Mate Tattoo?
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ale ja fakt nemam ani tusenia, ze co by som tam chceladdictor napísal:jasne ze tateeri (ci ako sa ti pise)... ten, co tetoval mna nechcel ani pocut o niecom stiahnutom z netu... navrhol to podla mojho hrubeho popisu a uplne zadara... resp daval som zalohu, ktoru mi potom odratal z ceny za pracu... takze ak si to budes davat robit v profi salone, tak urcite nebudu mat problem nieco navrhnut...
ani hrubu predstavu
-
Te-wei
Medium Professional
Aj ja chcem tetovanie a nemám ho lebo nemám žiadnu predstavu čo by to malo byť, no viem že by to malo byť originálne a mal by v tom byť dáky víznam,zmysel,,, nie len take že aha toto si dám vytetovať a dám si to vytetovať, lebo to mal manik v kalalogu, alebo preto,že som to niekde videl a chcem si to aj sám navrhnúť,,,
Ale napríklad sa mi páči tetovanie v štýlečierných otravených nervov (žíl) alebo ak niekto videl film kral škorpion II, tak toho škorpiona čo mali na pleci, to sa mi tiež páčilo. A tiež by to malo byť na mieste kde to hneď neuvidí každý okoloiduci... chcem ho mať aj trochu schované, aby nebolo pre oči každého,,
Ale napríklad sa mi páči tetovanie v štýlečierných otravených nervov (žíl) alebo ak niekto videl film kral škorpion II, tak toho škorpiona čo mali na pleci, to sa mi tiež páčilo. A tiež by to malo byť na mieste kde to hneď neuvidí každý okoloiduci... chcem ho mať aj trochu schované, aby nebolo pre oči každého,,
-
luculiiik
Light Star
A čo vravíte na toto? Je to už príliš choré
(kuk prezentačku s názvom "prehľad magorov")
http://www.webzabava.sk/prezentacie/6
http://www.webzabava.sk/prezentacie/6
-
ciernapuma
Amateur
z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že sa s tetovaním nemusí nič stať,ja mám na bruchu pumu a aj ked sa mi v tehotenstve podarilo pribrať 24 kil a po porode som ich zase dala dole, tetovanie je uplne v poriadku..ale je to asi dost individualne,ak nechces riesit dilemu, či sa ti to pokazi v tehotenstve alebo nie daj si to inde...
alebo si daj na brucho a jednoducho to nerieš budeš to riešiť ked sa to pokazí
a mozno sa to nepokazi tak naco sa trapit
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 18:36 )
aj ja sa pridávam k tým čo sa tu chvália tetkom
takže toto je moje druhé
alebo si daj na brucho a jednoducho to nerieš budeš to riešiť ked sa to pokazí
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 18:36 )
aj ja sa pridávam k tým čo sa tu chvália tetkom
takže toto je moje druhé
praveže si myslim že je to aj dobry dôvod udržať si taku formu aj po tridsiatke.........čo neni na škodu..........ak si to da chalan ja nvm ak ma 20 abo 25 tak mu to do 4 vpoho vydrži ...........a potom už to bude horšie .....ale precalen je to obrazok alebo teda tatto ktore aj ked sa zdeformuje tak sa iba stočia inak te plamene alebo ja nvm ako to mam nazvať te čiary a nikto nespozna že to tak nema byť ....................a ako už niekto pisal žijeme v 21 storoči a odstranenie lejzrom neni nič nové
luksiman: tak to je paráda, bude to však 100% bolieť ako čert
hlavne tam na spodko-boku chrbta a neviem si predstaviť koľko by to robil
// btw keď už si to spomenul, tak k-
keď nemáš čo povedať k veci, radšej nepíš nič, na takéto názory tu v tejto téme nieje nik zvedavýElement napísal:pochopte ze tetovanie je trapny trend.. cakam na minus karmu
// btw keď už si to spomenul, tak k-
-
addictor
Medium Star
mas ju mat...Element napísal:pochopte ze tetovanie je trapny trend.. cakam na minus karmu
BTW: ty by si mal pochopit, ze to co si ty myslis este neznamena ze je to vseobecne uznavany fakt...
2 lukisman: ako som z obrazka spravne vycital.. tak to na boku bola davnejsia robota a to na ramene nova, ne? ta na ramene sa mi moc nepaci, ale ten tribal na boku je fakt kruty... povodne som zvazoval takyto klasicky tribal, no potom som sa naklonil k nicomu mierne odlisnemu...
EDIT: alebo to je len obrazok stiahnuty z netu? som myslel, ze sa pytas na to, co uz mas...
co keby si robil nieco uzitocnejsie ako cakal na karmu? .
k teme: keby som mal na to postavu, tak by som sa o to aj zaujimal. hrozna nevyhoda je, ze tetovanie nevyzera dobre na kazdom. ja osobne si neviem predstavit, ze by som si nieco take dal. dost skoda. kazdopadne tetovanie sa mi na dievcatach neskutocne paci. hlavne na krizoch nejake tie otrepane plamene (ano je to take otrepane, ale neskutocne pekne). mozno to nema ziadnu hlboku pointu a nie je to ziadne velke umelecke dielo, ale aj tak je to super. hlavne na opalenej pokozke.
k teme: keby som mal na to postavu, tak by som sa o to aj zaujimal. hrozna nevyhoda je, ze tetovanie nevyzera dobre na kazdom. ja osobne si neviem predstavit, ze by som si nieco take dal. dost skoda. kazdopadne tetovanie sa mi na dievcatach neskutocne paci. hlavne na krizoch nejake tie otrepane plamene (ano je to take otrepane, ale neskutocne pekne). mozno to nema ziadnu hlboku pointu a nie je to ziadne velke umelecke dielo, ale aj tak je to super. hlavne na opalenej pokozke.
-
addictor
Medium Star
Element napísal:pred par rokmi sa ludia tetovania normlane bali, teraz si ho dava kazdi aby bol cool.. nezmenim nazor je to trapny vydobitok doby ok teraz cakam karmu plus heh..
//turtlak69 skoda keby si si precital ten prispevok moj vysie mozno by si pochopil
vec druha... co si predstavujes pod slovkom cool... uvediem priklad... predpokladam z avataru, ze sa rad obliekas do snaciek... preco? koli tomu, ze chces byt cool? bo inak by ti stacilo klasicke triko z obchodu bez potlace burton trebars...
nedaval som si kerku koli tomu, aby som bol cool, daval som si ju koli tomu, ze som ju chcel.. ze sa mi to paci a ze ma to vyjadruje.. ak s to tebe nepaci, je to tvoja vec, ale neodsudzuj ludi, ze su vystrednejsi ako ty...
Aj ja som si dal nedávno tetovanie... Podla mňa tetovanie nemá víznam si dávať len tak. To tetovanie musí vyjadrovať teba, tvoje pocity,myšlienky, štýl, proste teba. A aj keď sa pozrieš dozrkadla o 30 rokov, tak si musíš povedať, že áno, taký som bol/respektíve som... To som prežil, bol to môj štýl. Rozhodne nie je jedno kde ti tetovanie robia. Sú otrasný tetovači, a naopak aj majstri tetovači. Ja som bol u jedného z najlepších. Perfektná precízna práca, málo bolesti, žiaden zápal, žiadne krvácanie, proste paráda!
-
ciernapuma
Amateur
[quote="Dežko"]... Rozhodne nie je jedno kde ti tetovanie robia. Sú otrasný tetovači, a naopak aj majstri tetovači...
k tomuto názoru sa prikláňam,kedysi som si myslela, že je to v podstate jedno,ked ides do tattoo salonu tak každy musi byt dobry,ale prdlajz..
moju prvu kerku mi robili v BA v salone 1,5 hodiny a nesla som vydržať kedy bude koniec (na bruchu)
druhu mi robil chlapík 4 hodiny a potom este 1,5 hod. dorábka a ani neviem ako mi ho vypichal
a to si myslim, že chrbtica je dosť citlivá a fakt nebolo skoro nič citíť
fakt kvalitný tetovač je na nezaplatenie

k tomuto názoru sa prikláňam,kedysi som si myslela, že je to v podstate jedno,ked ides do tattoo salonu tak každy musi byt dobry,ale prdlajz..
moju prvu kerku mi robili v BA v salone 1,5 hodiny a nesla som vydržať kedy bude koniec (na bruchu)
druhu mi robil chlapík 4 hodiny a potom este 1,5 hod. dorábka a ani neviem ako mi ho vypichal
fakt kvalitný tetovač je na nezaplatenie