je zaujimavejsie ako sa dexter vyvija a ako sa menia jeho vztahy k okoliu ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tie vztahy sa tam rysuju naozaj zaujimavo. na zaciatku siedmej casti som mal pocit, ze dexter bude chciet zabit miguela. nakoniec sa nic take nedialo. kto je skinner, je zatial nezname. zacinam sa priklanat k nazoru, ze informator nebude mat so skinnerom nic spolocne. som zvedavy ako to dopadne s tou stopou so strihacom stromov. dalsia cast hadam posunie dej dalej.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dalsi skvely diel...
SPOILERS
Dexter, sice sa drzi.. ale tak trosku uz rozmyslal o zmene pravidiel... je to serial plny emocii.. hlavne s tou starou v tomto diely... som si myslel, ze ju zabije trosku drastickejsie... ale toto bola pohodicka... kazdopadne som rad, ze to urobil..
snad sa uz konecne povie nieco blizsie o quinnovi.. ah.. Miguel ked nieco chce a nemoze to mat.. je trosku mimo svojich pocitov.. ako som si uz par krat vsimol.. a z Dextera si robi osobneho killera... sranda.. :) tesim sa na dalsi diel
gwixt
Addict
Addict

3x8 ... super diel ... z miguela sa este betar vyklube :D
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

achtung spoiler
kokos dufam ze ti prokuratori spolu "iba" spia a ze miguel nepovie viac ako ma. a hlavne ze to cele nebol iba nejaky set-up na dexa! :cry:
Bastian0389
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Spoilers:
Tak podla mna to "set-up" na Dextera nebol urcite Miguel by si tym pekne zavaril, kedze zabil aj on teraz. Otazne je ci s tou prokuratorkou maju pomer alebo Miguel po jednej vrazde dostal chut na dalsiu :twisted: Podla nazvu dalsej epizody (About Last Night) sa skor priklanam k tej druhej moznosti.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SPOJLERS

toto je kur*a dobry serial... to co dokazal Miguel ale aj to co robi Dexter by som ja nemohol.. zabit takto cloveka.. to zrejme chce nieco do seba.. a este si to aj uzivat... ten Skinner podla mna vyradil z hry Antona.. ten je uz prec.. Quinn je v poho.. vyzera byt stale nasrany.. asi ma taku povahu... ale dpc.. ten Dexter.. zabijak, nesere sa a pritom k Rite jaky mily.. k detom tiez... uplny flegmos kua :P ...
no a co sa konca tyka... vyzeralo to tak, ze Miguel isiel zabit hentu zensku.. ale.. bud s nou spava (aj predtym, vsak jeho zena sa nanho stazovala Rite), alebo ja neviem.. mozno na vonkajsok to ukazuju medzi sebou, ze sa chcu navzajom znicit... ale neprekvapilo by ma keby spolu nieco mali.. nech je uz dalsi diel
:P
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Šu-Do napísal:to co dokazal Miguel ale aj to co robi Dexter by som ja nemohol.. zabit takto cloveka.. to zrejme chce nieco do seba.. a este si to aj uzivat... ale dpc.. ten Dexter.. zabijak, nesere sa a pritom k Rite jaky mily.. k detom tiez... uplny flegmos kua :P
to je len serial, fikcia, nezabudaj :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:to je len serial, fikcia, nezabudaj :D
nj.. ale su aj taky ludia :)))
Napísať odpoveď