Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Taka priemerna cast, nic extra, jedine tak vieme co je Scylla, teda aspon myslim, ze viem. Vyzera to tak, ze to je server, aspon tak sa mi to javilo na prvy pohlad, aj ked som si tam potom nevsimol ziadne kable a opakovat sa mi tu scenu nechcelo. Michaelov nador a operacia o den ma pobavila, lebo potrebuju dva dni. Aspon ze na Bellicka si vacsina spomenula v dobrom, no vyzera v zachovalom stave vzhladom na to akou smrtou zomrel.

BTW tu je este info o comebacku jednej postavy: http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=2931
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ohladne tej SCYLLY podla mna to nieje server ale iba cierne puzdro ,, kto vie co vnom bude,mozno nejaky HDD ,, v dalsej casti sa to asi dozvieme trailer TU.
kostirez1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kostirez1 »

je to super!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak tato cast bola uz lepsia..
inak vsimli ste si, ze michael celkom nabral na vahe ? :P
ale pali mu to celkom dobre stale... to co scenaristi dokazu vymysliet je az neuveritelne... nj ten jeho nador.. nic zaujimave.. zaujimava je pre mna stale Scylla.. strasne sa tesim na diel ked budu prechadzat cez tie bezpecnostne ochrany... celkovo nechapem ako sa dostanu iba cez stenu, kedze vrtanim, kopanim, sekanim, mlatenim sa na druhej strane predsa spravi nejaky hluk, alebo padne nejaky šuter na zem, spusti sa alarm.. toto ako doriesia som zvedavy... co je haluz, ze Bellick uz naozaj definitivne stratil zo serialu.. kebyze by som nevidel prvu a tretiu seriu, teraz by som si myslel, ze T-bag je velmi dobry clovek, ktory sa len tak nahodou do niecoho zaplietol.. uplne sa zmenil :D

11 diel
2d 22:49:44
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

som si myslel že 4 séria bude blbosť ale opak je pravdou!!!
a v 15 časti nás čaká nejaká prevratná zmena či čo:D (šak ako vždy)
Fiky
Darca
Darca

_______epizóda 11_________

Super časť, hlavne od druhej polky, Gretchen si to už nadobro posrala s "Jonathanom" :lol: Byť Michaelom tak scyllu chytím keď už bol pri nej,a srať na hluk a zdrhať,toto sa dalo čakať a zas to skončilo v tom najlepšom :? A keď Sucremu spadla ta bomba tak to poriadny hluk urobilo, aspoň sa mi zdalo,, a ešte je dosť divné že China boys Selfa a tu agentku nezabili ale spútali, načo im budú? :?: Už nech je ďalšia časť . :smt065
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

fuu ale ked som videl gretchen v skolskom oblecku :aasmile23: :new18:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

silny diel, dost dobre momenty, hlavne ten ubor, padanie flase a koniec
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

sôd sod oiuwe skdj sla kdkkl !!!!!!!!!!!!
zase kua dpc koniec jak sa na PB patri :twisted:
vzdy to proste musia ukoncit v tom najlepsom.. toto bol zatial najlepsi diel zo vsetkych zo 4 serie... dobre napinavy kua.. toto je pravy prison break...
Scylla je co ? server.. naozaj to tak vyzera... inak toto je napodobenina Mission Impossible.. dokonale.. originalne...

uz sa tesim na dalsi diel :smt050
_________________Prison Break
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Az moc im to slo lahko, jedine co padol ten dusik alebo co to tam mali, no ze by to nespravilo vacsi zvuk ako 10dB, no to sa mi nechce verit. V zavere som cakal ci Michael tu Scyllu zdvihne, lebo aby to nebolo take po masle, tak ocakavam, ze to mozno bude dost tazke a ze to nebude vladat sam odviest, ale tak este sa aj alarm aktivoval a bude to zaujimave.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

myslim si, ze akurat ked tam dojdu ochrankari, tak budu prec.. a budu sa tajne snazit dostat prec z GATE... a snad v piatej serii ukazu co to je Scylla :lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

imho ten alarm spustil zamerne ... potrebuje este predsa od generala tu kartu .. to len taka mensia teoria :)

btw poznamenajte si dobre: na vlupanie sa do prisne tajnej a za miliadry $ zabezpecenej miestnosti staci par tisic korun a baumax :D
ked uz to sklo prerezal obycajnym rezacikom tak koniec :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tiez sa mi nezdalo to s tou flasou, ved narobilo to riaden hluk a este aj sa dotklo zeme, to mal byt uz davno alarm spusteny... a ten senzor teploty bol tiez oranzovy dlhsie ako 5s a uz mal spustit alarm...
Ja hlavne nerozumiem tomu, preco dovnutra pre Scyllu poslali Michaela, ked ma zdravotne problemy a moze to kedykolvek posahat. Zbytocny risk.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

sak ono je uplne jasne ze ten alarm spustil schvalne, potrebuje siestu kratu inak mu je scylla zbytocna, a mylsite si ked videl tei vstky senzory a predpokladal vsetko mozne tak toto by nepredpokladal? :) nepzoante mika :D haha.....uvidime co vymysli
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt: Zaujimava teoria, je to mozne. Inak to sklo ma tiez napadlo, ved malo dobre dva centimetre, to by tam diamantom musel kreslit pol dna, aby prasklo.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mno... sklo pekne tlste.. urcite to nebolo obycajne.. on ho dva krat prebehne nozikom + nanho buchne trosku dusiku (nechapem aky to malo vyznam na sklo) a len ho vysunie... to samotne vyrezane sklo muselo aj nieco vazit a manipuloval s nim ako keby to bol karton
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mam taky pocit ze keby hocikto z nas zabezpecoval tu miestnost tak sa tam PB dream team nikdy nedostane :lol: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do: V obyvacke mame taky maly stolik, je na nom sklo a ma priemer mozno tak meter, sklo je hrube priblizne centimeter a veruze nie je az take lahke.

gwixt: Samozrejme, na co mi tam bude nejaky snimac zvuku, teploty a podobne..., ked mi tam chyba pohybovy senzor. Ale co, v PB je vsetko mozne.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tiež si myslím, že celé vlúpanie bolo dosť pritiahnuté za vlasy a to metrové sklo, ktoré Michael chytil ako Mr. Olympia je už iba detail, nad ktorým by som sa nezamýšľal...

Celkovo to však bolo aspoň podľa mňa dosť napínavé.

P.S. : Nič nie je dokonale premyslené :wink:
Fiky
Darca
Darca

Ten diamant mal slúžiť iba na to aby urobil ryhu, ostatne urobil dusík, potom sa to pekne dalo vylomiť , inak tejto epizóde pekne stúpla sledovanosť , začalo sa hovoriť o konci PB a ľudia hneď kukajú (btw šu-do piata seria možno ani nebude) , a nabudúcu časť bude asi ešte viac lebo tie trailery a napätie (ako na začiatku PB :)) Pre tých čo nevedia vydržať odporúčam si kuknúť trailer,sneak a promo fotky ale pozor kto sa chce nechať prekvapiť radšej nekukajte. S tou bombou mali fakt šťastie :roll:
Napísať odpoveď