To chce tvrdý prístup buď sa detičky polepšia alebo si tam už nezahrajú !
Btw hrám tam pod nickom fiky len mám pred menom clan tag ( komu sa to furt chce meniť na cw
no otras sme sa museli pohadzat do spectate aby nas nepozabijalPepoJr. napísal:dalsi citer fu.sk demo aj jeho IP 78.99.229.72(screen som nestihol lebo sa odpojil)....a este poprosim o hraca ajem bot...demo je asi o 5 stranok dozadu....a nic sa s nim nestalo...tak si to aspon pozrite ...dakujem
hojko napísal:
Co sa tyka banov, ktore som dal poobede, tak islo o umyselny teamkill, nadavanie a posledny ban vecer bol tiez umyselny teamkill. Komu sa nepaci, ma smolu, takto to dopadne vzdy.
FU.SK DeL1 aj hrac ajem bot dostali ban.
ten co sa vcera na serveri pytal ze co treba na to aby som mohol byt adminom a co dostal kick ked napisal "qoqot" som bol jahojko napísal:Ziadne heslo sa na server davat nebude.
//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 23:44 )
Vecer som si chcel z nudy zahrat CS, tak som sa pripojil na server. Hral som, skore bolo biedne, tak ako vzdy. Potom sa ozval moosha do chatu, ze skore 1:8 je slabe alebo nieco v tom style. Ano, je to slabe a je mi to jedno, CS som nikdy nehraval, nehravam a ani hrat nebudem, nebavi ma to, hral som to cisto z nudy a keby bolo aj 1:20, tak mi to vobec nevadi. Neviem o co ide hracom ako je moosha a podobnym skore-onanom. Ja sa za svoje skore nehanbim a nerobi mi problem tam pobehovat aj ked nikoho netrafim.
Co sa tyka banov, ktore som dal poobede, tak islo o umyselny teamkill, nadavanie a posledny ban vecer bol tiez umyselny teamkill. Komu sa nepaci, ma smolu, takto to dopadne vzdy. Kicky, ktore som rozdal boli tiez na nadavanie alebo za to, ze niekto neustale vypisoval do chatu, aby sa dalo rtv ci odhlasovala ina mapa.
FU.SK DeL1 aj hrac ajem bot dostali ban.