- farebny nedokazem zabudnut na SE T610 asi nic sa mu v tedy nevyrovnalo... Nokia mala az 4096 farieb v tedy...
- momentalne som velmi spokojny s iPhone
dodo
tak viem že sa u nás oficiálne nepredáva ale zato sa dá kupiť, ja som si ho kupila za 4500sk pred zhruba pol rokom, a to bol čisto novy, neblokovany so slovenčinou, v krabici príslušenstvo čiže nabíjačka, datovy kabel, sluchatka s 3,5 mm jackom, 1gb pam.kartou, bluetooth sluchatkom a ostatnými dokumentami čo sa myslim naramne oplatí nato čo ten fon ponuka.. je to the best..reno23 napísal:suhlasim, len keby ho bolo v SR dostat
Apple proste vie co robi,Stopa napísal:neviem o ziadnom mobile na trhu ktory by sa aspon priblizil po HW+SW stranke ku iPhonu
aj keby som mal neobmedzene financie tak si vyberiem prave ten.... i ked Sectera edge na pomachrovanie by sa tiez hodila
a nemá byť telefón ovládaný čo najľahšie? Alebo ty si vyberáš produkty podľa toho, ktorý sa ovláda ťažšie? Je zaujímavé, že všetky ostatné firmy veselo kopírujú koncept homescreenu od Applu, príkladom je aj nadstavba TouchFlo pre WM. Takže tvoj argument je značne fádny. A k tej Nokii - nikdy som nepopieral a ani nebudem, že Hardwarovo je na tom Nokia veľmi dobre, ale pokiaľ budú do svojích mašín pchať Symbian (čo budú ešte asi dlho, keďže ho vlastnia), tak to bude vždy poriadny FAIL. Pochopil to už Sony Ericsson, Samsung, aj iné firmy, časom to pochopia aj v Nokii, Symbian je mŕtvy OS...wladas napísal:iPhony su oblubene lebo sa velmi lahko ovladaju
Bicykel sa tiez lahsie ovlada nez auto![]()
n900 bude dlho vladnut na prvom mieste...samozrejme az po vydani