GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sphinx napísal:nie nedaju tie tiene su take ..tak si vzykajte
to je dost na kocku, kedze v hrach ako Gothic 3, Oblivion a inych starsich hrach su volumetricke soft shadows na ovela, ale ovela vyssej urovni. Co uz, len to potvrdzuje nazov GTA 4 ako: "Najzbabranejsia hra v dejinach".
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Mne to ide na low 15fps. ty kokos taka poje**** hra. vyje*** z Rockstar Games su ko*ot. NEvedia poriadne optimalizovat hru. Vas nazor?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pravda.. v poziadavkach bolo napisane ze minimum 1.8GHz a nejaka VGA a par 512mb ram.. lenze na 2x takej zostave to na low ide na <> :P
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Šu-Do napísal:pravda.. v poziadavkach bolo napisane ze minimum 1.8GHz a nejaka VGA a par 512mb ram.. lenze na 2x takej zostave to na low ide na <> :P
1,8ghz dual core, 1,5gb ram a x1900/7900 :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

James13579 napísal:Mne to ide na low 15fps. ty kokos taka poje**** hra. vyje*** z Rockstar Games su ko*ot. NEvedia poriadne optimalizovat hru. Vas nazor?
si si tu hru nebodaj aj kupil ked tu tak vyskakujes?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

an0nym0us3 napísal:Mna nahnevali s kamerou , jak to pokazili to je nemozne.... pri odbocovani si vidim cely bok auta :-D no to je uzas :-D preco nenechali uchytenu kameru za autom tak tomu nerozumiem :-D
Podla mna je kamera najlepsia aka moze (porozmyslaj preco). Ked chces staticky pohlad vpred, prehod si kameru, ktora ma pohlad "z kapoty".
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak toto bola odvaha skusat to :D
skusil som to na Q6600 defaultny takt, 3.3GB ram (WIN. XP SP3) a 7600GS 128bit 256mb Vram...
to spustanie a instalovanie windows games a xlive... take kktiny + este registracia..
v hre mi islo najprv nastavit s ovladacmi 93.71 rozlisenie 800*600.. potom s najnovsimi na radu 7 178.24 uz islo 1024*768.. hra isla svizne, vsetko rychlo nabehlo.. prve video ze hmm 25fps.. :) jo a nastavenia.. 800*600 a vsetko LOW.. uplne minimum... no toto je vsetko ok.. ale ked uz som teda isiel soferovat.. hned artefakty :D take kocecky.. ale viem uz dovod...
totizto ak to mam na 800*600@85Hz.. nevidim nic.. svetla nejsu, a na radare vidim len seba a ciel.. ziadne ulicky nic.. proste len nalavo dole gulicku ciela a seba.. ked vypisuje tie pomocky.. WSAD atd.. nevidim..ked dam ESC pre menu.. nevidim, ziadny dym, ohen.. nic :D tak som teda skusil so 60Hz.. svetla vsetko ok.. samozrejme polovicne fps.. cize 8-12.. (na 800*600@85Hz je 15-25 :P , slusne na tu VGA, ale je low vsetko) totizto ked mi svietia svetla.. tak vsetko co to osvetluje je praazdne.. nic neni vidiet.. ako keby jedna velka textura.. -.- graficka toto uz asi nedokaze spracovat.. tak som teda jazdil aspon po meste (ovladanie auta je super.. nie je problem).. zabijal ludi :D sa mi pacia, ked ich este nedorazim.. pekne vstanu, krivaju atd. ppci.. lenze na low detailoch je to otras.. a na takom fps.. pffff...no ale kazdopadne.. loading je cca 5 sekundovy, hned potom ako prejdu tie dva obrazky (po restarte winu (ziadne prednacitanie :P ))... mne sa tato hra paci.. po tych 15 minutach utrpenia :D

inak.. akosi sa mi neukladaju nastavenia.. rozlisenie detaily.. zvuk som si zmenil a ten ostal :/ ... myslim zvysil hlasitost.. (skusal som Fedora aj Razor1911) v pohodicke oba.. no otestujem az ked bude 7600GS prec.. neskor by som aj kupil original kvoli MP...
Tobler
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tobler »

Šu-Do napísal:inak.. akosi sa mi neukladaju nastavenia.. rozlisenie detaily.. zvuk som si zmenil a ten ostal :/ ... myslim zvysil hlasitost.. (skusal som Fedora aj Razor1911) v pohodicke oba.. no otestujem az ked bude 7600GS prec.. neskor by som aj kupil original kvoli MP...
skus hodit novy patch, mne opravil iba tuto jednu vec a mozno ti prida aj nejake fps :D :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mne to nejde zapnut, stale vyhadzuje Fatal error : WS10 .. ten v zozname chybpvych hlasok neni, ale je tam WS20 a radia, ze RR alebo reinstall .. no skusal som reinstall a nic .. nahodil som tam aj nejaky patch, potom som skusal rozne cracky od fedora, razora a stale nic .. neviete kde moze byt chyba ?
bzuco47
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bzuco47 »

pls mozete mi povedat ze ci riesi program cache boost problem z neuplnym vykreslovanim v hre sry ak ste to tu uz riesili ale citat 100 stran je trochu moc
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

jukel napísal:Mal som rovnaký problém hru mi napaľoval kamarát. Prvé DVD napálil ešte raz a už ide .
a mal si to na DVD-DL to si musel este nove kupit?
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Neviem na com som to mal teraz to uz nemam hra ide aj bez DVD. Ale kamarat mi to napaloval na nove. Ked to mas stiahnute tak preco to iba nenacitas napr. v Alcohole ?
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jukel napísal:Neviem na com som to mal teraz to uz nemam hra ide aj bez DVD. Ale kamarat mi to napaloval na nove. Ked to mas stiahnute tak preco to iba nenacitas napr. v Alcohole ?
to mi kamarat napaloval nemam stiahnuteeee
Yevin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yevin »

ocujte ked idem hrat treba mat odpojeny net? asi ne ze ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Yevin napísal:ocujte ked idem hrat treba mat odpojeny net? asi ne ze ?
nie nemaj ho odpojený..
a *****HERO***** skús to nahodiť bez patchu..
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

*****HERO***** napísal:mne to nejde zapnut, stale vyhadzuje Fatal error : WS10 .. ten v zozname chybpvych hlasok neni, ale je tam WS20 a radia, ze RR alebo reinstall .. no skusal som reinstall a nic .. nahodil som tam aj nejaky patch, potom som skusal rozne cracky od fedora, razora a stale nic .. neviete kde moze byt chyba ?
GFWL mas nainstalovane?
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

5 stran dozadu som pisal, ze ked poskladam PC tak vam poviem ci mi to slo alebo nie.

Zostava:

Zdroj: Corsair VX550, 550W
Skrina: Coolermaster Dominator CM 690
CPU: Intel Quad Q9400 2.66GHZ
VGA : Nvidia 260GTX 216SP, 898MB
MB: Asus P5Q Pro
RAM: Kingston HyperX CL5 4GB (2x2GB kit)
HDD: WD Caviar 640GB AAKS

no takze k hre.
pri instalacii plno komplikaci... Najhorsia bola, ze mi nefungoval Crack na Securom od Razoru(ten na hru vsak ide v poho). skusil som stiahnut od Fedora a v pohode. (takze mam v hre 2 rozne cracky :D )

Patch som neinstaloval, a ani nebudem, pretoze mi ide vsetko krasne plynulo na HIGH.

ps. Tym co to seka a maju dobru grafiku, hladajte problem v procesore.
moj je hodne vykonny, a pri hrani sa vyuzivaju vsetky jadra CCA 75-80%
no a potom sa cudujte ze vam to na nejakom slabsom 2 jadre seka.
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

fifty88 napísal:5 stran dozadu som pisal, ze ked poskladam PC tak vam poviem ci mi to slo alebo nie.

Zostava:

Zdroj: Corsair VX550, 550W
Skrina: Coolermaster Dominator CM 690
CPU: Intel Quad Q9400 2.66GHZ
VGA : Nvidia 260GTX 216SP, 898MB
MB: Asus P5Q Pro
RAM: Kingston HyperX CL5 4GB (2x2GB kit)
HDD: WD Caviar 640GB AAKS

no takze k hre.
pri instalacii plno komplikaci... Najhorsia bola, ze mi nefungoval Crack na Securom od Razoru(ten na hru vsak ide v poho). skusil som stiahnut od Fedora a v pohode. (takze mam v hre 2 rozne cracky :D )

Patch som nainstaloval, a ani nebudem, pretoze mi ide vsetko krasne plynulo na HIGH.

ps. Tym co to seka a maju dobru grafiku, hladajte problem v procesore.
moj je hodne vykonny, a pri hrani sa vyuzivaju vsetky jadra CCA 75-80%
no a potom sa cudujte ze vam to na nejakom slabsom 2 jadre seka.
CIAO
a mne to pojde aspon na strednom s:
INTEL C2D E8400 3.0 GHZ
ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB DDR5
RAM AKO TY
ZAKLADNA AKO TY
DISK AKO TY.....
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

JaQuBe napísal:CIAO
a mne to pojde aspon na strednom s:
INTEL C2D E8400 3.0 GHZ
ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB DDR5
RAM AKO TY
ZAKLADNA AKO TY
DISK AKO TY.....
jasne z epojde nieco na high a nico medium mam procat to co ty a grafu 9600gt 512mb 3Gb RAM a ide v pohode
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

takze uz som to spustil .. pre tych, komu vypisuje error WS10 - nainstalujte hru, cracknite a az potom patch .. aj ked neviem aky je v tom rozdiel ci najprv nahodite patch alebo crack, ale mne to funguje iba tak

no dalej .. hru som teda spustil, ale trochu blbne grafika .. ovladace, ktore ponukaju v tom launcheri som si stiahol a nainstaloval, nepomohlo .. nemate nejake echo o tom ?

grafika ATI radeon 3650 512mb . nepoznate nejake stabilne ovladace aby mi to neblblo ? btw raz mi to uz islo normalne, ale som sa prepol do winu a ked som sa prepol spat, uz to bolo zacernene
Prílohy
gtavv.JPG
Napísať odpoveď