*ale na konci sa nechal az privelmi lahko presvedcit ze miguel vie co je zac a aj trochu lahko mu skocil na navnadu .... ale inak zaujimava zapletka*
Dexter
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tento serial je momentalne u mna najlepsi serial zo vsetkych ktore sledujem, a to je ich dokopy 5...
dole spoiler
rozbieha sa to slubne... nj mozno ze mu skocil na navnadu.. aj ja som tomu doverihodne uveril, ze Miguel je taky, ze rad pozabija podobne ako Dexter, tusil som to uz dve casti dozadu...
taktiez emocionalne chvilky v seriali su super... dojatia medz bratom a sestrou a buducim manzelom a manzelkou... bravo..
-
Bastian0389
Amateur
-
makaveli
King
Bastian0389 napísal:spoilers
to s tym butcherom napadlo aj mna ked som to pozeral.. podla mna mu to docvakne a bude sa s tym chciet podelit s laguertou.. este to bude zaujimave.. no a kto je skinner podla mna..? neviem sice dovod preco by to robil, ale debrin informator vie takisto o vsetkych, ktorych vypocuvala..![]()
uprava pre tych, ktori este nemaju rozpozeranu 3. seriu
podla mna to bude tiez ten informator. ako sme sa dozvedeli z minulej casti, Ramon to nie je i ked by to zapadalo. Miguel to nebude tiez. co je ale divne, Dexter sa to nejako nesnazi odhalit, hoci skinner zabil toho skoro nevinneho 15 rocneho chalana. podla mna Dexter spravil chybu, ked si pustil Miguela k sebe.
-
Bastian0389
Amateur
-
Šu-Do
Redeemer
ale no... podla mna bude skinner niekto, koho sme este nevideli, nemyslim si, ze to bude ten informator.. taktiez by to mohol byt ak quin.. hmm je to dake zamotane.. pochybujem, ze sa chce ta YUKA ci ako pomstit za nejaku osobnu vec.. kktina.. je za tym viac...
co sa tohto dielu tyka.. uz bol slabsi...
Miguel je zrejme fakt fandom dextera.. vsak uvidime co bude dalej.. v tomto diely sme sa daleko teda neposunuli
co sa tohto dielu tyka.. uz bol slabsi...
Miguel je zrejme fakt fandom dextera.. vsak uvidime co bude dalej.. v tomto diely sme sa daleko teda neposunuli
-
Bastian0389
Amateur
tie vztahy sa tam rysuju naozaj zaujimavo. na zaciatku siedmej casti som mal pocit, ze dexter bude chciet zabit miguela. nakoniec sa nic take nedialo. kto je skinner, je zatial nezname. zacinam sa priklanat k nazoru, ze informator nebude mat so skinnerom nic spolocne. som zvedavy ako to dopadne s tou stopou so strihacom stromov. dalsia cast hadam posunie dej dalej.
-
Šu-Do
Redeemer
dalsi skvely diel...
SPOILERS
SPOILERS
Dexter, sice sa drzi.. ale tak trosku uz rozmyslal o zmene pravidiel... je to serial plny emocii.. hlavne s tou starou v tomto diely... som si myslel, ze ju zabije trosku drastickejsie... ale toto bola pohodicka... kazdopadne som rad, ze to urobil..
snad sa uz konecne povie nieco blizsie o quinnovi.. ah.. Miguel ked nieco chce a nemoze to mat.. je trosku mimo svojich pocitov.. ako som si uz par krat vsimol.. a z Dextera si robi osobneho killera... sranda..tesim sa na dalsi diel
-
Bastian0389
Amateur
-
Šu-Do
Redeemer
SPOJLERS
toto je kur*a dobry serial... to co dokazal Miguel ale aj to co robi Dexter by som ja nemohol.. zabit takto cloveka.. to zrejme chce nieco do seba.. a este si to aj uzivat... ten Skinner podla mna vyradil z hry Antona.. ten je uz prec.. Quinn je v poho.. vyzera byt stale nasrany.. asi ma taku povahu... ale dpc.. ten Dexter.. zabijak, nesere sa a pritom k Rite jaky mily.. k detom tiez... uplny flegmos kua
...
no a co sa konca tyka... vyzeralo to tak, ze Miguel isiel zabit hentu zensku.. ale.. bud s nou spava (aj predtym, vsak jeho zena sa nanho stazovala Rite), alebo ja neviem.. mozno na vonkajsok to ukazuju medzi sebou, ze sa chcu navzajom znicit... ale neprekvapilo by ma keby spolu nieco mali.. nech je uz dalsi diel
toto je kur*a dobry serial... to co dokazal Miguel ale aj to co robi Dexter by som ja nemohol.. zabit takto cloveka.. to zrejme chce nieco do seba.. a este si to aj uzivat... ten Skinner podla mna vyradil z hry Antona.. ten je uz prec.. Quinn je v poho.. vyzera byt stale nasrany.. asi ma taku povahu... ale dpc.. ten Dexter.. zabijak, nesere sa a pritom k Rite jaky mily.. k detom tiez... uplny flegmos kua
no a co sa konca tyka... vyzeralo to tak, ze Miguel isiel zabit hentu zensku.. ale.. bud s nou spava (aj predtym, vsak jeho zena sa nanho stazovala Rite), alebo ja neviem.. mozno na vonkajsok to ukazuju medzi sebou, ze sa chcu navzajom znicit... ale neprekvapilo by ma keby spolu nieco mali.. nech je uz dalsi diel