F.A. Premier league

O športe...
abo75
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abo75 »

hojko napísal:kali520: Velmi zaujimavy komentar z tvojej strany, najma ked sa pozriem na tabulku a zistim, ze Chelsea mala do vcerajsieho zapasu len jednu prehru, tu druhu obdrzala prave v zapase s Arsenalom. V lige su na prvom mieste, i ked ma Liverpool zapas v dobru, pretoze hra az dnes vecer, ale aj tak. Mam pocit, ze bezmocny si tu jedine ty.
to je pekne,ze su prvi,mne osobne sa hra momentalne chelsea ovela viac paci ako pod pretaktizovanym Mourinhom,ale treba si vsimnut jeden fakt,ze Scolari nema tuto sezonu velky skalp este,myslim big four,remiza s m.u.,prehra s liverpoolom,ci arsenalom a to vsetko hrali doma!!!po januari sa im mozno vrati vynikajuci essien,carvalho uz mozno skor,ci drogba,sorry za nazor,ale anelka vie hrat iba proti slabsim muzstvam,napr.drodba dal minulu sezonu arsenalu 2,podla mna je to lepsi utocnik,takze chelsea bude silnejsia,ale aj tak to bude tazke pre nich.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

abo75: Anelka je na smiech, vid. napriklad minulorocna Liga majstrov... Po navrate Essiena a po vyprsani trestu pre Drogbu je mozne, ze sa vrati tam kam patri - na lavicku nahradnikov.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hojko napísal:abo75: Anelka je na smiech, vid. napriklad minulorocna Liga majstrov... Po navrate Essiena a po vyprsani trestu pre Drogbu je mozne, ze sa vrati tam kam patri - na lavicku nahradnikov.
Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.

Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
abo75
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Ale Drogbovi podla mna este chvilu potrva kym sa dostane do byvalej formy a predsa uz mu taha na 30.

Podla mna Chelsea urobila velku chybu, ze pustila SWP a po predani utocnikov ziadneho neziskala, tam by som v prvom rade hladal chybu.
no na swp ma chelsea alternativy v podobe s.kaloua,ci j.cola,dokonca na tej pozicii hral deco teraz v nedelu,aspon podla zakladneho rozostavenia,ale typicke hroty ma ozaj len 2,drogba,anelka,takze keby pustili drogbu do interu,no neviem si to predstavit,di santo je velmi mlady,takze by asi museli niekoho kupit,ale podla mna zostane,lebo uz ani abrahamovicovi sa nechce moc utracat,ano drogbovi taha na 30,ale urcite je u mna lepsi ako naladovy Anelka.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Liverpool len remizoval bezgolovo s West Hamom, pekne, to ma tesi.
abo75
Amateur
Amateur

hojko napísal:Liverpool len remizoval bezgolovo s West Hamom, pekne, to ma tesi.
ja osobne som fanusik liverpoolu,ale vcera to bola katasrtofa,to este keby bellamy nenastrelil len tyc,mohlo by to byt este horsie,liverpool sa doma trapi,min.fulham,teraz w.ham,ked chce titul tak s takymiti muzstvami sa musi vyhravat,tieto body budu chybat v konecnom uctovani,liverpool ma nadalej problem s lavou stranou,reira to nevyriesil,napravo arbeloa ci kuyt hraju tuto sezonu vyborne,ale na tej lavej to neni ono,nehovoriac o slabej forme keana,keby torres nebyval casto zraneny,tak by toho moc nenahral tuto sezonu...,20 mil.hrac
kali520
Darca
Darca

No ja by som povedal ze vcera Liverpool nato ako hral ostatne zapasy (s vinimkou s Chelsea a manchester) vcera podali celkom dobry vykon.

Kazdopadne ale ta hra Liverpoolu v tejto sezone je slaba a to kde stoja je viac menej stastie.
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Poviem pravdu, dnes ma chelsea sklamala, všetko čo sa týka efektivty golov a tak. Môžem trhať tiket :evil:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Robertko: Ved toto kolo remizovala nie len Chelsea, ale aj Arsenal, Manchester a aj Liverpool :wink:
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

Hojko: Tak to je síce pravda, ale chelsea som mal na tikete, takže ma to viac nahnevalo ako remízy ostatných klubov:)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

vyborne west ham remizka :) skoda ze este nedal carlton cole pri konci tu sancu
El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

Liverpool remizoval :lol: na titul už môže zabudnúť. Manchester má dva zápasy k dobru a spoločný duel bude na Old Trafforde. Dúfam, že o titul si to rozdá Chelsea a Manchester ako minulý rok.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

ManU vs. Chelsea o 17:00 na Nova Sporte (Galaxie), slager kola, lahodkovy zapas pre divakov. Snad Chelsea vyhra, teda aspon dufam, i ked je to malo pravdepodobne.
kali520
Darca
Darca

test napísal:ManU vs. Chelsea o 17:00 na Nova Sporte (Galaxie), slager kola, lahodkovy zapas pre divakov. Snad Chelsea vyhra, teda aspon dufam, i ked je to malo pravdepodobne.
Ja tam vidim sance 50 na 50. Manchester tento rok tiez hovno hraje.

A k tomu Liverpoolu, neviem ale z velkej 4 sa mi zdaju byt najbojovnejsi. Tiez som moc neveril ze sa na spici udrzia, ale uz je polovica sezony prec a vyknnostne su na tom asi najlepsie.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

gratulácia do Manchasteru, to čo dnes predvádzala Chelsea v 2 polčase bolo niečo hrozné, úplne bez zapálenia, bez srdca.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nj, Ronaldovi góly neuznali.. škoda, no - ale od Chelsea som viac čakal..
kali520
Darca
Darca

Steven666 napísal:gratulácia do Manchasteru, to čo dnes predvádzala Chelsea v 2 polčase bolo niečo hrozné, úplne bez zapálenia, bez srdca.
Som hovoril ze ked prehravaju tak posobia uplne odovzdanym dojmom.

Dnes manchester ani nevyhral preto ze bol tak dobry ale preto ze Chelsea bola tak strasne slaba.

Ako nech sa Scolari nehneva ale popredaval pomerne dost vela hracov aj ked vacsina z nich bol dost slaba, ale bolo to aspon nieco. Teraz co som kukal na tu lavicku tak tam ani nemal koho dat, taky SWP tam velmi chyba.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Dnes United potešil a dobrým výkonom jednoznačne predčil bezzubú Chelsea...
Taktiež to znamená, že v prípade víťazstva v stredajšom zapáse s Wiganom sa dostanú na druhé miesto, navyše so zapásom k dobru...
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

Chelsea ešte vypadne :D Manchester je majster :smt003
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

gattuso1327 napísal:Chelsea ešte vypadne :D Manchester je majster :smt003
Dúfam že ne :oops: ....Blue is the color !!!
Napísať odpoveď