Dvaja v tom
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dvaja v tom
Co si myslite o tej novej relacii na markize...? 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak ja som sa zabaval a uistil sa v tom, ze keby som paviela stretol tak sa asi vo mne nieco prebudi a uvidim ako maju vymalovane v leopoldove 
bohovsky pohlad ako tam afektoval, v topanockach od valentina ci kieho buze**** zabalenymi v igelitkach a kyda hnoj... kypela mi zlc, lepsiu dvoku nemohli najst... cakam ze sa aj pozabijaju
bohovsky pohlad ako tam afektoval, v topanockach od valentina ci kieho buze**** zabalenymi v igelitkach a kyda hnoj... kypela mi zlc, lepsiu dvoku nemohli najst... cakam ze sa aj pozabijaju
kolko mala predtym? 3%?Ing. FijoK napísal:uz ked som videl, ze Toraca "dotiahli" do Markizy, tak len preto u mna Markiza klesla o 30%... radsej som to ani nepozeral
komercia, s tym nic nenarobime. ale ak nie su zrovna komercne, tak sa aspon obcas pozerat daju. co tu? posta pre teba? chces sa stretnut? nie, ja sa nechcem stretnut. o com? pripadne dvaja v tom, to si naozaj radsej pozriem tu reality show akoze "zlatko nas syn nie je nas", to mas zaroven psychologicku studiu a mozes si z toho robit prdel. no a z tych dvoch buzikov si tiez mozes robit prdel, akurat doslovne
Ďalší buze**** na Markíze. Najprv ten fešný bu*ík čo uvádza tú maximálne trápnu reláciu s názvom Prominenti, potom Ferko Mikloško, teraz títo dvaja...z Mária je aspoň sranda, ten druhý provokuje sám sebou. Neviem čo to má znamenať, ale keď zapnem za 2 dni 2 krát televízor a vidím tam nejakú teplú riť, chce sa mi zvracať, potom zapnúť zoznam kanálov na DIGI TV a Markízu odtiaľ stlačením červeného tlačidla natrvalo odstrániť. Televízia čo sa odváži čosi také pustiť do vysielania si nič iné nezaslúži
-
ledenaster
Medium Professional
ako totalna blbost ale kukal som to do konca lebo som sa smial jak srnka ten mario sa snažil aspon ale ten paviel je totalny trapko sto chuti mu najbevať a ked zapotiľ ze tenisky za 350eur ze to neni vela že čo to je par korun tak som myslel ze mu spalim vlasy
.......nvm ako je to teda v bratislave ale unas je 350 mesačny plat