Co ocakavaju muzi od vztahu?
Co ocakavaju muzi od vztahu?
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?
Velka laska znamena pre mna to ze tomu cloveku doverujem na 10000percent,ze mi pomoze v tazkej chvili aj ja jemu samozrejme,ze sme stastny ked sme spolu a nehadame sa..Ano dokazem sa odovdzat jednej zene aj som sa jej odvdzal..som jej verny a aj budem lebo nevera neni chvilkova zalezitost ale proste trapilo by ma to ze som ublizil milovanemu clvoeku ze som ho zranil a to je myslim na tom to podstatne a ked niekoho milujem tak budem predsa mat sex iba snim a nebudem vyhladavat na jednu noc..melissa napísal:
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
Hovoris za vsetkych chlapov na fore ?erytrocyt napísal:Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verný, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
-
chococet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
hmm tak to je dost smutnee..alee zasa fajn ze si si to priznalerytrocyt napísal:Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verný, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
to si pekne si to vystihol len si mi potvrdil co som si uz davno myslela:DDerytrocyt napísal:Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verný, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
-
Vigor
King
Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.melissa napísal:jaka blba otazka? tak preco sa potom vsetci tak chovate?
Tusim prichadza do mody styl, nieco sa mi v zivote nepodarilo, tak idem zovseobecnovat.
melissa je mi luto, ze Ti to s chlapmi nejde, ale preto nie sme taki vsetci. Bodka. Co k tomu este chces pocut?
//chapavost? empatia? pocujem prvykrat
-
erytrocyt
VIP
Vieš čo je feminizmus?melissa napísal:to si pekne si to vystihol len si mi potvrdil co som si uz davno myslela:DD
Ing.Fijok, ďakujem za doplnenie, tento aspekt našej (ne)inteligencie som zabudol dodať.
A predstav si, že to väčšina z nás má naopak. Melissa, to vás v škole neučili? Ani u mužov super úspešné kamarátky ti to nepovedali? HmmVigor napísal:Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.
akoo vigorko moj zlaty pocuvaj ma..zle si to pochopil ja netvrdim ze taky ste ja som vseobecne polozila otazku nic som netvrdila...ale tymto si ukazall ze minimalne :Dnechapavi ste ..automaticky si to zobral ze na vsetkych teraz utocim...tak tichoo anoVigor napísal:Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.
Tusim prichadza do mody styl, nieco sa mi v zivote nepodarilo, tak idem zovseobecnovat.
melissa je mi luto, ze Ti to s chlapmi nejde, ale preto nie sme taki vsetci. Bodka. Co k tomu este chces pocut?
//chapavost? empatia? pocujem prvykrat
-
chococet
Light Expert
ako coho sa mam dockat??ja na nic necakampryja napísal:Teba tu este nikto nikam neposlal, ze? Len dalej provokuj, mozno sa uz skoro dockas
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 17:16 )
slepkyyyyyyyyyyyyyyyyyyy utociaaaaaaaaa:lol: