Najlepši mobil,aky zatial poznam.

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

- nefarebny asi 3310 alebo 6210
- farebny nedokazem zabudnut na SE T610 asi nic sa mu v tedy nevyrovnalo... Nokia mala az 4096 farieb v tedy...:)
- momentalne som velmi spokojny s iPhone

dodo
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

3310 nezničitelny a mobil ktory slúži neuveritelne roky ..................druhy som mal naj. 3510. jediny mobil ktory bol vtedy v ponuke s farebniim displejom ..........2a pol mesiaca dopredu rezervovany ........:D a teraz si myslim že naj. fuuuuuuu dosť sa keca o tej xperii mno ale na vianoce snad pride omnia takže asi ta omnia bude vpoho :P
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Nokia 3310
Siemens A55...kde sú tie časy kedy sme s kamarátovým A55 hrali futbal, potom ho zdvihol zo zeme, zapol a išiel ďalej... :D
Nokia 3100, ten mobil si pri mne tiež užil svoje
Nokia 6230i, nie je to síce na hranie (maximálne 1,5MB na JAVA aplikácie) ani na pozeranie filmov, ale inak plní svoju funkciu na 100 percent

Rád by som tu uviedol aj opak, a síce najhorší telefón, ktorým je Motorola E365, v živote som nevidel horší mobil, keby bol môj a nie mamin, pri niekoľkých nervydrásajúcich chvíľach s týmto telefónom (písanie sms) my som ho rozdupal a rozkusal
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

N73 4 ever :indian:
uz od vydania pecka mobil, stale sluzi a funkciami stale nezaostava :happyrespect:
ondro05
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ondro05 »

HTC TOUCH HD!!!!
to je pecka!!
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Re: SAMSUNG G600

Príspevok od používateľa macko9 »

reno23 napísal:suhlasim, len keby ho bolo v SR dostat
tak viem že sa u nás oficiálne nepredáva ale zato sa dá kupiť, ja som si ho kupila za 4500sk pred zhruba pol rokom, a to bol čisto novy, neblokovany so slovenčinou, v krabici príslušenstvo čiže nabíjačka, datovy kabel, sluchatka s 3,5 mm jackom, 1gb pam.kartou, bluetooth sluchatkom a ostatnými dokumentami čo sa myslim naramne oplatí nato čo ten fon ponuka.. je to the best..
coca_cistic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa coca_cistic »

To co je toto!!!ze sony ericsson...podla mna najlepsie su nokie !!!!nokia vladne kto je so mnou nech sa prida do neoficialnej vojny :D:D:D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

neviem o ziadnom mobile na trhu ktory by sa aspon priblizil po HW+SW stranke ku iPhonu
aj keby som mal neobmedzene financie tak si vyberiem prave ten.... i ked Sectera edge na pomachrovanie by sa tiez hodila :lol:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Jasne že iPhone. :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Neviem či najlepsi ale nova vlajková loď Nokia N900 :) (je to internet tablet + phone)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Stopa napísal:neviem o ziadnom mobile na trhu ktory by sa aspon priblizil po HW+SW stranke ku iPhonu
aj keby som mal neobmedzene financie tak si vyberiem prave ten.... i ked Sectera edge na pomachrovanie by sa tiez hodila :lol:
Apple proste vie co robi,
taktiez si myslim ze iPhone :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

papierovo je N900 mmntálne najlepšia :) hádam to nokia nedokazí niečím a aj by som o nej uvažoval :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

iPhony su oblubene lebo sa velmi lahko ovladaju
Bicykel sa tiez lahsie ovlada nez auto :)

n900 bude dlho vladnut na prvom mieste...samozrejme az po vydani
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

wladas napísal:iPhony su oblubene lebo sa velmi lahko ovladaju
Bicykel sa tiez lahsie ovlada nez auto :)

n900 bude dlho vladnut na prvom mieste...samozrejme az po vydani
a nemá byť telefón ovládaný čo najľahšie? Alebo ty si vyberáš produkty podľa toho, ktorý sa ovláda ťažšie? Je zaujímavé, že všetky ostatné firmy veselo kopírujú koncept homescreenu od Applu, príkladom je aj nadstavba TouchFlo pre WM. Takže tvoj argument je značne fádny. A k tej Nokii - nikdy som nepopieral a ani nebudem, že Hardwarovo je na tom Nokia veľmi dobre, ale pokiaľ budú do svojích mašín pchať Symbian (čo budú ešte asi dlho, keďže ho vlastnia), tak to bude vždy poriadny FAIL. Pochopil to už Sony Ericsson, Samsung, aj iné firmy, časom to pochopia aj v Nokii, Symbian je mŕtvy OS...
wladas
Redeemer
Redeemer

@seth82

tak pan seth necituj predosly prispevok to je jedna vec

Co sa tyka Symbiantu mas uuuuuplne pravdu. nechcel by som taky telefon
Takze asi ani nemas prehlad lebo v N900 bude novy OpenSource OS na baze Debian Linuxu. Ono to vlastne aj je original Debian len s uzivatelkym rozhlanim.
Je to Maemo 5 a doteraz starsie verzie mali nokiacke tablety o ktorych ludia nic nevedia lebo to niesu telefonu (bez SIM)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Na N900 ma hrozne irituje, ze sa neda ovladat inac ako na sirku. Osobne by mi to asi velmi nevyhovovalo. Mal som Nokiu N-Gage, ktora sa tiez ovladala podobne a uz v mojich 13tich rokoch mi take ovladanie prekazalo. Cize v tomto bude stale iPhone vpredu podla mojho nazoru. Uz len tym "volitelnym" landscape modom to vyhrava.
Stopa
King
King

mna zase irituje, ze jej chybaju funkcie za ktore isli iphone vesat, ale v pripade nokie je to uplne normalne - MMS a tethering napriklad
wladas
Redeemer
Redeemer

MMS spravia casom...mozno uz pri najblizsom update
a co sa tyka pouzivania na sirku, povedzme si to na rovinu...nie je to predsa telefon ale tablet
je to len o zvyku...ja sa toho tiez sice obavam ale absolutne ma to neodraduje od kupi tejto hracky

ale telefonovat a browsovat na webe pojde aj na vysku

a co sa tyka tetheringu tak sice asi nebude original v systeme ale kedze je to OpenSource tak nevidim najmensi dovod aby tuto zalezitost nevymyslel nejaky kutil-programator
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

wladas: tak prečo sem pletieš tablet do témy o telefónoch? Do tehly s rozmerom meter krát meter dokáže hociktorá firma napchať hocičo (vezmime si do úvahy ION). Nokia vyrába tie svoje tehly (tablety) už pekne dlho a ešte vždy sa neodvážim to nazvať telefónom. Do takého kusu HW by porovnateľne Apple napchal hádam hocičo.

To, čo sa cituje, alebo nie, nie je vôbec dôležité, ak ma chceš poučiť o nepísaných pravidlách internetovej etiky, napíš mi SS.

A mám byť sviňa? Zlepši si gramatiku...
Stopa
King
King

kaslem na tethering a MMS, to naozaj musim N900 pouzivat iba v landscape rezime? toto nech ani zo srandy nehovoria, uz aj na trivialne cinnosti bude treba ovladat telefon oboma rukami... i ked ak ma niekto poriadne dlhy palec... :lol:
Napísať odpoveď