blazer napísal:A ako sa vam to podarilo? Normalne ste isli aj na hamachi a Find Server a uz to islo? Lebo nam to stale hadze ze server is no longer available.
ved presne toto aj nam..rovnaka verzia hamachi, neopatchovane COD, rovnaka verzia releasu a nejde to..nerozumiem..
prosim vas, mam jeden z profilov ktore mi to hodilo na zaciatku, dlho mi isiel aj na SP a MP avsak zrazu odmieta ist na MP, vzdy ked zapnem MP napise retrieving account information a potom vypne hru s chybovou hlaskou, da sa ten profil nieako zachranit? predsa len mam tam uz svoj level a challenge porobene
chod do C:\Users\xxx\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles
a zalohuj si profil pod ktorym si hral ... vytvor novu zlozku s lubovolnym nickom a do active.txt napis len nazov tej zlozky ... ked zapnes hru tak ti nacita novy profil (nazov tej zozky) a aspon uvidis ci ti to pojde ...
//autoeditácia príspevku ( 14 Nov 2008, 18:07 )
208.43.66.90:28960 - Team DM ( tento je 50 slotovy a je stale plny ale v pohode sa tam pripojis. )
215.51.216.68:28000 - Search and Destroy
Ja mam tiez jeden problem
hru spustim normalne, na ked dam solo a dam New Mission a vyberem uroven, tak sa nic neudeje, zase ma vrati na vyber New Mission
to iste aj ked dam Load, neviete kde chyba?
zhulo napísal:Ja mam tiez jeden problem
hru spustim normalne, na ked dam solo a dam New Mission a vyberem uroven, tak sa nic neudeje, zase ma vrati na vyber New Mission
to iste aj ked dam Load, neviete kde chyba?
a mas vybraty profil lebo mne to robilo ked som nemal profil
tak mi nikto teda nevie pomoct s tym ze preco mi profil na ktorom som hral MP dlho isiel a zrazu vzdy ked zapnem MP tak Retrieving account information a vyhodi ma to, ked si zvolim novy profil ide mi donho nalogovat iba prvy krat, druhy krat ked zapnem hru tak uz hadze to iste
Cawte, mam ten isti problem, pri spustaní hry mi vzdy zasekne screen, potom som odstránil subor z main/video/trejarch.bik.Vsetko islo v pohode, lenze ked si dám new game a vyberiem uroven, potom sa hra zasekne..
1gb ram 256-grafická