Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chococet
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

Opak napísal:zaujimali by ma tvoje odpoveda na tu otazku čo je v prom poste..teda o čom je vlastne tato tema...poskytneš nám ju chococet?
sak si precitaj o ocm je
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

wtf? :lol: napíses tie tvoje odpovede? :lol:
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jeziiiis nechapem jake odpovede chces :lol: ?!!!!
Opak
Addict
Addict

na tie otáázky :lol:

Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?

odpovedz na to ty pls..ako to cítiš ty
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:na tie otáázky :lol:

Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska ci vobec dokaze prevziat takuto lasku ci o nej snivaju ci sa dokazu odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny?Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou a dokazete vobec milovat?

odpovedz na to ty pls..ako to cítiš ty
ale ja nie som chlapec :lol: jak to mam vediet co si predstavujete pod pojmom laska..akoze chces odomna aby som napsiala co si podla mna vy pod tym predstavujete?
Opak
Addict
Addict

bože moj..Čo si predstavuješ pod pojmom velka laska, ci vobec dokazes taku lasku prevziat, ci o nej snivas a ci sa dokazes odovzdat len jednemu chlapovi..ci dokazes byt verna, ci dokazes vobec milovat a co si ochotna obetovat...na to mi odpovedz
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

Ludia ,preboha...teda najma muzske pokolenie....ja si myslim,ze autorka to myslela,skutocne len ako otazku,ktorou sa mozno v duchu zaobera nejedna zena/dievca....mozno aj ta,s ktorou ste stastni po svojom boku a aj ona s vami..je to normalna otazka,ktora niektore baby proste trapi...ja neviem mozno im chybaju nejake castejsie prejavy lasky ,mozno aj autorke,ale to zas neznamena,ze vsetkych muzov hadze do jedneho vreca s degradovanymi individuami,ktore sa vyskytuju v nasej spolocnosti...proste ,len bola zvedava,ze ci svoju lasku prejavite aj tu na fore..
...aj ja si niekedy polozim tuto otazku,ale o par minut dostanem odpoved aj beztoho,aby som ju vyslovila....a som s tou odpovedou spokojna:-)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:bože moj..Čo si predstavuješ pod pojmom velka laska, ci vobec dokazes taku lasku prevziat, ci o nej snivas a ci sa dokazes odovzdat len jednemu chlapovi..ci dokazes byt verna, ci dokazes vobec milovat a co si ochotna obetovat...na to mi odpovedz
sak ale normalne formuj tu otazku!!! :roll: tak urcite o takej snivam..to asi kazdy..a urcite sa dokazem odovzdat len jednemu chlapcovi a bez blbeho pocitu alebo myslienok na to ze by som mohla byt niekoho ineho...dokzem byt verna je to moja zasada ktoru neporusujem urcite by som "mojho chlapca"nepodviedla..a milovat niekoho to je to co si prajem asi najviac na svete mat po mojom boku niekoho koho by som mohla nekonecne a nezistne milovat a kto by si to vazil aspon tak ako ja by som si vazila jeho cit ku mne...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chococet napísal:len to ze niekedy uz sama pochybujem ci dokaze chlap naozaj lubit(nechcem nikoho urazit-vopred varujem)teda vlasne je to tazke kazdy si pod tym predstavuje nieco ine a ja mam asi az moc bujne predstavy co by som chcela :lol:
vidis ja to beriem zas opacne ,neviem neviem ci zena moze byt zamilovana do chlapa pre jeho vlastnosti a nezmysli si z nicoho nic nieco ine :wink:
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

chococet napísal:sak ale normalne formuj tu otazku!!! :roll: tak urcite o takej snivam..to asi kazdy..a urcite sa dokazem odovzdat len jednemu chlapcovi a bez blbeho pocitu alebo myslienok na to ze by som mohla byt niekoho ineho...dokzem byt verna je to moja zasada ktoru neporusujem urcite by som "mojho chlapca"nepodviedla..a milovat niekoho to je to co si prajem asi najviac na svete mat po mojom boku niekoho koho by som mohla nekonecne a nezistne milovat a kto by si to vazil aspon tak ako ja by som si vazila jeho cit ku mne...
konecne niekto kto si nas zastal a vidi ako to bolo myslenee :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 21:37 )
INDIGOcorp. napísal:vidis ja to beriem zas opacne ,neviem neviem ci zena moze byt zamilovana do chlapa pre jeho vlastnosti a nezmysli si z nicoho nic nieco ine :wink:
niee viees vcom je ten problem?ze mi jednoducho potrebujeme furt zmenu ked je dlhsie tichooa sme na seba dobry tak zacneme ripat aby sme to zasa trocha "okorenili"(tie hadky myslim male hadky za hluposti ktore by mali polovicku rozcertit mozno naviest ju k vasnivej myslienke a nasledne "potrestanie"=D)proste a tak j e to so svetkym ...jendoducho aby ten vztah nestal ale furt bol niecim zaujmavy
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tomuto nechápem, čo si chcela tým napísať, lebo si citovala sama seba... :)
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Tomuto nechápem, čo si chcela tým napísať, lebo si citovala sama seba... :)
too bool omyyl :lol: som zle zacitovala... :lol:
Opak
Addict
Addict

Opak napísal:zaujimali by ma tvoje odpovede na tu otazku čo je v prvom poste..
dig more a toto je čo? ako sformulovana otazka? ved je jasne ze nechcem pocut co si myslis ako to mame v hlave ale chcem pocut ako to mas v hlave ty
Sagittarius
Guru
Guru

chococet napísal:too bool omyyl :lol: som zle zacitovala... :lol:
A koho si chcela citovať? Aby tá správa dávala aj zmysel...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Je mi s tých vaších kecov o laske na grc, hlavne ak sa o nej bavia chlapi, ste ako buzni,,, ale budiš!
ja si pod veľkou laskou predstavujem kvalitný pravidelný sex a kvalitnú pravidelnú teplú stravu, pričom mi to moja drahá bude robiť s laskou aj po 5,10,15,20 rokov a nie len z povinnosti,,,
Sagittarius napísal:To je tvoj názor nikto ti ho nebere...možno sa nakoniec budeš mať lepšie ako my a možno nie :idea: ale za to, čo si napísal svoj názor nezmením...
Chce to snáď niekto po Tebe?
Sagittarius napísal:Nie. Len som chcel napísať, že nesúhlasím s tvojím názorom, hoci pri nájdení partnerky to budeš mať s tým názorom jednoduchšie...
No to si len ty myslíš,,, nie je to take jednoduché ako by sa zdalo,,,
Opak
Addict
Addict

Slovo chlapa :!:

//na predchádzajucej strane :D
Sagittarius
Guru
Guru

Te-wei napísal:Je mi s tých vaších kecov o laske na grc, hlavne ak sa o nej bavia chlapi, ste ako buzni,,, ale budiš!
ja si pod veľkou laskou predstavujem kvalitný pravidelný sex a kvalitnú pravidelnú teplú stravu, pričom mi to moja drahá bude robiť s laskou aj po 5,10,15,20 rokov a nie len z povinnosti,,,
To je tvoj názor nikto ti ho nebere...možno sa nakoniec budeš mať lepšie ako my a možno nie :idea: ale za to, čo si napísal svoj názor nezmením...
Te-wei napísal:Chce to snáď niekto po Tebe?
Nie. Len som chcel napísať, že nesúhlasím s tvojím názorom, hoci pri nájdení partnerky to budeš mať s tým názorom jednoduchšie...
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:A koho si chcela citovať? Aby tá správa dávala aj zmysel...
to malo patrit slecne-jenny177
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

chococet napísal:to malo patrit slecne-jenny177
nie..to patrilo,tebe vzhladom nato,ze si samu seba citovala a nasledne pochvalila:-).....a co sa tyka mna,vyjadrila som sa priamo k teme:-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

panebože zase som som prečítal 6 strán ko*ot .. tak isto ako pred 15 minútami v susednej téme..
Napísať odpoveď