CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

sd

Príspevok od používateľa Dinoso »

leko videl som na jednom serveri taky plugin ze ked si dal prikaz napisalo odkial ho davas ale neviem ako sa vola
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pridal som na server dva nove mody. Jeden je taky, ze pokial hra 1 on 1 na konci, tak staci 3x reznut nozom o zem alebo stenu a super bude mat na vyber, ze ci chce prijat nozikovy duel. Ak akceptuje, automaticky sa stratia vsetky zbrane. Po skonceni kola su opat pristupne a vitazovy ostanu zbrane, ktore mal.

Druhy mod je automaticky restart kola, malo by to restartnut po 15-tich sekundach od zmeny mapky, ale netestoval som to, no spolieham sa na jeho funkcnost.

Pozeral som aj mod na ochranu na spawne, nasiel som nieco, len je otazne ako dlho by malo byt vypnuty damage na spawne, pretoze na mapkach ako su fy_ci aim_ by to nebolo asi moc dobre pouzivat.

Co sa tyka toho friendly fire, tak sa cudujem, ze sa niekomu vobec paci, ze to ma byt vypnute alebo nieco podobne. Tak ako vacsina serverov, tak aj to ostane friendly fire normalne zapnute. Pokial ide o limit na AWP, tak neviem, je to vobec potrebne???
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

proti awp vyplakavaju vacsinou lamky a deti ktore nevedia s touto zbranou bohov narabat...preto chcu limity....som jednoznacne proti obmedzovaniu..akurat tie stupidne automaticke sniperky by som zakazal
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som písal že je to na servery nepotrebné. Avšak nenormálne som sa odrbával, kto by už len na takéto kktiny pristupoval ako obmedzenie na 2AWP v teame :D
A tie rychlopalne blbosti fakt znovu zakázať. Bez nich sa hralo normálne. Nikomu to nechýbalo. Ani si na to nespomenuli :)

Hojkove plug iny fungujú úžasne.
Takže ešte uvidíme či skúsi pridať ten TK mirror. To by som ja osobne kcel skúsiť, čo to vlastne všetko dokáže :)
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

POZOR CERSTVE ESTE HORUCE DEMO :)
chlapec menom coneir (v leet jazyku) nezniesol moj uzasny skill a luck a zapol si wh :) ziadam o bananik...
Prílohy
conair.rar
(1.8 MiB) 40 stiahnutí
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mirak2 napísal:proti awp vyplakavaju vacsinou lamky a deti ktore nevedia s touto zbranou bohov narabat...preto chcu limity....som jednoznacne proti obmedzovaniu..akurat tie stupidne automaticke sniperky by som zakazal
ROFL to iste moze niekdo iny napisat o autolamach a namietat ze by zakazal awp. Ked uz zakazat autolamy tak daj aj obmedzenie na awp. Nehravam na hojkovi ale uz som hral na vela serveroch a ked boli obmedzene awp hned bola hra vyrovnanejsia a kludnejsia.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Gangy napísal:ROFL to iste moze niekdo iny napisat o autolamach a namietat ze by zakazal awp. Ked uz zakazat autolamy tak daj aj obmedzenie na awp. Nehravam na hojkovi ale uz som hral na vela serveroch a ked boli obmedzene awp hned bola hra vyrovnanejsia a kludnejsia.
jo to suhlasim,lenze niekto ako ja hra cisto awp...a ked sa mu nedostane do ruk tak nema co robit :D obmedzenie mi ani tak nevadi,skor mi vadi ked nejaka lama zobere awp a kempi s tym na spawne...
lekoklatik
VIP
VIP

tak dostane kick. A keď nevie pochopiť že na spawne sa s AWP nekempí i keď mu to jasne píšem, dostane BAN na deň :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

FF vypnut? omfg nikdy! (konecny verdikt, uz to sem pls nepiste ;) )
AWP limit? omfg nikdy! (ani ja s tym neviem hrat a mam na awpckarov nervy ale no a co, patri to k tomu :) )
leko ten TK mirror je nanic to iste dokaze ATAC plugin co tam uz mame, len to je vypnute, lebo to nikto nechcel :? ale nechyba mi to
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

ATAC tam predsa je nie? Forgive, slay next round, make him human rocket, ticking bomb, glow pink a po troch killoch forgive/20min banana. Ci to nie je ono?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

moosha napísal:ATAC tam predsa je nie? Forgive, slay next round, make him human rocket, ticking bomb, glow pink a po troch killoch forgive/20min banana. Ci to nie je ono?
ATAC v2.5.5.5 ...
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

as

Príspevok od používateľa Dinoso »

no ale zase leko niekedy sa mi nezda ze pises aby nekempili na spawne , minule som bol T kempil na spawne s awom a kempil na dvere tak Ct sa mohli aj pokakat a ani nahodou ho nedaju ked mal trosku skill tak to bolo stratene cize by som bol rad aby sa to nejak zakazalo alebo vyriesilo
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: as

Príspevok od používateľa blazer »

Dinoso napísal:no ale zase leko niekedy sa mi nezda ze pises aby nekempili na spawne , minule som bol T kempil na spawne s awom a kempil na dvere tak Ct sa mohli aj pokakat a ani nahodou ho nedaju ked mal trosku skill tak to bolo stratene cize by som bol rad aby sa to nejak zakazalo alebo vyriesilo
Nechod mu tam - neda ta. Pockaj si ho na Acku, on musi ist plantnut. Ak tam presedi cele kolo tak potom mu nadavaj a stazuj sa.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Alebo stačí keď mu tam hodíš flash...buď nebude vidieť a dáš ho, alebo sa nachvilu otočí a vtedy možeš vybehnuť po ňom a máš ho.
lekoklatik
VIP
VIP

Pokiaľ vidím že tam kempí, dostáva kick. Ale pred tým furt píšem kemp na T spawne s AWP = kick

btw kcem len informovť, že vždy keď dám niekomu BAn, mám demo. Ale mám ich už toľko že neviem čo je Čo :D
TakŽe oznamujem že po týždni demo zmažem. Ak sa do týždňa niekto nepríde obhajovať a pýtať si demo, znamená to že uznal že je cheater a nemá zmysel sa hádať...
TakŽe ešte raz. Každé demo Čo natočím si nehám v PC týždeň. Myslím Že je to dosť dlhá doba. Proste pardón, ale nie som žiadna úschovňa :)

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 17:36 )
Hráč mine.sk_zagabraga ma cheaty. Nedal som mu BAN, pretože si myslím že je dosť inteligentný na to že keď mu napíšem bu´d to vypni alebo odíď, urobí jedno z toho. Čakám na zagabragove vyjadrenie. :evil:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Je diskutabilne co je kemp s awom na T spawne...lebo ked mam awo tak aj ja si pockam kym tadial idu ct a zabijem ich aby som dal cas bomberovi ale je rpavda ze tam nestojim cele kolo...takze akzdy pripad treba brat osobitne a zakaz awp nic neriesi. Naucit sa s awp trochu hrat to neni len taka sranda a fast zoom ani nehovorim...takze zakazom awp by si diskriminovali hraci ktory to CS vedia trochu hrat...a ked si zobere lamka awp a ma nazoomovane cele kolo na dvere tak neni co riesit...slap a potom slay ekd nepomaha...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

morfeusko napísal:Je diskutabilne co je kemp s awom na T spawne...lebo ked mam awo tak aj ja si pockam kym tadial idu ct a zabijem ich aby som dal cas bomberovi ale je rpavda ze tam nestojim cele kolo...takze akzdy pripad treba brat osobitne a zakaz awp nic neriesi. Naucit sa s awp trochu hrat to neni len taka sranda a fast zoom ani nehovorim...takze zakazom awp by si diskriminovali hraci ktory to CS vedia trochu hrat...a ked si zobere lamka awp a ma nazoomovane cele kolo na dvere tak neni co riesit...slap a potom slay ekd nepomaha...
OK, fastzoom, nozoom a podobne beriem. Ale ked niekto ide na 2× zoome davat tak to vie nasrat...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

No tak to ano a najma ked sa cele kolo nepohne a mieri stale na to iste miesto ...lenze urcite neni riesenim zakazat awp :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Nie nie. Ten zákazAWP neriešte. To sa proste nezakáže pretože by to bolo fakt zbytočné. Ale tie rychlopalné opakovačky či ako sa to volá by osm zakázal :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal:Nie nie. Ten zákazAWP neriešte. To sa proste nezakáže pretože by to bolo fakt zbytočné. Ale tie rychlopalné opakovačky či ako sa to volá by osm zakázal :)
A preco chces zakazat tie rychlopalne a awp nechat? Podla mna v nich nie je rozdiel, oboje vyzaduju urcity skill na uspesne ovladanie.
Zamknuté