BAN list si môže pozrieť každý
http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
dostal na deň
načo to sem píšem.
Aby ste vedeli že nadávanie sa fakt trestá pretože nvm či ste niekto čítali čo sa zobrazuje keď sa pripojíte na server.
BAN by dostal na deň aj keby nadával napr. mirakovi dodo.goldovi, proste každému hráčovi
Takže ešte raz. Píšem to sem preto, aby ste vedeli a nesťažovali sa za čo ste dostali BAN
Blazer za Fova sa ospravedlňujem ale mal WH ale kcel som ti písať že som ti kámoša BANol ale nejak som sa nedostal na ICQ

Mno nad vecou som. Ale nie vždy. Proste keď nemám náladu asi by som sa mal odpojiť, ale zas nepríde mi príjemné keď mi nadávajú. Ako sa mám potom ja s tým vysporiadavať Blazer. Napísal by som ti a pomohol by si mi z psychického dna ale občas nemám na ICQ Čas

(joke

)
Mastros: Na Hojka apeluje množstvo ľudí. Ale nvm či ste si všimli ale často, takmer vždy, odpovedá že sa pokúsi pretože nemá moc času. Tak si pekne sadni za komp, otvor si google a plug-in hľadaj. Potom hoď hojkovi link, potrebné info o tom ako sa to nastavuje a tak a určite ti bude vďačnejśí. Dokonca z toho možno niečo bude. btw s tým granátom za rohy omfg to nemyslíš vážne. Akože bolo by fajn keby granáty neplatili /doslova/ ale načo tam potom máte ten radar?

Prídem zajtra na intrák tak sa po niečom môžeme spolu kuknúť
Čo sa týka toho BANovania cheaterov. Keď som na servery prítomný a píšete mi že je tu cheater daj mu BAN a to mi píšete momentálne ako som dorazil, nemôžem ho hneď zabanovať tak vám píšem nahrávajte demá. Veď si aspoň raz prečítajte čo sa na servery píše. Avšak keď mi do hlavy tlačíte že je cheater tak ho teda idem nahrávať sám, veď od toho mám tie práva. A keď do mňa hustíte na čo čakám má čisté WH daj mu BAN, tak vás poprosím poďte ho sledovať so mnou a uvidíme či budete tvrdiť že WH má keď niektorí to skovať vedia. btw asi 80% z vašich typov fakt platí, takže sa asi nemám na čo sťažovať. Len na to, nahrávajte aj vy demá ako to tu už niektorí dokázali