Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
melissa
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa melissa »

Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

nooo som zvedavaa chlapci na vase reakcie :lol: :lol: :lol:
Fordos851
Star
Star

Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa Fordos851 »

melissa napísal:
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
Velka laska znamena pre mna to ze tomu cloveku doverujem na 10000percent,ze mi pomoze v tazkej chvili aj ja jemu samozrejme,ze sme stastny ked sme spolu a nehadame sa..Ano dokazem sa odovdzat jednej zene aj som sa jej odvdzal..som jej verny a aj budem lebo nevera neni chvilkova zalezitost ale proste trapilo by ma to ze som ublizil milovanemu clvoeku ze som ho zranil a to je myslim na tom to podstatne a ked niekoho milujem tak budem predsa mat sex iba snim a nebudem vyhladavat na jednu noc.. :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verní, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú, očúravajú kríky a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
Fordos851
Star
Star

erytrocyt napísal:Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verný, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
Hovoris za vsetkych chlapov na fore ? :roll:
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Nie, nedokážeme milovať, nedokážeme byť verný, sme len obyčajné, perverzné, narcistické a samozrejme ješitné netvori s bielou tekutinou miesto mozgu, ktoré iba nadávajú, fajčia, pijú a nechávajú ponožky pri posteli. Stačí ti takáto odpoveď na tvoju otázku?
hmm tak to je dost smutnee..alee zasa fajn ze si si to priznal :lol:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@Nino, chococet ste asi jediny, kto z toho prispevku nevycitil tu perfektnu ironiu

erytrocyt, k+
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nino zapoj mozog, nejako Ti nedochadza.

erytro to vystihol uplne jasne. Viete ako sa vravi, na blbu otazku blba odpoved. Cize autorke to zopakujeme, nie slecna, my chlapi sme svine a iba zeny maju patent na skutocnu lasku.
melissa
Amateur
Amateur

to si pekne si to vystihol len si mi potvrdil co som si uz davno myslela:DD
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nino napísal:Hovoris za vsetkych chlapov na fore ? :roll:
ano. Vrátane Ing.Fijoka a Vigora.

:wink:

//Nino: príspevky bez vecného významu - napr. v príspevku je len smail/e sú mazané. Nabudúce skús dať viac. Tvoj príspevok vymazaný.
melissa
Amateur
Amateur

Vigor napísal:Nino zapoj mozog, nejako Ti nedochadza.

erytro to vystihol uplne jasne. Viete ako sa vravi, na blbu otazku blba odpoved. Cize autorke to zopakujeme, nie slecna, my chlapi sme svine a iba zeny maju patent na skutocnu lasku.
jaka blba otazka? tak preco sa potom vsetci tak chovate?
Fordos851
Star
Star

ja som ti dal normalnu odpoved
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

erytrocyt: a este si zabudol, ze sme totalne nechapavi :D:D

melissa: ako nic v zlom, ale toto bola rana trochu vedla, fakt, ako tu uz bola napisana jedna super veta "To si fakt myslite, ze len zeny maju patent na lasku"?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vas treba vykastrovat :lol: :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

melissa napísal:jaka blba otazka? tak preco sa potom vsetci tak chovate?
Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.

Tusim prichadza do mody styl, nieco sa mi v zivote nepodarilo, tak idem zovseobecnovat.

melissa je mi luto, ze Ti to s chlapmi nejde, ale preto nie sme taki vsetci. Bodka. Co k tomu este chces pocut?

//chapavost? empatia? pocujem prvykrat :shock:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

melissa napísal:to si pekne si to vystihol len si mi potvrdil co som si uz davno myslela:DD
Vieš čo je feminizmus? :arrow: Choroba šialených kráv. :)
Ing.Fijok, ďakujem za doplnenie, tento aspekt našej (ne)inteligencie som zabudol dodať.
Vigor napísal:Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.
A predstav si, že to väčšina z nás má naopak. Melissa, to vás v škole neučili? Ani u mužov super úspešné kamarátky ti to nepovedali? Hmm :hmm:
melissa
Amateur
Amateur

Vigor napísal:Preco? Slecna mas ponatie, ake tazke je posluchat mozog a srdce ked mas medzi nohami penis? Ts ts, nesud ked si nezazila.

Tusim prichadza do mody styl, nieco sa mi v zivote nepodarilo, tak idem zovseobecnovat.

melissa je mi luto, ze Ti to s chlapmi nejde, ale preto nie sme taki vsetci. Bodka. Co k tomu este chces pocut?

//chapavost? empatia? pocujem prvykrat :shock:
akoo vigorko moj zlaty pocuvaj ma..zle si to pochopil ja netvrdim ze taky ste ja som vseobecne polozila otazku nic som netvrdila...ale tymto si ukazall ze minimalne :Dnechapavi ste ..automaticky si to zobral ze na vsetkych teraz utocim...tak tichoo ano
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

chococet napísal:vas treba vykastrovat :lol: :lol:
Teba tu este nikto nikam neposlal, ze? Len dalej provokuj, mozno sa uz skoro dockas :smt064
melissa
Amateur
Amateur

pryja napísal:Teba tu este nikto nikam neposlal, ze? Len dalej provokuj, mozno sa uz skoro dockas :smt064
radsej sklapni ano aby si aj ty nedockal :D
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Teba tu este nikto nikam neposlal, ze? Len dalej provokuj, mozno sa uz skoro dockas :smt064
ako coho sa mam dockat??ja na nic necakam :lol: je mi lutoo ze tazko zvladas ironiu ale nemusis za to hned takto trapne utocit :P

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 17:16 )
slepkyyyyyyyyyyyyyyyyyyy utociaaaaaaaaa:lol:
Napísať odpoveď