to je pekne,ze su prvi,mne osobne sa hra momentalne chelsea ovela viac paci ako pod pretaktizovanym Mourinhom,ale treba si vsimnut jeden fakt,ze Scolari nema tuto sezonu velky skalp este,myslim big four,remiza s m.u.,prehra s liverpoolom,ci arsenalom a to vsetko hrali doma!!!po januari sa im mozno vrati vynikajuci essien,carvalho uz mozno skor,ci drogba,sorry za nazor,ale anelka vie hrat iba proti slabsim muzstvam,napr.drodba dal minulu sezonu arsenalu 2,podla mna je to lepsi utocnik,takze chelsea bude silnejsia,ale aj tak to bude tazke pre nich.hojko napísal:kali520: Velmi zaujimavy komentar z tvojej strany, najma ked sa pozriem na tabulku a zistim, ze Chelsea mala do vcerajsieho zapasu len jednu prehru, tu druhu obdrzala prave v zapase s Arsenalom. V lige su na prvom mieste, i ked ma Liverpool zapas v dobru, pretoze hra az dnes vecer, ale aj tak. Mam pocit, ze bezmocny si tu jedine ty.
F.A. Premier league
Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.hojko napísal:abo75: Anelka je na smiech, vid. napriklad minulorocna Liga majstrov... Po navrate Essiena a po vyprsani trestu pre Drogbu je mozne, ze sa vrati tam kam patri - na lavicku nahradnikov.
Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
no na swp ma chelsea alternativy v podobe s.kaloua,ci j.cola,dokonca na tej pozicii hral deco teraz v nedelu,aspon podla zakladneho rozostavenia,ale typicke hroty ma ozaj len 2,drogba,anelka,takze keby pustili drogbu do interu,no neviem si to predstavit,di santo je velmi mlady,takze by asi museli niekoho kupit,ale podla mna zostane,lebo uz ani abrahamovicovi sa nechce moc utracat,ano drogbovi taha na 30,ale urcite je u mna lepsi ako naladovy Anelka.kali520 napísal:Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.
Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
ja osobne som fanusik liverpoolu,ale vcera to bola katasrtofa,to este keby bellamy nenastrelil len tyc,mohlo by to byt este horsie,liverpool sa doma trapi,min.fulham,teraz w.ham,ked chce titul tak s takymiti muzstvami sa musi vyhravat,tieto body budu chybat v konecnom uctovani,liverpool ma nadalej problem s lavou stranou,reira to nevyriesil,napravo arbeloa ci kuyt hraju tuto sezonu vyborne,ale na tej lavej to neni ono,nehovoriac o slabej forme keana,keby torres nebyval casto zraneny,tak by toho moc nenahral tuto sezonu...,20 mil.hrachojko napísal:Liverpool len remizoval bezgolovo s West Hamom, pekne, to ma tesi.
-
El Suvereno
Light Expert
Ja tam vidim sance 50 na 50. Manchester tento rok tiez hovno hraje.test napísal:ManU vs. Chelsea o 17:00 na Nova Sporte (Galaxie), slager kola, lahodkovy zapas pre divakov. Snad Chelsea vyhra, teda aspon dufam, i ked je to malo pravdepodobne.
A k tomu Liverpoolu, neviem ale z velkej 4 sa mi zdaju byt najbojovnejsi. Tiez som moc neveril ze sa na spici udrzia, ale uz je polovica sezony prec a vyknnostne su na tom asi najlepsie.
Som hovoril ze ked prehravaju tak posobia uplne odovzdanym dojmom.Steven666 napísal:gratulácia do Manchasteru, to čo dnes predvádzala Chelsea v 2 polčase bolo niečo hrozné, úplne bez zapálenia, bez srdca.
Dnes manchester ani nevyhral preto ze bol tak dobry ale preto ze Chelsea bola tak strasne slaba.
Ako nech sa Scolari nehneva ale popredaval pomerne dost vela hracov aj ked vacsina z nich bol dost slaba, ale bolo to aspon nieco. Teraz co som kukal na tu lavicku tak tam ani nemal koho dat, taky SWP tam velmi chyba.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
gattuso1327
Medium Expert