Myslite si že pokec kazí ľudí?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

axXis napísal:s tym musim suhlasit
ale niekedy nezalezi ani tak na kvantite ako na kvalite
a ked chcem ukazat nejake fotky 10-tim kamosom tak to nebudem robit cez pokec
a ked vyzadujem vacsie mnozstvo ludi, s ktorymi by som rad pokecal vyuzijem hojko/kyberiu/IRC kde sa da normalne pokecet a nemusim sa divat na to ako ma niekto tak strasne looooooobenka a lofuje, ze mi od samej lasky napise QometarikQ
Nic take! Pise sa "looobhenQham tha zhuatushiQ"!
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Myslím že ľudia čo tam chodia už sú tak trocha "pokazený" a navzájom sa spoznávajú a to ich kazí ešte viac ,, odnaučujú sa tam písať normálne atď... každopádne podľa mňa sa ľudia na pokeci delia do troch skupín 1. deti 2. ľudia čo nemajú nič na práci 3. úchyláci
:D
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

CaWkY hAwKY MnAWkY...P.O.P.I.S.M.E.N.K.U.J.E.S.?.?.?.?.?.taq aSi Zhe HEyyy...ak takto dakto pise tak je pokazeny ...... :) ...
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Da sa tam aj pokecať,ale nič viac,sú tam samí debili,ktorí pijú krv.(česť výnimkám) :roll: Nikdy tam niesom na viac ako pár minút.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Pokec určite ine..to skor tie hry a filmy :P
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Menojenanič - dobodky suhlasim. Som tam koli kamaratom ktory nemaju QIP
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čawenky, urobkáš ma?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Co sa vam nepaci na tom PIsani :D ved je to zUaTe :) :D :D ale nene co ste este ked to neaka holka napise tak sa to da neako zniest ale ked tak pise neaky typek co cisto jak budzi :D

A aako pokec celkovo v pohode vec ved tam stretavas novych ludi teda aspon spoznavas mozno aj stretavas ved tak ako su Hojko stretka su aj Pokec stretka a su tam aj normalny ludia na tom azete to len tie debilne 13 rocne deti a 30 rocny pedofili to kazia a ked sa nadtym zamyslite Azet. sk tym padom aj pokec a to vsetko je Najnavsevovanejsia stranka slovenskeho internetu alebo minimalne najpopularnejsia a je nanej registrovanych niekolko stotisic ludi a to mi kcete povedat potom ze to vsetko su zdegenerovani ludia ? ludiaa ne kazdy je taky ako je mozno ludia co su na pokeci najcastejsie (deti) a stym ze v reale su ty ludia ticho a nic nehovoria stym uplne nesuhlasim pretoze najdu sa aj zhovorcivi a poznam dost takych ludi a myslim si ze zamer zakladatela pokecu bolo aby si nanom ludia pokecali a aby mal neake peniazky do vrecka :) co sa mu asi podarilo a dari sa mu dalej 8)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono, na pokeci sa da aj normalne pokecat... ale treba vystihnut spravnu miestnost a spravnu dennu dobu
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Ono, na pokeci sa da aj normalne pokecat... ale treba vystihnut spravnu miestnost a spravnu dennu dobu
tebe sa nikdy nestalo ze ti napisal clovek ktory napr nieje v tvojej miestnosti a ani z tvojho kraju ??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Calvin SFX napísal:Co sa vam nepaci na tom PIsani :D ved je to zUaTe :) :D :D ale nene co ste este ked to neaka holka napise tak sa to da neako zniest ale ked tak pise neaky typek co cisto jak budzi :D

A aako pokec celkovo v pohode vec ved tam stretavas novych ludi teda aspon spoznavas mozno aj stretavas ved tak ako su Hojko stretka su aj Pokec stretka a su tam aj normalny ludia na tom azete to len tie debilne 13 rocne deti a 30 rocny pedofili to kazia a ked sa nadtym zamyslite Azet. sk tym padom aj pokec a to vsetko je Najnavsevovanejsia stranka slovenskeho internetu alebo minimalne najpopularnejsia a je nanej registrovanych niekolko stotisic ludi a to mi kcete povedat potom ze to vsetko su zdegenerovani ludia ? ludiaa ne kazdy je taky ako je mozno ludia co su na pokeci najcastejsie (deti) a stym ze v reale su ty ludia ticho a nic nehovoria stym uplne nesuhlasim pretoze najdu sa aj zhovorcivi a poznam dost takych ludi a myslim si ze zamer zakladatela pokecu bolo aby si nanom ludia pokecali a aby mal neake peniazky do vrecka :) co sa mu asi podarilo a dari sa mu dalej 8)
tak toto sa čítalo rovnako zle ako tie veci z pokecu. Čím to asi bude... :roll: Ale chcel som reagovať na niečo iné, a síce ten počet užívateľov. Nemôžeš brať že je tam stotisíc a možno viac ludí, lebo minimálne polovica z ních ma 2-3 a možno viac účtov. A to práve preto, že v jednom účte nemôžu byť chlapec aby si písali s priatelkou, zároveň fešák aby balil iné, a zároveň baba aby v lezbickej miestnosti pýtal heslá, a zároveň... To svedčí o ich inteligencii a vyvracia tvoj argument o počte užívateľov. Iba tolko som chcel :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ale tych minimalne 1oo ooo ludi tam bude a to je iste a ak narazas na moje pisanie ako ze som z pokecu tak ano som a je mi to jedno mozes sa opytat ludi aky som ci som taky alebo onaky pretoze je jedno ci si na pokeci alebo nije si taky isty iba na pokeci a vsade na nete mozes ukazat svoju bud vymyslenu alebo pravu stranku pretoze si v anonimite co si niekde von s priatelmi asi nedovolis aj ked ja si myslim ze ja osobne som taky isty aj tu aj tu i ked samozrejme zalezi od nalady cloveka
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bla bla bla Calvin ale kto to ma po tebe citat? Ziadna interpunkcia, ziadne odlisenie viet nic.

No a nestalo no, ako keby ma to trapilo.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

YaSnE, zE PoKeC NeKaZi lUdI° aKo sTe nA TaKe dAcO WoBeC MoHlI PrIsT? X_x <3 :-***
axXis napísal:ano pokec sa da vyuzit, ale existuju miliardy programov a stranok, ktore ponukaju to iste co pokec akurat s 300%-tnym zlepsenim 8)
presne tak. kym nebol pokec, tak fungovalo IRC. podla mojho nazoru prastare IRC bolo aj tak lepsie. podla mna by bolo idealne spojit IRC a socialne siete (facebook, myspace) a ludia by mali aj velmi kvalitny a dostupny chat a zaroven aj svoj maly priestor na webe pre fotky. co sa tyka pokecu, nemyslim, ze by ludi kazil. ked tam pride plno skazenych ludi, ktori sa prejavuju najviac, neznamena to, ze je to vysledok pokecu.
originali
Light Star
Light Star

osobna skusenost

Príspevok od používateľa originali »

ANO P O K E C KAZI LUDI :!: :!: :!: :uvodzovky: nevinne :uvodzovky:
cahtovanie sa moze stat zavislostou. o tom som sa presvedcil na priatelkynej sestre! si tam aktivovala taku moznost ze vidi kto jej pozera na profil a potom ju to len trapi... a je z toho uplne vymetena :never: :never: :new18: :new19: :woa: to by som tu mohol pisat aj 100x viac ale to je zbytocne je uz uplne mimo toto dievca a to je len jedna z miliona...takze pozor.-ja som tomu skoro tiez prepadol... no uz si davam pozor. a take ze :uvodzovky:kohliq:uvodzovky: s "q" ta to je sprostost ved tie deti uz ani nevedia pisat. ja aj tak davam radsej prednost telefonatu alebo osobnemu stretnutiu :smt039 :smt003
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

totalna teen pi*ovina, snad z toho vyrastu :? .

Ano kazi.
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

turtlak69 napísal:YaSnE, zE PoKeC NeKaZi lUdI° aKo sTe nA TaKe dAcO WoBeC MoHlI PrIsT? X_x <3 :-***
Vidím, že diskusia sa rozbehla ale ja by som ešte rád objasnil pôvod "wyphatlanshtiny":

Začalo sa to pri písaní správ na mobiloch, aby človek nemusel SMSky písat tak dlho tak si to zjednodušoval, uvediem príklad:

normálny text: čav, jak je?
úprava pre mobil: caw jak je

Aby som nemusel 3 krát stlačit osmičku tak som namiesto "v" napísal "w". dalej vety ako "co by si xel", namiesto "ch" som napísal "x" aby som to mal zasebou rýchlejšie. Aj ja takto píšem ale iba ked potrebujem velmi rýchlo napísat nejakú SMSku z mobilu. Ale aj to prestane, pretože som si kvoli pohodliu vybral jeden mobil s "qwerty" klávesnicou.

Tento štýl písania nektorí ludia odkukali ale nevedeli, prečo sa tak písalo ale mysleli si, že je to cool. Takže ked prišla doba internetu objavilo sa vela ludí, ktorí tento spôsob písania používali aj ked mali normálnu klávesnicu. Bohužial situácia sa ešte zhoršila ked sa na pokeci a ostatných chatoch začalo písat "thaq cwo, xcel bi si zhajsht na piwkho?". Takto vznikla wyphatlanshtina.

EDIT: v poslednom príklade v uvodzovkách je štýl písania ktorý sa objavuje zväčša na pokeci. Vidíme používanie náhrad písmen v a ch ako pri mobiloch ale pribudli dalšie nepekné lingvistické ozdoby
P1N0
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa P1N0 »

podla mna nekazi pokec ludi ale ludia kazia pokec :?
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Jednoznacne ano, ja by som to aj zakonom zakazal taku stratu casu a deformovanie jazyka a osobnosti.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Jha sy mishlym zhee neEEeeEEE oMGGgG xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Napísať odpoveď