Dexter
-
Bastian0389
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
ty voe, dextera teda takehoto som este nevidel.. aky bol nasrany.. fuuha... inak nemyslim si, ze by zabil miguela, aj ked mu uz pekne zadrbava (miguelovi), ale tak je tam este Syl a jeho deti predsa... Dex si nieco vymysli
Skinner je uz odhaleny, sice zdrhol, ale Dex si ho poda ako sa patri
kua toto je kvalitny serial...
miguel podava marii rameno, kde sa moze vyplakat. presne tak ako to spravil miguelovi dexter. predpokladam, ze miguelovi cvakne, ze jeho brata zabil dexter. casto opakoval hlasku "we are connected". podla mna miguelovi cvakne, ze dexter zabil jeho brata a pod nozom sa ocitne prave dexter alebo sa ho pokusi dostat za mreze. o miguelovej praci s dokazmi si mozme utvorit nazor z "chicky hines case". tento pripad sa tam tiez nespomina zrejme len nahodou. zatial najlepsia cast tretej serie. som zvedavy na dalsiu.
Spojler napísal:NO dalsia husta cast, fakt klobuk dole co tam tlacia do tych casti. Dufam ze medzi Dextrom a Miquelom bude riadny boj, s tym Skinerom som ani velmi nebol prekvapeny, predsa len ak by s niecim Miquel nedosiel, tak by som to povazoval za prehraty boj, predsa len Dexter ma naplany zivot dopredu mozno na rok![]()
Ale nasral ma ten Miquel, omg so zenou to ma biedne rozbehnute a on sa tam oblyzuje s Lt. Laguerta, tak potom nehc sa necuduje a fakt ze kolko za sebou stop nechal, uz len jej dojde ze to on bol, kto zabil tu zo sudu![]()
Spojler napísal:Tak a je po Miquelovi, tiez by ma zaujimalo, kde bola vtedy Laguerta, no ale to je jedno...
Nejako mi stale nedochadza co chce tak velmi ten maly strihac stromov s Freebom.
Tiez sa mi pacila posledna scena s Debrou, ale aj tak je mi jej luto, vie o Dextrovi tak malo, plus ani ten jej vztah nevyzera bohvie ako.
Ale co k tomu, v jednoduchosti je krasa, tento serial si drzi svoju vysoko polozenu latku, keep going Dex!
Zaver 3. sezony hej ale od septembra sa bude vysielat stvrta a niekde som cital ze sa planuje aj piata seria. Americka tv by nikdy nezrusila nieco co ma taku velku sledovanostRetne napísal:To je fakt ze to bude uplny zaver???
Inak cakal som ze suboj medzi Dexterom a Miguelom bude ako vrchol tretej sezony v poslednej casti ale ten kto videl trailer na novu 12. epizodu vie ze hlavny "zaporak" je v skutocnosti niekto uplne iny ako Miguel...a ten to da Dexovi riadne vyzrat
-
Šu-Do
Redeemer
ze v septembri omg...
mimochodom, predposledna cast paradicka.. akurat ako keby trosku uponahlana..
ale to sa mi na tomto serialy paci.. nerobia drahoty.. a este viac sa mi paci, ze ak skonci jedna seria, tak to vyzera ako uplny koniec... cize nenadväzuje to potom na seba takym stylom, ako keby sa skoncila iba cast..
cize moze alebo nemusi mat pokracovanie...
Dexter je pekne nasraty.. Miguel uz skoncil, nemyslel som si, ze ho fakt zabije.. takze teraz uz bude iba zistovat kto a co... som zvedavy fakt ako to ukoncia.. vsak dalsiu cast mam uz stiahnutu (poslednu), ale uz sa mi nece..
mimochodom, predposledna cast paradicka.. akurat ako keby trosku uponahlana..
Dexter je pekne nasraty.. Miguel uz skoncil, nemyslel som si, ze ho fakt zabije.. takze teraz uz bude iba zistovat kto a co... som zvedavy fakt ako to ukoncia.. vsak dalsiu cast mam uz stiahnutu (poslednu), ale uz sa mi nece..