Naj problemy v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

Filipito napísal:keby nam dakto zaplatil ta by sme aj tehli nakladali lenze za 10 min prestavku vela by som nenalozil :wink:
no ty si uplne mimo
redliner napísal:No ale zober si ze vtedy sme mali tak okolo 12 rokov... rozum este hlupy ale ked si nato teraz spominam tak sa natom este celkom zasmejem...
ked pises, ze sa na tom smejes, tak ti taky rozum zjavne aj zostal
Filipito napísal:nerozmyslam konam tot vsetko boze no a co ved mam 14 pre boha :?
vek neospravedlnuje, vid tema o 8-rocnom killerovi. ty si mal 14, mal si mat skoro dvojnasobok rozumu, no nevidim to ruzovo
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj ades ja to tiez zo sebou nevidim ruzovo :smt017 :aasmile27: :aasmile27: neviem co so mnou bude ... som tatalne mimo :aasmile27: no a co aspon bude sranda v skole este mam pred sebou SS a VS este toho stihnem vela :P
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

dnesna mierne trapna situacia...

Isli sme do kulturneho domu a prednami bola ucitelka... a spoluziak mi hovori "Fuu.. dobra je" a ona sa otocila a pousmiala :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Filipito napísal:ved my niesme zly len nemame co robit
Filipito napísal:keby nam dakto zaplatil ta by sme aj tehli nakladali lenze za 10 min prestavku vela by som nenalozil :wink:
Filipito napísal:nerozmyslam konam tot vsetko boze no a co ved mam 14 pre boha :?
ver ci ne, toho sme (resp. aspon ja) si vedomi - staci precitat zopar tvojich prispevkov a clovek hned je v obraze

PS: bonnaparte, zmen si avatar, ja uz pozeram, ze ci Kibo gramatiku pozabudal, ci co sa to deje..
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

šak on z toho vyrastie :roll:
teraz na strednej sa toho moc povyvádzať nedá, lebo som na "slušnej" škole, ale na základke sme bežne rozbíjali rozhlas (hokej v triede), skrinky (šak aj tak len zavadzali, vraveli sme si), vylievanie vody z okna na mladších žiakov, pálenie temperiek a tak...
pamätám si, že som tak raz bežal po chodbe plným tryskom a cez škáru vo dverách na mňa pozeral jeden chalan. ako som bežal, tak otvoril dvere presne tak, že som nemal žiadnu šancu zabrzdiť a tie veľké ťažké dvere sa ako pierko vzniesli von z pántov a skoro prizabili spolužiaka. bohužial sa to potom ututlalo, inak by mal chalan dvojku zo správania. hlava ma bolela ešte týždeň :D:D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

smejo napísal: PS: bonnaparte, zmen si avatar, ja uz pozeram, ze ci Kibo gramatiku pozabudal, ci co sa to deje..
aký Kibo??
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Boze uz 3 mate taky isty avatar ako Kibo ???
fildinko
King
King

a kde je napisane ze nemozme? omg wtf :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fildinko napísal:a kde je napisane ze nemozme? omg wtf :D
OMG ROFL KKS LOL WTF ROLL :roll:
Slusnost ti nic nehovori?? Avatar funguje ako identifikacia ... ked ho mate rovnaky tak to je trochu tazsie.

Ak si spominam na vsetky rocniky ...
Zakladka nic okrem nechtiac nalomenej lavice v strede. Co som si na nu energicky sadol.
Stredna obhorety filc pri neodbornej manipulacii s Acetonom a rozzeravenym kuskom drotu.
A vysoka uz uplne nic ... tu ani nikoho nenapadne nieco napisat na Toalete na lavicu atd ... Aj nadavky su tu neobvykle. 2-3 za den podla problemu.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

fildinko napísal:a kde je napisane ze nemozme? omg wtf :D
Teraz si zase stealol avatar. Noob.
fildinko
King
King

moosha napísal:Teraz si zase stealol avatar. Noob.
a co nemozem??? wrrr
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

vcera rozbila susedna trieda okno xD
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fildinko napísal:a co nemozem??? wrrr
Boze ... kam speje tato generacia??
NIE!! Treba ti to vysvetlovat jak pridrbanemu?? Alebo to chces pisomne overene od notara??
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ades napísal:no ked hentake veci povazujete za srandovne, tak mate zaujimavo obrateny rebricek hodnot. a ked nemate co robit, tak chodte nakladat tehly na palety alebo preplachovat kanaly ak sa vam nechce byt v skole. aspon mne to pripada neprirodzene: ked nemam co robit, urcite nepojdem robit bordel, ktory vy nazyvate zabavou v skole
Myslim ze zalezi od situacie.Stale sa smejem na tom co som urobil na zakladke ale nijak som neposkodil majetok ani zdravie inych.A ked vravis o rebricku hodnot.Logicky by mi mala byt skola najvyssia hodnota.Ale mne je najvyssia hodnota medziludske vztahy + gitara a pod.Mam to v hlave pomylene?Nejde o to co si ludstvo mysli ze je normalne, ide o to co si mysli clovek samotny ze je pre neho spravne
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja som nevravel, ze skola ma byt najvyssia hodnota, aj tvoje hodnoty su normalne. no ked si niekto mysli, ze robit zo skoly geto je normalne, stoji to za zamyslenie, nemyslis?
inak K- s textom "skraty?"- hovno skraty, nauc sa premyslat co je a co nie je normalne a potom sa pytaj
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

redliner napísal:Boze uz 3 mate taky isty avatar ako Kibo ???
kto este? :lol: ste sa vzburili proti mne?
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

ked som bol tretiak na zakladnej tak ma kamarat nahovoril zbit jedneho maleho prvacika a tak sme mu hlavu otrieskali o schody... bolo z toho len pokarhanie triednym kedze dovtedy som nemal velke problemy s mojim spravanim

na gympli mam problemy stale pre moje velke usta a uprimne srdiecko :-D ale takych alibistov ako som ja svet vela nestvoril dokazem sa vyhovorit zo vsetkeho :-D a velka rada: ucitelky zboznuju cokolady... naposledy ked som sa isiel s cokoladkou za ucitelkou priznat svoju porazku a povedat ze som sa mylil a tak tak mi ju vratila a dala mi este aj baban do ruky co si niesla z obedu :-D odvtedy som bol oblubeny :-D ako ja zboznujem tie stare babizne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Naa ked som bol asi 6tak na zakladnej, tak sme vkuse jedneho mladsieho chalana prezyvali ze kacer..Lebo mal taky hlas a bol proste ako kacer..
A niekto mu kua vyzradil moje meno a on to hned nabonzoval..
A tak si ma zavolal jeho triedny cez hodinu a musel som sa mu ospravedlnovat pred celou triedou..Som vsak rad ze to neskoncilo horsie, kedze ten triedny zvykol ziakov za taketo aj kruto trestat :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No dnes sa mi stal ani ne tak pruser, ani trapas.....ale skor som doplatil na moju hlupost....
Sme mali fyziku a ukazovala nam ucitelka take zvlastne a drahe ziarovky s roznymi plynmi...a zapojila ich do takej "krabicky". Tie ziarovky boli take dlhe a tenke, no a ked ste sa jej dotkli tak to funogovalo ako "plazma ball: ked to niekto pozna.....no a nakonci tej ziarovky bolo take kovove zakoncenie....taka kovova "tycka" no amna to nutilo dotknut sa jej...... :oops: ......aj som sa jej dotkol....ale jak mi raz odhodilo ruku a zabiskalo sa.....
Potom asi o pat minut neskor ucitelka hovori, ze "a davajte pozor na to kovove zakoncenie" a ja ze....no ja som sa uz toho dotkol....a ma to kus koplo.....a ucitelka....no to len "kus" ta to koplo, lebo tam je len zopar tisic voltov......hned po tom s apozrela na tu "krabicku" do ktorej zapajala tie ziarvky a tam takym zltym ze "HIGH VOLTAGE!!!" a pod tym, ze tam je 3000V :o No nastastie sa iba zabliskalo a odhodilo mi ruku :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Lub0$ napísal:No dnes sa mi stal ani ne tak pruser, ani trapas.....ale skor som doplatil na moju hlupost....
Sme mali fyziku a ukazovala nam ucitelka take zvlastne a drahe ziarovky s roznymi plynmi...a zapojila ich do takej "krabicky". Tie ziarovky boli take dlhe a tenke, no a ked ste sa jej dotkli tak to funogovalo ako "plazma ball: ked to niekto pozna.....no a nakonci tej ziarovky bolo take kovove zakoncenie....taka kovova "tycka" no amna to nutilo dotknut sa jej...... :oops: ......aj som sa jej dotkol....ale jak mi raz odhodilo ruku a zabiskalo sa.....
Potom asi o pat minut neskor ucitelka hovori, ze "a davajte pozor na to kovove zakoncenie" a ja ze....no ja som sa uz toho dotkol....a ma to kus koplo.....a ucitelka....no to len "kus" ta to koplo, lebo tam je len zopar tisic voltov......hned po tom s apozrela na tu "krabicku" do ktorej zapajala tie ziarvky a tam takym zltym ze "HIGH VOLTAGE!!!" a pod tym, ze tam je 3000V :o No nastastie sa iba zabliskalo a odhodilo mi ruku :D
nemal by si byt uz mrtvy? :)
Napísať odpoveď