Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No co toto, bola za cast :smt009 , stary Dex je spat, nakonci co on robil v tej kancelarii, bolo enormne!
Bastian0389
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bastian0389 »

SPOILERS
Zatial asi najlepsia cast serie.
Dejova linka so Skinnerom ma uz teraz absolutne nezaujima (az ked si ho zoberie do parady Dexter :P ).
Skor som zvedavy co sa stane s Miguelom aj ked po tom konci tejto casti je to asi kazdemu jasne :twisted:
//qwixt:sorry
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

co tak pisat spoilery bielym ako citaciu?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ty voe, dextera teda takehoto som este nevidel.. aky bol nasrany.. fuuha... inak nemyslim si, ze by zabil miguela, aj ked mu uz pekne zadrbava (miguelovi), ale tak je tam este Syl a jeho deti predsa... Dex si nieco vymysli :)
Skinner je uz odhaleny, sice zdrhol, ale Dex si ho poda ako sa patri :)
kua toto je kvalitny serial...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

tak posledny diel uplna supa... tak nasraty Dex... no neskutocne.

a neviem, zabije ho? podla mna nie, ma deti a zenu... narafici ho do vezenia? miguel a ho pokusi stianut so sebou... uzatvarame stavky, ze co spravi? :)
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Urcite ide migel dole, neni o com, ved zabil nevinnu pravnicku, takze nemyslim ze by nieco malo branit dexterovi mu zratat tu zradu ako sa patri. :twisted:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale nezabije ho aj tak, dovody som napisal vyssie... zas az taky krutas to nie je.. urcite ho ale riadne pouci, aby na to doplatil iba Miguel
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

miguel podava marii rameno, kde sa moze vyplakat. presne tak ako to spravil miguelovi dexter. predpokladam, ze miguelovi cvakne, ze jeho brata zabil dexter. casto opakoval hlasku "we are connected". podla mna miguelovi cvakne, ze dexter zabil jeho brata a pod nozom sa ocitne prave dexter alebo sa ho pokusi dostat za mreze. o miguelovej praci s dokazmi si mozme utvorit nazor z "chicky hines case". tento pripad sa tam tiez nespomina zrejme len nahodou. zatial najlepsia cast tretej serie. som zvedavy na dalsiu.
Retne
Darca
Darca

Spojler napísal:NO dalsia husta cast, fakt klobuk dole co tam tlacia do tych casti. Dufam ze medzi Dextrom a Miquelom bude riadny boj, s tym Skinerom som ani velmi nebol prekvapeny, predsa len ak by s niecim Miquel nedosiel, tak by som to povazoval za prehraty boj, predsa len Dexter ma naplany zivot dopredu mozno na rok :D

Ale nasral ma ten Miquel, omg so zenou to ma biedne rozbehnute a on sa tam oblyzuje s Lt. Laguerta, tak potom nehc sa necuduje a fakt ze kolko za sebou stop nechal, uz len jej dojde ze to on bol, kto zabil tu zo sudu :roll:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

tak toto je supaaaaaa
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tak este len teraz som zvedavy a tesim sa jak male decko na dalsiu epizodu....koniec epizody uplne brutalny, Miguel je hovadooooooo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

momentalne je toto moj najoblubenejsi serial...
Miguel je teda fakt velke zviera... naozaj ma kontakty a to nie len tak hocijake...
ja som si myslel, ze ked pozeral niekto z dialky, ze to tam mal nachystane Dexter... ale uplne si robi <> z Miguela :D .. nech je uz dalsia cast.. v pondelooook :P
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Neviem sa dockat novej casti, toto bolo strasne brutalne :smt009
(a inac realne to uvidim az 19. kedze dovtedy som na intraku bez netu :cry: )
Retne
Darca
Darca

Spojler napísal:Tak a je po Miquelovi, tiez by ma zaujimalo, kde bola vtedy Laguerta, no ale to je jedno...

Nejako mi stale nedochadza co chce tak velmi ten maly strihac stromov s Freebom.

Tiez sa mi pacila posledna scena s Debrou, ale aj tak je mi jej luto, vie o Dextrovi tak malo, plus ani ten jej vztah nevyzera bohvie ako.

Ale co k tomu, v jednoduchosti je krasa, tento serial si drzi svoju vysoko polozenu latku, keep going Dex!
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

no toto bola inac husta cast
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

na jednej strane sa tesim na dalsiu cast a na druhej strane ani nie kedze bude posledna. zrejme si pozriem vsetky casti este raz ked budem mat cas. najlepsi serial svojho druhu.
Retne
Darca
Darca

To je fakt ze to bude uplny zaver???
shawty77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shawty77 »

Retne napísal:To je fakt ze to bude uplny zaver???
Zaver 3. sezony hej ale od septembra sa bude vysielat stvrta a niekde som cital ze sa planuje aj piata seria. Americka tv by nikdy nezrusila nieco co ma taku velku sledovanost ;)

Inak cakal som ze suboj medzi Dexterom a Miguelom bude ako vrchol tretej sezony v poslednej casti ale ten kto videl trailer na novu 12. epizodu vie ze hlavny "zaporak" je v skutocnosti niekto uplne iny ako Miguel...a ten to da Dexovi riadne vyzrat :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ze v septembri omg... :cry:
mimochodom, predposledna cast paradicka.. akurat ako keby trosku uponahlana.. :) ale to sa mi na tomto serialy paci.. nerobia drahoty.. a este viac sa mi paci, ze ak skonci jedna seria, tak to vyzera ako uplny koniec... cize nenadväzuje to potom na seba takym stylom, ako keby sa skoncila iba cast.. :) cize moze alebo nemusi mat pokracovanie...

Dexter je pekne nasraty.. Miguel uz skoncil, nemyslel som si, ze ho fakt zabije.. takze teraz uz bude iba zistovat kto a co... som zvedavy fakt ako to ukoncia.. vsak dalsiu cast mam uz stiahnutu (poslednu), ale uz sa mi nece.. :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja neviem co to ma v tej poslednej casti znamenat pani... Len tak si odide, policajtov netrapi ze im padne len tak z cisteho neba, to ani nevravim o mnozstve dokazov co tam musel nechat, odtlacky prstov, topanok, odreta koza na tom stoliku, vlasy... Ci zrazu sa to "nerata"? :roll: :?
Napísať odpoveď