CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hojko : sry, som to musel restartnut, nechcelo ma pripojit
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : hojko sa bavka so servera?
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : serverom
...
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : zoberte mu dakto rcon :D
....
*Dancing Queen NO.9* : hojko je trt
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You have been banned from this server
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Reason: 'Swearing'
[AMXBANS] Length: '1 day'
[AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '88.212.17.85'
no pekne :lol: :lol: :lol: admin sa nevie pripojit....jednoducha vec...restartujem server! dakujem za ban za to ze som si otvoril usta a nehorazne vulgarne ta urazil ^^

v case ked som dostal ban bol na serveri:
kuko - 100% WH
.:-=heee=-:. -(mrd4m_kr0c4ny)- - 70% som si isty ze ma wh
//nerobim dema, verim svojmu usudku...kto neveri mne...tak mu neda ban a bude si spokojne behat po servri ... .P a server sa restartoval dvakrat pokial viem
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aj tak boli odohrane len dve ci tri kola ked sa to restartlo.

Daj sem demo nech sa admini na to pozru.
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

hh

Príspevok od používateľa Eur0 »

jj kuko mal wh
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

omg

Príspevok od používateľa Dinoso »

zneuzivanie pravomoci admina :D sa tomu hovori :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som dnes bannol hráča n1ckNAME pretože mi napísal niečo v znení choď dpč lekoklatik :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

1.) neviem na co to sem pises
2.) neviem na kolko si mu dal ban ale za taketo ^^^^ sa nedavaju bany, a ak ano tak maximalne na pol hodinu.
3.) nic v zlom :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

lekoklatik napísal:Ja som dnes bannol hráča n1ckNAME pretože mi napísal niečo v znení choď dpč lekoklatik :)
Ale no pan Klatil... mal si mu dat maximalne 24hodin, predsa "choď do chochoľa Lekoklátik" a cheating sa nedaju porovnat. Sup-sup mu daj unbanán.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ale no... To som posledny admin, ktoremu aj ked niekto nadava na rodinu, tak nebanujem? :D Chalani, ved budte nad vecou. Tie deti, co nam tam nadavaju nemaju kamaratov, len same komplexy. Vyhrazanie sa cez internet je dnes zrejme IN. Skoda, ze ste mi niekto zabanovali FoVa. Ten bol v tomto smere uzasny. Ked uz nevedel jak urazit mna, alebo moju rodinu, padali hlasky typu: "Blazer no kolko ma tvoj najvacsi kamarat nejaky bujak obvod ruky?" :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Restart servera bol na mape de_inferno, bolo to asi po dvoch kolach. Nechcelo ma pripojit, nemohol som vediet ako sa sprava server voci ostatnym a ci pojde dalsim ludom pripojit, tak som to restartol. Hra mi nevypisovala ziadnu chybovu hlasku, takze som nemohol posudit ci je chyba u mna alebo na strane servera a nakolko bola mapa len na zaciatku, tak nevidim na to nic zle. Lepsie restart na zaciatku ako keby to neskor kicklo dalsich hracov alebo sa nemohol uz nikto viac pripojit. Myslim, ze sa restartom nic nepokazilo a predislo sa tak zbytocnym problemom. Server som restartol len raz, neviem o akych dvoch restartoch pises. Ak ano, tak to restartoval jedine niekto z dalsich adminov. Pokial ide o tvoj ban, tak mas smolu, hoci som tolerantny clovek, vychytal si ma v zlej chvili, aspon sa nabuduce naucis slusne spravat ako voci hracom, tak aj voci administratorom servera. Ak si pozorne sledoval, tak si nebol jediny kto dostal ban za nieco podobne dnes, resp. minimalne kick. Pocas tej polhodiny mojho hrania islo zo servera viacej hracov. A ked ide o cheatovanie a wallhack, tak bez dema sa nic neudeje, takze taketo obvinovanie je obycajne tliachanie do vetra, ktore nie je mozne nijak preverit a posudit.

Dinoso: Alebo udrziavanie poriadku a snahy naucit hracov slusnemu spravaniu ;)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Bolu to tu uz niekde riesene, neviem na ktorej strane...
Bolo pisane o plugine, kt. funguje nasledovne:
Spoluhrac do mna streli, no hp uberie jemu.
Existuje taka sranda naozaj?
Ono by sa totiz ovela lepsie hralo. Tento plugin by neplatil na granaty, lebo ked taky granat hodim za roh, kam prirodzene nevidim, bo som neni cheater a dopadne spoluhracovi pod nohy... tak co mozem? Napisat, ze sry a ak je chapavy, ospravedlni ma.
Aplikovanim takeho pluginu by sa predislo castemu teamkillu a pri troch TK by bol automaticky BAN.
Hojko, apelujem teda na Teba:
Bud pokrokovy a zvys uroven svojho servera. Posun kultivovanost hracov vpred a usetri im nervy, o ktore prichadzaju kvoli bratovrahom.
Urcite Ti budu vdacni viaceri.
lekoklatik
VIP
VIP

BAN list si môže pozrieť každý
http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
dostal na deň
načo to sem píšem.
Aby ste vedeli že nadávanie sa fakt trestá pretože nvm či ste niekto čítali čo sa zobrazuje keď sa pripojíte na server.
BAN by dostal na deň aj keby nadával napr. mirakovi dodo.goldovi, proste každému hráčovi
Takže ešte raz. Píšem to sem preto, aby ste vedeli a nesťažovali sa za čo ste dostali BAN :)

Blazer za Fova sa ospravedlňujem ale mal WH ale kcel som ti písať že som ti kámoša BANol ale nejak som sa nedostal na ICQ :D
Mno nad vecou som. Ale nie vždy. Proste keď nemám náladu asi by som sa mal odpojiť, ale zas nepríde mi príjemné keď mi nadávajú. Ako sa mám potom ja s tým vysporiadavať Blazer. Napísal by som ti a pomohol by si mi z psychického dna ale občas nemám na ICQ Čas :cry:
(joke :P)

Mastros: Na Hojka apeluje množstvo ľudí. Ale nvm či ste si všimli ale často, takmer vždy, odpovedá že sa pokúsi pretože nemá moc času. Tak si pekne sadni za komp, otvor si google a plug-in hľadaj. Potom hoď hojkovi link, potrebné info o tom ako sa to nastavuje a tak a určite ti bude vďačnejśí. Dokonca z toho možno niečo bude. btw s tým granátom za rohy omfg to nemyslíš vážne. Akože bolo by fajn keby granáty neplatili /doslova/ ale načo tam potom máte ten radar? :D
Prídem zajtra na intrák tak sa po niečom môžeme spolu kuknúť :wink:

Čo sa týka toho BANovania cheaterov. Keď som na servery prítomný a píšete mi že je tu cheater daj mu BAN a to mi píšete momentálne ako som dorazil, nemôžem ho hneď zabanovať tak vám píšem nahrávajte demá. Veď si aspoň raz prečítajte čo sa na servery píše. Avšak keď mi do hlavy tlačíte že je cheater tak ho teda idem nahrávať sám, veď od toho mám tie práva. A keď do mňa hustíte na čo čakám má čisté WH daj mu BAN, tak vás poprosím poďte ho sledovať so mnou a uvidíme či budete tvrdiť že WH má keď niektorí to skovať vedia. btw asi 80% z vašich typov fakt platí, takže sa asi nemám na čo sťažovať. Len na to, nahrávajte aj vy demá ako to tu už niektorí dokázali :P
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mastros: Plugin ktory dokaze toto uberanie HP tomu co teamattackuje tam je, len to je vypnute, pretoze to kazi hru. S granatmi ako hovoris sa to nastavit neda, proste bud ubera alebo neubera celkovo. Ja som proti tomuto nastaveniu. Pri teamattacku je to na tebe ako sa zachovas, ci sa ospravedlnis alebo nie a tak isto aj na tom druhom, ci to pochopi, alebo ti to vrati, alebo ti bude nadavat do konca zivota :? Hold je to sucast hry, preco si to ulahcovat :) Inac viac ma nastve ked uberem svojmu ako keby som mal sebe ubrat a preto si na to potom dam vacsi pozor.
lekoklatik
VIP
VIP

Blazer avšak niektorých to nenaštve že uberie spoluhráčovi :P
btw nechápem ako keď je na mape niekoľko hráčov. Dajme tomu že traja CT a 5 T a náhodou dá jeden z CT teamu svojho, a ten kretén ho automaticky vystretlí (human rocket tuśím) a tak je 1 CT vs 5T. Proste nechápačky.
A vraj teamová hra. Veľkú P... a nie teamová
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Boha zruste TK DMG. Je to ohovne, kazdy druhy round hned dvaja sa navzajom rozbiju...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

blazer napísal:Mastros: Plugin ktory dokaze toto uberanie HP tomu co teamattackuje tam je, len to je vypnute, pretoze to kazi hru.
Ako to moze kazit hru? Hru to kazi jedine tomu zmrdovi, kt. utoci na svojich. ZAPNITE TO!

A k tym granatom - asi si zmenim nastavenie radaru na SOLID a zacnem ho sledovat poriadne.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Mastros napísal:Ako to moze kazit hru? Hru to kazi jedine tomu zmrdovi, kt. utoci na svojich. ZAPNITE TO!

A k tym granatom - asi si zmenim nastavenie radaru na SOLID a zacnem ho sledovat poriadne.
No len to ma taku malu chybu ze ak ty mas napr 30 hp, tvoj spoluhrac 100 a ty mu zoberes 30 hp tak teba to zabije a on si dalej hra zo 70hp...
lekoklatik
VIP
VIP

A nefunguje to náhodou tak Že jemu neodoberie nič ale len tomu čo dáva TK?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

To zalezi od pluginu jeden bere druhy nie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

moosha: Zrusit TK??? Ved o com by ta hra potom bola???

Inak pred chvilou som pridal mod na noze (knifes_only).
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

hojko napísal:Inak pred chvilou som pridal mod na noze (knifes_only).
No neviem či je to najlepší nápad, veľa som toho dnes nenastrielal, teda vôbec :P
Zamknuté