drvit ? a co sa chces drvit pre boha ? snad sa nejdes biflit? ked si robil testy nemas problem.websterko napísal:ta ludia zajtra skusky uffff mam nervy ale dufam ze spravim drzte palce idem sa ja dalej drvit
Vodicak
ja som sa učil len cez vodicak.sk aj ked som mal testy doma, len tam som robil.. a nejako drviť sa neoplatí to sú logické veci kotré ked sa zamyslíš vyvodíš z daného zadania že čo je správne..
konštrukciu si treba pozrieť pokial nie si mechanik alebo sa aspoň trošku nezaoberaš autičkami...
hlavne bud opatrny na jazde, inak veľa šťastia:)
konštrukciu si treba pozrieť pokial nie si mechanik alebo sa aspoň trošku nezaoberaš autičkami...
hlavne bud opatrny na jazde, inak veľa šťastia:)
na konstrukciu az tak neprihladaju... proste kus im daco o tom povies a nic viac, ak aspon trochu ta zaujimaju auta tak vies z coho sa auto sklada a na akom principe pracuje bez toho aby si sa to biflil. oni vedia, ze ked si zochces na novom aute nieco opravit tak akurat vymenit koleso. vsetko je elektronika 
ja som to mal napriklad tak, ze dal mi mazanie a este nejaku hovadinu. zacal som rozpravat o mazanii a ako som sa pozrel na policajta ako pozera do stropu zadumene, tak som povedal, ze uz som skoncil, on ze dobre zapisal mi to a ze chodte na cvicisko a bolo po vsem. tu druhu otazku z konstrukcie som ani nezacal
este sa stale cudujem com sa ta konstrukcia skusa.
konstrukciu mali davno zrusit a nasadit prvu pomoc. to je dolezitejsie (ovela)
zakladom je robit testy, testy a testy.
ja som to mal napriklad tak, ze dal mi mazanie a este nejaku hovadinu. zacal som rozpravat o mazanii a ako som sa pozrel na policajta ako pozera do stropu zadumene, tak som povedal, ze uz som skoncil, on ze dobre zapisal mi to a ze chodte na cvicisko a bolo po vsem. tu druhu otazku z konstrukcie som ani nezacal
este sa stale cudujem com sa ta konstrukcia skusa.
konstrukciu mali davno zrusit a nasadit prvu pomoc. to je dolezitejsie (ovela)
zakladom je robit testy, testy a testy.
no zalezi od otazky, najdu sa take otazky, ze nechapem ani na 10x tie som sa proste nabiflil, ale takychto otazok je maloBoBor89 napísal:nejako drviť sa neoplatí to sú logické veci kotré ked sa zamyslíš vyvodíš z daného zadania že čo je správne..
jaaj konstrukcia, to bola lahoda, jedine co ma trosku bavilo a zaujalo na skuskach
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal konstrukciu- 1. pouzitie spojky, to som mu tam zacal kecat o rozbehu, ked chceme mat rychlejsi rozbeh, o radeni, podradovani, fest som to prezival a povedal no tak vidim ze jazdit viete a dal mi
2. povinnu vybavu a tam som zastal a pomaly som hovoril a bol na nejakom tretom a ma zastavil ze dobre dopoviete mi to na jazde... a bolo vybaveny som bol za asi 30 sekund
2. povinnu vybavu a tam som zastal a pomaly som hovoril a bol na nejakom tretom a ma zastavil ze dobre dopoviete mi to na jazde... a bolo vybaveny som bol za asi 30 sekund
kkti byrokraticky, fas zeleny si potrebuje pred novicom daco dokazat, tak bavi geroja
poslali ma este pred testami domov (+jedneho tipka), pretoze na potvrdeni od doktora nenadvazovali datumy (od zacatia kurzu po skusky prve potvrdenie stratilo platnost, tak som musel ist pre dalsie, ked som bol u doktory, tak volam financmajsterke z autoskoly, ze aky datum ma dat, zeby dobre bolo a ona, ze dnesny /t.j. toho dna, kedy mi to druhykrat vyplnovala/ - 14.11., pricom prve potvrdenie bolo platne do 5.11)... tak uz od 6:50 sedime v miestnosti, cakame asi hodku aj pol, ked pride majitel a zavola mna + druheho tipka, ze zeleni maju nejaky problem a vyskrtli nas zo skusky
pokial nedaju autoskole termin ku koncu roka (29-31... kedy som, mimochodom, na chate
), tak budem robit az niekedy januar/februar (a ked este k tomu nedostanem ani na moped, este len potom to bude PO<>i )
naozaj skvely system.
poslali ma este pred testami domov (+jedneho tipka), pretoze na potvrdeni od doktora nenadvazovali datumy (od zacatia kurzu po skusky prve potvrdenie stratilo platnost, tak som musel ist pre dalsie, ked som bol u doktory, tak volam financmajsterke z autoskoly, ze aky datum ma dat, zeby dobre bolo a ona, ze dnesny /t.j. toho dna, kedy mi to druhykrat vyplnovala/ - 14.11., pricom prve potvrdenie bolo platne do 5.11)... tak uz od 6:50 sedime v miestnosti, cakame asi hodku aj pol, ked pride majitel a zavola mna + druheho tipka, ze zeleni maju nejaky problem a vyskrtli nas zo skusky
pokial nedaju autoskole termin ku koncu roka (29-31... kedy som, mimochodom, na chate
naozaj skvely system.
-
PeterCA
Medium Star
caute.. chcem trosku ozivit tuto temu a chcem sa vas popytat, ci niekto neviete, co vsetko obnasa nova vyhlaska platna od 1.2.2009?
robim si autoskolu... mam mat skusky 3.2. a neviem, ci budem robit po starom(ked som tak aj zacal) alebo po novom...
pocul som aj, ze ma byt 5 novych znaciek ale co ma zarazilo, ze budu aj nove testy...
ak niekto nieco viete, tak sa vyjadrite
robim si autoskolu... mam mat skusky 3.2. a neviem, ci budem robit po starom(ked som tak aj zacal) alebo po novom...
pocul som aj, ze ma byt 5 novych znaciek ale co ma zarazilo, ze budu aj nove testy...
-
DYLYNO
Light Star
o novych testoch som nepocul nic, a asi dve znacky su ohladom hmly, rychlost v obci 50km/h ale to asi vies...nic strasnesie ako doteraz...mylsim ze sa nemas coho bat..inak GLPeterCA napísal:caute.. chcem trosku ozivit tuto temu a chcem sa vas popytat, ci niekto neviete, co vsetko obnasa nova vyhlaska platna od 1.2.2009?
mali by prelepit stare otazky, resp. doplnit nove + updatnut aj knihy... taktiez tam je aj celorovne svietenie, rychlost na dialnici a ceste pre motorove vozidla v obci z 80 na 90, zimne gumy pri suvislej vrstve snehu/ladu, prilby pre cyklistov (do 15r vsade, nad 15 mimo obce)... na ine si nespominam