Nic take! Pise sa "looobhenQham tha zhuatushiQ"!axXis napísal:s tym musim suhlasit
ale niekedy nezalezi ani tak na kvantite ako na kvalite
a ked chcem ukazat nejake fotky 10-tim kamosom tak to nebudem robit cez pokec
a ked vyzadujem vacsie mnozstvo ludi, s ktorymi by som rad pokecal vyuzijem hojko/kyberiu/IRC kde sa da normalne pokecet a nemusim sa divat na to ako ma niekto tak strasne looooooobenka a lofuje, ze mi od samej lasky napise QometarikQ
Myslite si že pokec kazí ľudí?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Menojenanič
Expert
-
The Calvin
Star
Co sa vam nepaci na tom PIsani
ved je to zUaTe
ale nene co ste este ked to neaka holka napise tak sa to da neako zniest ale ked tak pise neaky typek co cisto jak budzi
A aako pokec celkovo v pohode vec ved tam stretavas novych ludi teda aspon spoznavas mozno aj stretavas ved tak ako su Hojko stretka su aj Pokec stretka a su tam aj normalny ludia na tom azete to len tie debilne 13 rocne deti a 30 rocny pedofili to kazia a ked sa nadtym zamyslite Azet. sk tym padom aj pokec a to vsetko je Najnavsevovanejsia stranka slovenskeho internetu alebo minimalne najpopularnejsia a je nanej registrovanych niekolko stotisic ludi a to mi kcete povedat potom ze to vsetko su zdegenerovani ludia ? ludiaa ne kazdy je taky ako je mozno ludia co su na pokeci najcastejsie (deti) a stym ze v reale su ty ludia ticho a nic nehovoria stym uplne nesuhlasim pretoze najdu sa aj zhovorcivi a poznam dost takych ludi a myslim si ze zamer zakladatela pokecu bolo aby si nanom ludia pokecali a aby mal neake peniazky do vrecka
co sa mu asi podarilo a dari sa mu dalej 
A aako pokec celkovo v pohode vec ved tam stretavas novych ludi teda aspon spoznavas mozno aj stretavas ved tak ako su Hojko stretka su aj Pokec stretka a su tam aj normalny ludia na tom azete to len tie debilne 13 rocne deti a 30 rocny pedofili to kazia a ked sa nadtym zamyslite Azet. sk tym padom aj pokec a to vsetko je Najnavsevovanejsia stranka slovenskeho internetu alebo minimalne najpopularnejsia a je nanej registrovanych niekolko stotisic ludi a to mi kcete povedat potom ze to vsetko su zdegenerovani ludia ? ludiaa ne kazdy je taky ako je mozno ludia co su na pokeci najcastejsie (deti) a stym ze v reale su ty ludia ticho a nic nehovoria stym uplne nesuhlasim pretoze najdu sa aj zhovorcivi a poznam dost takych ludi a myslim si ze zamer zakladatela pokecu bolo aby si nanom ludia pokecali a aby mal neake peniazky do vrecka
-
The Calvin
Star
-
audiotrack
VIP
tak toto sa čítalo rovnako zle ako tie veci z pokecu. Čím to asi bude...Calvin SFX napísal:Co sa vam nepaci na tom PIsanived je to zUaTe
![]()
![]()
ale nene co ste este ked to neaka holka napise tak sa to da neako zniest ale ked tak pise neaky typek co cisto jak budzi
![]()
A aako pokec celkovo v pohode vec ved tam stretavas novych ludi teda aspon spoznavas mozno aj stretavas ved tak ako su Hojko stretka su aj Pokec stretka a su tam aj normalny ludia na tom azete to len tie debilne 13 rocne deti a 30 rocny pedofili to kazia a ked sa nadtym zamyslite Azet. sk tym padom aj pokec a to vsetko je Najnavsevovanejsia stranka slovenskeho internetu alebo minimalne najpopularnejsia a je nanej registrovanych niekolko stotisic ludi a to mi kcete povedat potom ze to vsetko su zdegenerovani ludia ? ludiaa ne kazdy je taky ako je mozno ludia co su na pokeci najcastejsie (deti) a stym ze v reale su ty ludia ticho a nic nehovoria stym uplne nesuhlasim pretoze najdu sa aj zhovorcivi a poznam dost takych ludi a myslim si ze zamer zakladatela pokecu bolo aby si nanom ludia pokecali a aby mal neake peniazky do vreckaco sa mu asi podarilo a dari sa mu dalej
-
The Calvin
Star
ale tych minimalne 1oo ooo ludi tam bude a to je iste a ak narazas na moje pisanie ako ze som z pokecu tak ano som a je mi to jedno mozes sa opytat ludi aky som ci som taky alebo onaky pretoze je jedno ci si na pokeci alebo nije si taky isty iba na pokeci a vsade na nete mozes ukazat svoju bud vymyslenu alebo pravu stranku pretoze si v anonimite co si niekde von s priatelmi asi nedovolis aj ked ja si myslim ze ja osobne som taky isty aj tu aj tu i ked samozrejme zalezi od nalady cloveka
YaSnE, zE PoKeC NeKaZi lUdI° aKo sTe nA TaKe dAcO WoBeC MoHlI PrIsT? X_x <3 :-***
presne tak. kym nebol pokec, tak fungovalo IRC. podla mojho nazoru prastare IRC bolo aj tak lepsie. podla mna by bolo idealne spojit IRC a socialne siete (facebook, myspace) a ludia by mali aj velmi kvalitny a dostupny chat a zaroven aj svoj maly priestor na webe pre fotky. co sa tyka pokecu, nemyslim, ze by ludi kazil. ked tam pride plno skazenych ludi, ktori sa prejavuju najviac, neznamena to, ze je to vysledok pokecu.axXis napísal:ano pokec sa da vyuzit, ale existuju miliardy programov a stranok, ktore ponukaju to iste co pokec akurat s 300%-tnym zlepsenim
osobna skusenost
ANO P O K E C KAZI LUDI
nevinne
cahtovanie sa moze stat zavislostou. o tom som sa presvedcil na priatelkynej sestre! si tam aktivovala taku moznost ze vidi kto jej pozera na profil a potom ju to len trapi... a je z toho uplne vymetena
to by som tu mohol pisat aj 100x viac ale to je zbytocne je uz uplne mimo toto dievca a to je len jedna z miliona...takze pozor.-ja som tomu skoro tiez prepadol... no uz si davam pozor. a take ze :uvodzovky:kohliq:uvodzovky: s "q" ta to je sprostost ved tie deti uz ani nevedia pisat. ja aj tak davam radsej prednost telefonatu alebo osobnemu stretnutiu

cahtovanie sa moze stat zavislostou. o tom som sa presvedcil na priatelkynej sestre! si tam aktivovala taku moznost ze vidi kto jej pozera na profil a potom ju to len trapi... a je z toho uplne vymetena
Vidím, že diskusia sa rozbehla ale ja by som ešte rád objasnil pôvod "wyphatlanshtiny":turtlak69 napísal:YaSnE, zE PoKeC NeKaZi lUdI° aKo sTe nA TaKe dAcO WoBeC MoHlI PrIsT? X_x <3 :-***
Začalo sa to pri písaní správ na mobiloch, aby človek nemusel SMSky písat tak dlho tak si to zjednodušoval, uvediem príklad:
normálny text: čav, jak je?
úprava pre mobil: caw jak je
Aby som nemusel 3 krát stlačit osmičku tak som namiesto "v" napísal "w". dalej vety ako "co by si xel", namiesto "ch" som napísal "x" aby som to mal zasebou rýchlejšie. Aj ja takto píšem ale iba ked potrebujem velmi rýchlo napísat nejakú SMSku z mobilu. Ale aj to prestane, pretože som si kvoli pohodliu vybral jeden mobil s "qwerty" klávesnicou.
Tento štýl písania nektorí ludia odkukali ale nevedeli, prečo sa tak písalo ale mysleli si, že je to cool. Takže ked prišla doba internetu objavilo sa vela ludí, ktorí tento spôsob písania používali aj ked mali normálnu klávesnicu. Bohužial situácia sa ešte zhoršila ked sa na pokeci a ostatných chatoch začalo písat "thaq cwo, xcel bi si zhajsht na piwkho?". Takto vznikla wyphatlanshtina.
EDIT: v poslednom príklade v uvodzovkách je štýl písania ktorý sa objavuje zväčša na pokeci. Vidíme používanie náhrad písmen v a ch ako pri mobiloch ale pribudli dalšie nepekné lingvistické ozdoby