Dvaja v tom

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dvaja v tom

Príspevok od používateľa addictor »

Co si myslite o tej novej relacii na markize...? :roll:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

uz ked som videl, ze Toraca "dotiahli" do Markizy, tak len preto u mna Markiza klesla o 30%... radsej som to ani nepozeral
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

dalsia nepozeratelna hovadina na obraze...radsej by mohli dat vacsi priestor takym relaciam ako je Palba, 112, 7s.r.o. alebo inemu kvalitnemu humoru ci publicistike 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no tak ja som sa zabaval a uistil sa v tom, ze keby som paviela stretol tak sa asi vo mne nieco prebudi a uvidim ako maju vymalovane v leopoldove :D
bohovsky pohlad ako tam afektoval, v topanockach od valentina ci kieho buze**** zabalenymi v igelitkach a kyda hnoj... kypela mi zlc, lepsiu dvoku nemohli najst... cakam ze sa aj pozabijaju :twisted:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Ing. FijoK napísal:uz ked som videl, ze Toraca "dotiahli" do Markizy, tak len preto u mna Markiza klesla o 30%... radsej som to ani nepozeral
kolko mala predtym? 3%? :D inak toto si pozriem viete kedy? ked mi bude zle a bude sa mi chciet grcat. aby som sa v hlavnom vysielacom case pozeral na 2 buze****, to uz je silna kava. a ako povedal minuly tyzden kramar v slovensko ma talent: ked sa normalny chlap obzrie za zenou, tak je z neho uchyl a prelietavy vtak ale ze 2 homosi tam tancuju v hnoji to je normalne. omg wtf? ja uz cim dalej, tym viac rozmyslam, ze ak to takto pojde dalej, tak sa vazne odseriem niekam do anglicka alebo ostanem tu v CR. nie to by sme mali riesit, ake su medzistatne vztahy, ale co dpc mame v telke? aj ked je to sukromna telka, tak vazeni zamyslime sa nad sebou. vsetci pisu/hovoria, ze si to nepozru, no schvalne, kto to bude pozerat? ak to bude mat sledovanost 30%, urcite to neznamena, ze je v krajine 30% teplych...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Do Anglicka? Tam je sky-one, dalsi taky plnohodnotny kanal..
ades
Guru
Guru

mi-chau napísal:Do Anglicka? Tam je sky-one, dalsi taky plnohodnotny kanal..
hej, ale okrem neho aj par hodnotnych. tu mas co? ak sa zamyslis, tak jedina normalna je tu ta3
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no neviem ci par hodnotnych.. na polovici tam bezia reality show ako sa niekto chysta povedat zene ze tri roky pretahuje inu, alebo ze zlatko, nas syn nieje tvoj.. zvysok dr.phil, to ze sa sem tam objavi dobra relaci ci program je to iste ako tu u nas, akurat ze oni maju 20 stanic a my ani nie 10.
ades
Guru
Guru

komercia, s tym nic nenarobime. ale ak nie su zrovna komercne, tak sa aspon obcas pozerat daju. co tu? posta pre teba? chces sa stretnut? nie, ja sa nechcem stretnut. o com? pripadne dvaja v tom, to si naozaj radsej pozriem tu reality show akoze "zlatko nas syn nie je nas", to mas zaroven psychologicku studiu a mozes si z toho robit prdel. no a z tych dvoch buzikov si tiez mozes robit prdel, akurat doslovne
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne sa to celkom pacilo som sa natom pekne rehlil :lol:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

no pre mna to bola tiez silna kava... ten jeden vyzeral trochu rozumnejsie, ale ten Paviel.... IMHO ich malo zatiahli do roboty... som si predstavoval, ze tam budu potit krv, aby videli, co je podstiva drina... a nie chvilku pohrabkat seno, chvilku v sypke a vyhnat kravy z ohrady.... :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale mariovi nalozili, inseminatora z neho spravili :D predseda jrd mu hovori, si sikovny, pracovity, dam ti robotu, ktoru si budes vazit a spominat na nu :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bola to teda haluz, ale znova si to dobrovolne nepozriem :) Aj toto pozeral iba spolubyvajuci a ja som bol len nahodny ucastnik prenosu :)
Ale tak sranda bola, to sa musi uznat, no sranda vyvoalna blbostou zucastnenych, nie schopnostami scenaristov :)
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Ten Paviel to je arogantna bukvica. A pekne to zahral s tymi kravami, ze sa ich boji. Dobre si nechal davat mimo kamier do zadku od tych bykov
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale grafici sa tiez trosku zhulili z druzstevnej travicky a tie grafiky a hlasky co hadzali, napriklad v titulkoch bola na konci Gaba Drobova preciarknuta :lol:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ďalší buze**** na Markíze. Najprv ten fešný bu*ík čo uvádza tú maximálne trápnu reláciu s názvom Prominenti, potom Ferko Mikloško, teraz títo dvaja...z Mária je aspoň sranda, ten druhý provokuje sám sebou. Neviem čo to má znamenať, ale keď zapnem za 2 dni 2 krát televízor a vidím tam nejakú teplú riť, chce sa mi zvracať, potom zapnúť zoznam kanálov na DIGI TV a Markízu odtiaľ stlačením červeného tlačidla natrvalo odstrániť. Televízia čo sa odváži čosi také pustiť do vysielania si nič iné nezaslúži
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

no vcelku good to bolo...musel som to na nete kukat lebo DIGI TV nesla...
joj moc tepla trelacia ale sranda bola :lol:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Úplná nezmyselná sprostosť, ale tí dvaja sú nenapodobiteľní, som mal slzy v očiach
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ako totalna blbost ale kukal som to do konca lebo som sa smial jak srnka ten mario sa snažil aspon ale ten paviel je totalny trapko sto chuti mu najbevať a ked zapotiľ ze tenisky za 350eur ze to neni vela že čo to je par korun tak som myslel ze mu spalim vlasy :D .......nvm ako je to teda v bratislave ale unas je 350 mesačny plat :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

No fasa dalsie buzny vo vysielani :smt096
Napísať odpoveď