Naj problemy v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Haluze su pomaly kazdy den :D
1. Robili nam na 3 poschodi WC a mali tam miesacku :D Vsak co, preco si ju nezobrat do triedy, tak sme im ju slohli :lol: [neskor vratili]
2. Nosili sme do skoly sneh v igelitkach :D Najvacsia haluz ale je, ze skola je hned vedla hlavnej cesty a stavaju tam aj autobusy, tak si viete predstavit tych ludi co tam stoja :D
3. Cez krasne leto v prvom rocniku sme zistili, ze nase zrkadlo v triede [asi 50*70cm ?] sa da vyuzit aj inac ako sa donho divat :D sup sme ho zvesili a svietili vonku ludom do oci. Haluz ale je, ze to dosvieti aj 200 metrov ak dobre slnko svieti. Chlapik v kuragrile musel pekne hromzit :oops:
4. Uz vyletelo par topanok, rajcin, bananov, papierovych lietadielok a neviem coho este z okna na cestu :o
5. Akosik nam horelo v kosi na smeti, ...

Ak si este spomeniem dopisem :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Fortune napísal:trebiska? :lol:
Présne ták :D!
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak aj my sme mali toho dost a hlavne v 7.rocniku tak spomeniem niektore udalosti ;)

1.Nas Anglictinar bol totalny kkt a tak sme si mohli robit cez hodinu co sme chceli,spoluziak mal lopticku tak sme hrali futbal... odrazu spoluziak skrikne ze nahraj,som mu nahral a taku zaje*al ze v okne bola pekna diera ;) Nastastie sa to vysvetlilo ako "nehoda"

2.Na veckach sme mali take radiatory a tam sme niekedy sedeli... no a prisli a-ckari ked sme vsetci sadli aj na tie tycky tak radiator prask... dole... radiator rozbity,nastastie to bolo len pokarhanie ucitelom

3.Hrali sme hru tym velkym kruzidlom co je na tabulu ze : hod ostepom :D tak sme hadzali do skrine... isiel na rad spoluziak rozmachol sa a napalil to do skrine ... v skrini taka diera :D zo zaciatku bola mensia ale ked sme stale do toho hadzali tak sa to riadne zvacsovalo :D

4.V jeden den sme mali fyziku stale 6 hodinu a beckari a ackari uz nemali hodiny... tak sme stale pozorovali ucitela ci neide ... ked sme ho zbadali tak sme utekali do triedy a ucitel vojde a ze kto to bol ??? My take ticho a on ze ok tak ja vam napisem vsetkym zapis... : Cez prestavku sa trieda 7.C stale vesa na zabradli a ked ma zbada behaju ako kone po chodbe... :D :D :D no z toho zapisu sme nemohli :)

Stare dobre casy :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

viete co? ani sa nedivim, ze ucitelia maju v poslednom case nervy ako struny. keby som tam bol, tak vas pochytam a po jednom podrezem. tomu sa vravi buducnost naroda... mali by ste sa za seba hanbit a nie robit pcviny, ani do malych deti vam nemozem nadavat, lebo aj tie by som urazil. vy ste proste obycajni kkti
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ades napísal:viete co? ani sa nedivim, ze ucitelia maju v poslednom case nervy ako struny. keby som tam bol, tak vas pochytam a po jednom podrezem. tomu sa vravi buducnost naroda... mali by ste sa za seba hanbit a nie robit pcviny, ani do malych deti vam nemozem nadavat, lebo aj tie by som urazil. vy ste proste obycajni kkti
nemáš ty náhodou silno utiahnutú svätožiaru?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

redliner napísal: 3.Hrali sme hru tym velkym kruzidlom co je na tabulu ze : hod ostepom :D tak sme hadzali do skrine... isiel na rad spoluziak rozmachol sa a napalil to do skrine ... v skrini taka diera :D zo zaciatku bola mensia ale ked sme stale do toho hadzali tak sa to riadne zvacsovalo :D
R :lol: FL ....odpadnem Hod oštepom :lol:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no my mame skrine oprete o roh su vtakom stave ze jeden bodiček a je na triesky
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bonnaparte napísal:R :lol: FL ....odpadnem Hod oštepom :lol:
No to hej na to sa neda zabudnut :D :D :D

//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2008, 20:16 )
ades napísal:viete co? ani sa nedivim, ze ucitelia maju v poslednom case nervy ako struny. keby som tam bol, tak vas pochytam a po jednom podrezem. tomu sa vravi buducnost naroda... mali by ste sa za seba hanbit a nie robit pcviny, ani do malych deti vam nemozem nadavat, lebo aj tie by som urazil. vy ste proste obycajni kkti
Myslim ze ty si sedel v lavici a ani si sa nepohol...

// dik za k+ :)
fildinko
King
King

redliner napísal:Myslim ze ty si sedel v lavici a ani si sa nepohol...
Slušňáčik... :oops: ..ps:nehovorim ze ja som Grazel ;-)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Bonnaparte napísal:R :lol: FL ....odpadnem Hod oštepom :lol:
zajtra vyskusame :D
ades
Guru
Guru

redliner napísal:Myslim ze ty si sedel v lavici a ani si sa nepohol...
spolu s
Grim-Reaperka napísal:nemáš ty náhodou silno utiahnutú svätožiaru?
predstavte si, ze nemam ani utiahnutu svatoziaru, ani som nebol v lavici ako s prehltnutym pravitkom a huba na klucik. ja sa len povazujem za slusne vychovaneho, ucitel pre mna vzdy bol, je a bude autorita, ale hlavne viem, ako sa mam spravat.
fildinko
King
King

kolko maš rokov?..
ades
Guru
Guru

20
Filipito
Darca
Darca

ved my niesme zly len nemame co robit :nono: :smt071 :hokej1: :hokej2: :lol: sory kamarade ale tak s tebou musela byt v skole sranda
fildinko
King
King

No čo už aj taký ľudia sú...:smt042 ..PS: :smt098
Nič proti tebe Aden...

Myslím že keď pride Hojko tak to tu už asi nebude :D...a čo ved diskusia ne
ades
Guru
Guru

no ked hentake veci povazujete za srandovne, tak mate zaujimavo obrateny rebricek hodnot. a ked nemate co robit, tak chodte nakladat tehly na palety alebo preplachovat kanaly ak sa vam nechce byt v skole. aspon mne to pripada neprirodzene: ked nemam co robit, urcite nepojdem robit bordel, ktory vy nazyvate zabavou v skole
Filipito
Darca
Darca

keby nam dakto zaplatil ta by sme aj tehli nakladali lenze za 10 min prestavku vela by som nenalozil :wink:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

No ale zober si ze vtedy sme mali tak okolo 12 rokov... rozum este hlupy ale ked si nato teraz spominam tak sa natom este celkom zasmejem...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Filipito napísal:ved my niesme zly len nemame co robit :nono: :smt071 :hokej1: :hokej2: :lol: sory kamarade ale tak s tebou musela byt v skole sranda
no to je uzasna sranda robit si 3,14-ču z ucitelov, rozbijat veci skolske atd...az dospejete tak budete krutit hlavou nad tym ko*ot ktorym ste sa prezentovali v tomto veku (t.j. 14-17)
Filipito
Darca
Darca

nerozmyslam konam tot vsetko boze no a co ved mam 14 pre boha :?
Napísať odpoveď