Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

skus napisať čo by si si tam kcela dat niečo male ?? večšie
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

addictor napísal:jasne ze tateeri (ci ako sa ti pise)... ten, co tetoval mna nechcel ani pocut o niecom stiahnutom z netu... navrhol to podla mojho hrubeho popisu a uplne zadara... resp daval som zalohu, ktoru mi potom odratal z ceny za pracu... takze ak si to budes davat robit v profi salone, tak urcite nebudu mat problem nieco navrhnut... :wink:
ale ja fakt nemam ani tusenia, ze co by som tam chcel :D ..
ani hrubu predstavu :/
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ved prid tam do toho salonu a povec ze kceš nejake tetovanie čo niečo znazornuje alebo nejakeho draka to už musiš určite vedieť zhruba ze čo tam nekceeš mať a čo hej a on ti už da niečo na vyber
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Aj ja chcem tetovanie a nemám ho lebo nemám žiadnu predstavu čo by to malo byť, no viem že by to malo byť originálne a mal by v tom byť dáky víznam,zmysel,,, nie len take že aha toto si dám vytetovať a dám si to vytetovať, lebo to mal manik v kalalogu, alebo preto,že som to niekde videl a chcem si to aj sám navrhnúť,,,

Ale napríklad sa mi páči tetovanie v štýlečierných otravených nervov (žíl) alebo ak niekto videl film kral škorpion II, tak toho škorpiona čo mali na pleci, to sa mi tiež páčilo. A tiež by to malo byť na mieste kde to hneď neuvidí každý okoloiduci... chcem ho mať aj trochu schované, aby nebolo pre oči každého,,
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

A čo vravíte na toto? Je to už príliš choré :? (kuk prezentačku s názvom "prehľad magorov")
http://www.webzabava.sk/prezentacie/6
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

pre inspiraciu :)

Kód: Vybrať všetko

http://www.bmezine.com/wn-img.html
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

taak moje prvé. také trošku mini ale páči sa mi nechcel som nič nápadné.
Stálo ma liter :) je to japonský kanji znak a znamená Soul (duša)
Prílohy
Snímka249.jpg
ciernapuma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ciernapuma »

z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že sa s tetovaním nemusí nič stať,ja mám na bruchu pumu a aj ked sa mi v tehotenstve podarilo pribrať 24 kil a po porode som ich zase dala dole, tetovanie je uplne v poriadku..ale je to asi dost individualne,ak nechces riesit dilemu, či sa ti to pokazi v tehotenstve alebo nie daj si to inde...
alebo si daj na brucho a jednoducho to nerieš budeš to riešiť ked sa to pokazí :lol: a mozno sa to nepokazi tak naco sa trapit :D

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 18:36 )
aj ja sa pridávam k tým čo sa tu chvália tetkom :D
takže toto je moje druhé :lol:
Prílohy
013.JPG
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

Ja chcem strašne moc...co poviete na toto???
Prílohy
Tattoo-Final.jpg
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

dosť že dobré... ale treba trochu myslieť do budúcnosti pretože svaly na rukách sa počas života asi najviac menia a mohlo by sa ti neviemako zdeformovať po čase
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

praveže si myslim že je to aj dobry dôvod udržať si taku formu aj po tridsiatke.........čo neni na škodu..........ak si to da chalan ja nvm ak ma 20 abo 25 tak mu to do 4 vpoho vydrži ...........a potom už to bude horšie .....ale precalen je to obrazok alebo teda tatto ktore aj ked sa zdeformuje tak sa iba stočia inak te plamene alebo ja nvm ako to mam nazvať te čiary a nikto nespozna že to tak nema byť ....................a ako už niekto pisal žijeme v 21 storoči a odstranenie lejzrom neni nič nové
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

pochopte ze tetovanie je trapny trend.. cakam na minus karmu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

luksiman: tak to je paráda, bude to však 100% bolieť ako čert :) hlavne tam na spodko-boku chrbta a neviem si predstaviť koľko by to robil
Element napísal:pochopte ze tetovanie je trapny trend.. cakam na minus karmu
keď nemáš čo povedať k veci, radšej nepíš nič, na takéto názory tu v tejto téme nieje nik zvedavý

// btw keď už si to spomenul, tak k- :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Element napísal:pochopte ze tetovanie je trapny trend.. cakam na minus karmu
mas ju mat...
BTW: ty by si mal pochopit, ze to co si ty myslis este neznamena ze je to vseobecne uznavany fakt... :roll: takze nabuduce sa skus vyvarovat podobnym komentom...

2 lukisman: ako som z obrazka spravne vycital.. tak to na boku bola davnejsia robota a to na ramene nova, ne? ta na ramene sa mi moc nepaci, ale ten tribal na boku je fakt kruty... povodne som zvazoval takyto klasicky tribal, no potom som sa naklonil k nicomu mierne odlisnemu... :)

EDIT: alebo to je len obrazok stiahnuty z netu? som myslel, ze sa pytas na to, co uz mas... :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

pred par rokmi sa ludia tetovania normlane bali, teraz si ho dava kazdi aby bol cool.. nezmenim nazor je to trapny vydobitok doby ok teraz cakam karmu plus heh..

//turtlak69 skoda keby si si precital ten prispevok moj vysie mozno by si pochopil :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

co keby si robil nieco uzitocnejsie ako cakal na karmu? .
k teme: keby som mal na to postavu, tak by som sa o to aj zaujimal. hrozna nevyhoda je, ze tetovanie nevyzera dobre na kazdom. ja osobne si neviem predstavit, ze by som si nieco take dal. dost skoda. kazdopadne tetovanie sa mi na dievcatach neskutocne paci. hlavne na krizoch nejake tie otrepane plamene (ano je to take otrepane, ale neskutocne pekne). mozno to nema ziadnu hlboku pointu a nie je to ziadne velke umelecke dielo, ale aj tak je to super. hlavne na opalenej pokozke.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Element napísal:pred par rokmi sa ludia tetovania normlane bali, teraz si ho dava kazdi aby bol cool.. nezmenim nazor je to trapny vydobitok doby ok teraz cakam karmu plus heh..

//turtlak69 skoda keby si si precital ten prispevok moj vysie mozno by si pochopil :)
:D kazdy? staci kuknut na hlasovanie...
vec druha... co si predstavujes pod slovkom cool... uvediem priklad... predpokladam z avataru, ze sa rad obliekas do snaciek... preco? koli tomu, ze chces byt cool? bo inak by ti stacilo klasicke triko z obchodu bez potlace burton trebars...
nedaval som si kerku koli tomu, aby som bol cool, daval som si ju koli tomu, ze som ju chcel.. ze sa mi to paci a ze ma to vyjadruje.. ak s to tebe nepaci, je to tvoja vec, ale neodsudzuj ludi, ze su vystrednejsi ako ty... :wink:
Dežko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dežko »

Aj ja som si dal nedávno tetovanie... Podla mňa tetovanie nemá víznam si dávať len tak. To tetovanie musí vyjadrovať teba, tvoje pocity,myšlienky, štýl, proste teba. A aj keď sa pozrieš dozrkadla o 30 rokov, tak si musíš povedať, že áno, taký som bol/respektíve som... To som prežil, bol to môj štýl. Rozhodne nie je jedno kde ti tetovanie robia. Sú otrasný tetovači, a naopak aj majstri tetovači. Ja som bol u jedného z najlepších. Perfektná precízna práca, málo bolesti, žiaden zápal, žiadne krvácanie, proste paráda!
Prílohy
Fotja je robená s telefónom...
Fotja je robená s telefónom...
ciernapuma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ciernapuma »

[quote="Dežko"]... Rozhodne nie je jedno kde ti tetovanie robia. Sú otrasný tetovači, a naopak aj majstri tetovači...

k tomuto názoru sa prikláňam,kedysi som si myslela, že je to v podstate jedno,ked ides do tattoo salonu tak každy musi byt dobry,ale prdlajz..
moju prvu kerku mi robili v BA v salone 1,5 hodiny a nesla som vydržať kedy bude koniec (na bruchu)
druhu mi robil chlapík 4 hodiny a potom este 1,5 hod. dorábka a ani neviem ako mi ho vypichal :D a to si myslim, že chrbtica je dosť citlivá a fakt nebolo skoro nič citíť
fakt kvalitný tetovač je na nezaplatenie
8)
Butabi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Butabi »

cel by som sa poradit
ako vyznie text na predlakti lepsie (z vonkajsej strany ruky)
mal by text zacinat od lakta smerom k prstom aby bol citatelny spoza mna ked mi bude ruka visiet dolu alebo by mal zacinat od prstov smerom k laktu?
to je asi najvacsia dilema ktorama ohladom na tetovanie trapi

dik
Napísať odpoveď