sak si precitaj o ocm jeOpak napísal:zaujimali by ma tvoje odpoveda na tu otazku čo je v prom poste..teda o čom je vlastne tato tema...poskytneš nám ju chococet?
Co ocakavaju muzi od vztahu?
na tie otáázky
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
odpovedz na to ty pls..ako to cítiš ty
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?
-
chococet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ale ja nie som chlapecOpak napísal:na tie otáázky![]()
Ludia ,preboha...teda najma muzske pokolenie....ja si myslim,ze autorka to myslela,skutocne len ako otazku,ktorou sa mozno v duchu zaobera nejedna zena/dievca....mozno aj ta,s ktorou ste stastni po svojom boku a aj ona s vami..je to normalna otazka,ktora niektore baby proste trapi...ja neviem mozno im chybaju nejake castejsie prejavy lasky ,mozno aj autorke,ale to zas neznamena,ze vsetkych muzov hadze do jedneho vreca s degradovanymi individuami,ktore sa vyskytuju v nasej spolocnosti...proste ,len bola zvedava,ze ci svoju lasku prejavite aj tu na fore..
...aj ja si niekedy polozim tuto otazku,ale o par minut dostanem odpoved aj beztoho,aby som ju vyslovila....a som s tou odpovedou spokojna:-)
...aj ja si niekedy polozim tuto otazku,ale o par minut dostanem odpoved aj beztoho,aby som ju vyslovila....a som s tou odpovedou spokojna:-)
-
chococet
Light Expert
sak ale normalne formuj tu otazku!!!Opak napísal:bože moj..Čo si predstavuješ pod pojmom velka laska, ci vobec dokazes taku lasku prevziat, ci o nej snivas a ci sa dokazes odovzdat len jednemu chlapovi..ci dokazes byt verna, ci dokazes vobec milovat a co si ochotna obetovat...na to mi odpovedz
-
cORP.
Addict
vidis ja to beriem zas opacne ,neviem neviem ci zena moze byt zamilovana do chlapa pre jeho vlastnosti a nezmysli si z nicoho nic nieco inechococet napísal:len to ze niekedy uz sama pochybujem ci dokaze chlap naozaj lubit(nechcem nikoho urazit-vopred varujem)teda vlasne je to tazke kazdy si pod tym predstavuje nieco ine a ja mam asi az moc bujne predstavy co by som chcela
-
chococet
Light Expert
konecne niekto kto si nas zastal a vidi ako to bolo mysleneechococet napísal:sak ale normalne formuj tu otazku!!!tak urcite o takej snivam..to asi kazdy..a urcite sa dokazem odovzdat len jednemu chlapcovi a bez blbeho pocitu alebo myslienok na to ze by som mohla byt niekoho ineho...dokzem byt verna je to moja zasada ktoru neporusujem urcite by som "mojho chlapca"nepodviedla..a milovat niekoho to je to co si prajem asi najviac na svete mat po mojom boku niekoho koho by som mohla nekonecne a nezistne milovat a kto by si to vazil aspon tak ako ja by som si vazila jeho cit ku mne...
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 21:37 )
niee viees vcom je ten problem?ze mi jednoducho potrebujeme furt zmenu ked je dlhsie tichooa sme na seba dobry tak zacneme ripat aby sme to zasa trocha "okorenili"(tie hadky myslim male hadky za hluposti ktore by mali polovicku rozcertit mozno naviest ju k vasnivej myslienke a nasledne "potrestanie"=D)proste a tak j e to so svetkym ...jendoducho aby ten vztah nestal ale furt bol niecim zaujmavyINDIGOcorp. napísal:vidis ja to beriem zas opacne ,neviem neviem ci zena moze byt zamilovana do chlapa pre jeho vlastnosti a nezmysli si z nicoho nic nieco ine
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Te-wei
Medium Professional
Je mi s tých vaších kecov o laske na grc, hlavne ak sa o nej bavia chlapi, ste ako buzni,,, ale budiš!
ja si pod veľkou laskou predstavujem kvalitný pravidelný sex a kvalitnú pravidelnú teplú stravu, pričom mi to moja drahá bude robiť s laskou aj po 5,10,15,20 rokov a nie len z povinnosti,,,
ja si pod veľkou laskou predstavujem kvalitný pravidelný sex a kvalitnú pravidelnú teplú stravu, pričom mi to moja drahá bude robiť s laskou aj po 5,10,15,20 rokov a nie len z povinnosti,,,
Chce to snáď niekto po Tebe?Sagittarius napísal:To je tvoj názor nikto ti ho nebere...možno sa nakoniec budeš mať lepšie ako my a možno nieale za to, čo si napísal svoj názor nezmením...
No to si len ty myslíš,,, nie je to take jednoduché ako by sa zdalo,,,Sagittarius napísal:Nie. Len som chcel napísať, že nesúhlasím s tvojím názorom, hoci pri nájdení partnerky to budeš mať s tým názorom jednoduchšie...
-
Sagittarius
Guru
To je tvoj názor nikto ti ho nebere...možno sa nakoniec budeš mať lepšie ako my a možno nieTe-wei napísal:Je mi s tých vaších kecov o laske na grc, hlavne ak sa o nej bavia chlapi, ste ako buzni,,, ale budiš!
Nie. Len som chcel napísať, že nesúhlasím s tvojím názorom, hoci pri nájdení partnerky to budeš mať s tým názorom jednoduchšie...Te-wei napísal:Chce to snáď niekto po Tebe?