Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

websterko napísal:ta ludia zajtra skusky uffff mam nervy ale dufam ze spravim drzte palce idem sa ja dalej drvit
drvit ? a co sa chces drvit pre boha ? snad sa nejdes biflit? ked si robil testy nemas problem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stanulik myslel som si aj ja a potom 49/55. Radsej nech sa len poriadne pripravi. No a este konstrukciu samozrejme sa musi poriadne naucit :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

ja som sa učil len cez vodicak.sk aj ked som mal testy doma, len tam som robil.. a nejako drviť sa neoplatí to sú logické veci kotré ked sa zamyslíš vyvodíš z daného zadania že čo je správne..
konštrukciu si treba pozrieť pokial nie si mechanik alebo sa aspoň trošku nezaoberaš autičkami...
hlavne bud opatrny na jazde, inak veľa šťastia:)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

na konstrukciu az tak neprihladaju... proste kus im daco o tom povies a nic viac, ak aspon trochu ta zaujimaju auta tak vies z coho sa auto sklada a na akom principe pracuje bez toho aby si sa to biflil. oni vedia, ze ked si zochces na novom aute nieco opravit tak akurat vymenit koleso. vsetko je elektronika :)

ja som to mal napriklad tak, ze dal mi mazanie a este nejaku hovadinu. zacal som rozpravat o mazanii a ako som sa pozrel na policajta ako pozera do stropu zadumene, tak som povedal, ze uz som skoncil, on ze dobre zapisal mi to a ze chodte na cvicisko a bolo po vsem. tu druhu otazku z konstrukcie som ani nezacal :-D
este sa stale cudujem com sa ta konstrukcia skusa.

konstrukciu mali davno zrusit a nasadit prvu pomoc. to je dolezitejsie (ovela)

zakladom je robit testy, testy a testy.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

BoBor89 napísal:nejako drviť sa neoplatí to sú logické veci kotré ked sa zamyslíš vyvodíš z daného zadania že čo je správne..
no zalezi od otazky, najdu sa take otazky, ze nechapem ani na 10x tie som sa proste nabiflil, ale takychto otazok je malo :)

jaaj konstrukcia, to bola lahoda, jedine co ma trosku bavilo a zaujalo na skuskach :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som mal konstrukciu- 1. pouzitie spojky, to som mu tam zacal kecat o rozbehu, ked chceme mat rychlejsi rozbeh, o radeni, podradovani, fest som to prezival a povedal no tak vidim ze jazdit viete a dal mi
2. povinnu vybavu a tam som zastal a pomaly som hovoril a bol na nejakom tretom a ma zastavil ze dobre dopoviete mi to na jazde... a bolo vybaveny som bol za asi 30 sekund
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Syfon, sme na tom podobne :)

Zaklady udrzby podla mna je dobre vediet, ze ako merat prevadzkove kvapaliny, olej, ako doliat, aky doliat, tie kolesa a tak. Ale fakt ze poruchy vyfuku su dost odveci.

Prva pomoc uz je predsa - SČK.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

aj smejo ma zajtra skusky, [fabo pozna]
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Drzim palce. Miso nevies kedy ma?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

v januari asi :D ale sak zasa nespravi
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

kkti byrokraticky, fas zeleny si potrebuje pred novicom daco dokazat, tak bavi geroja :roll:

poslali ma este pred testami domov (+jedneho tipka), pretoze na potvrdeni od doktora nenadvazovali datumy (od zacatia kurzu po skusky prve potvrdenie stratilo platnost, tak som musel ist pre dalsie, ked som bol u doktory, tak volam financmajsterke z autoskoly, ze aky datum ma dat, zeby dobre bolo a ona, ze dnesny /t.j. toho dna, kedy mi to druhykrat vyplnovala/ - 14.11., pricom prve potvrdenie bolo platne do 5.11)... tak uz od 6:50 sedime v miestnosti, cakame asi hodku aj pol, ked pride majitel a zavola mna + druheho tipka, ze zeleni maju nejaky problem a vyskrtli nas zo skusky :twisted:

pokial nedaju autoskole termin ku koncu roka (29-31... kedy som, mimochodom, na chate :evil: ), tak budem robit az niekedy januar/februar (a ked este k tomu nedostanem ani na moped, este len potom to bude PO<>i )

naozaj skvely system.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

smejo: Nemal si platne potvrdenie, tak co sa cudujes??? Nemyslim si, ze pocas sviatkov sa budu robit skusky, asi az po novom roku.
smejo
Addict
Addict

to kde si vycital, ze som nemal platne potvrdenie?

platne bolo, akurat "nenadvazovali" terminy... a termin mozno medzi sviatkami bude (ale len mozno, zalezi od policie)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vycital som to z tvojho prispevku, vid: ,,pricom prve potvrdenie bolo platne do 5.11" ;)
smejo
Addict
Addict

a to nove bolo s datumom 14.11(.2008), dnes je 12.12(.2008) :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

caute.. chcem trosku ozivit tuto temu a chcem sa vas popytat, ci niekto neviete, co vsetko obnasa nova vyhlaska platna od 1.2.2009?

robim si autoskolu... mam mat skusky 3.2. a neviem, ci budem robit po starom(ked som tak aj zacal) alebo po novom...

pocul som aj, ze ma byt 5 novych znaciek ale co ma zarazilo, ze budu aj nove testy...

ak niekto nieco viete, tak sa vyjadrite :)
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

PeterCA napísal:caute.. chcem trosku ozivit tuto temu a chcem sa vas popytat, ci niekto neviete, co vsetko obnasa nova vyhlaska platna od 1.2.2009?

robim si autoskolu... mam mat skusky 3.2. a neviem, ci budem robit po starom(ked som tak aj zacal) alebo po novom...

pocul som aj, ze ma byt 5 novych znaciek ale co ma zarazilo, ze budu aj nove testy...

ak niekto nieco viete, tak sa vyjadrite :)
o novych testoch som nepocul nic, a asi dve znacky su ohladom hmly, rychlost v obci 50km/h ale to asi vies...nic strasnesie ako doteraz...mylsim ze sa nemas coho bat..inak GL :wink:
smejo
Addict
Addict

mali by prelepit stare otazky, resp. doplnit nove + updatnut aj knihy... taktiez tam je aj celorovne svietenie, rychlost na dialnici a ceste pre motorove vozidla v obci z 80 na 90, zimne gumy pri suvislej vrstve snehu/ladu, prilby pre cyklistov (do 15r vsade, nad 15 mimo obce)... na ine si nespominam
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked si zacal po starom, aj dokoncis po starom
smejo
Addict
Addict

neviem ci sa to tyka aj testov... ale po starom urcite pojdes s tym, ze budes mat aj konstrukciu + dostanes aj AM-ko, ked zacnes az od februara (kurz), tak na skuskach ti odpadne konstrukcia a nedostanes ani na mopeda
Napísať odpoveď