CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiky »

Ja by som sprísnil banovanie (kickovanie) za demenciu lebo v poslednej dobe tam je toho na mňa moc sa ani poriadne hrať nedá ... To mi pripomenulo situáciu keď ste pindali na fruxa že sa vyhráža niekomu čo má bombu a je niekde 5 minút zakempený - podľa mňa fruxo dobre robí ..
To chce tvrdý prístup buď sa detičky polepšia alebo si tam už nezahrajú ! :evil:
Btw hrám tam pod nickom fiky len mám pred menom clan tag ( komu sa to furt chce meniť na cw :D )
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

PepoJr. napísal:dalsi citer fu.sk demo aj jeho IP 78.99.229.72(screen som nestihol lebo sa odpojil) :)....a este poprosim o hraca ajem bot...demo je asi o 5 stranok dozadu....a nic sa s nim nestalo...tak si to aspon pozrite ...dakujem
no otras sme sa museli pohadzat do spectate aby nas nepozabijal :) a filipito ho raz zabil :D
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

BTW: Som velky a silny lebo viem nadavat.....

Prosim nedajte mi ban mam tu par krytiik na ban k Fu.sk

Ty zmrd nakazeny ktory este cica ten biely sajrajt z penisu jeho fotra. Chod na iny lamsky server chceme hrat bez cheaterov..

Hojko urob ma adminom
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Dj-XxX napísal:BTW: Som velky a silny lebo viem nadavat.....

Ty zmrd nakazeny ktory este cica ten biely sajrajt z penisu jeho fotra. Chod na iny lamsky server chceme hrat bez cheaterov..

Hojko urob ma adminom
to si dufam robis srandu ...
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

Dj-XxX napísal:BTW: Som velky a silny lebo viem nadavat.....

Hojko urob ma adminom
neeee neee neeee
len adminom ne...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

to akoze na mna je mierene?...ak ano.....tak je cas vianoc a ja ty odpustam....a ak nie.....tak nic :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ziadne heslo sa na server davat nebude.

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 23:44 )
Vecer som si chcel z nudy zahrat CS, tak som sa pripojil na server. Hral som, skore bolo biedne, tak ako vzdy. Potom sa ozval moosha do chatu, ze skore 1:8 je slabe alebo nieco v tom style. Ano, je to slabe a je mi to jedno, CS som nikdy nehraval, nehravam a ani hrat nebudem, nebavi ma to, hral som to cisto z nudy a keby bolo aj 1:20, tak mi to vobec nevadi. Neviem o co ide hracom ako je moosha a podobnym skore-onanom. Ja sa za svoje skore nehanbim a nerobi mi problem tam pobehovat aj ked nikoho netrafim.

Co sa tyka banov, ktore som dal poobede, tak islo o umyselny teamkill, nadavanie a posledny ban vecer bol tiez umyselny teamkill. Komu sa nepaci, ma smolu, takto to dopadne vzdy. Kicky, ktore som rozdal boli tiez na nadavanie alebo za to, ze niekto neustale vypisoval do chatu, aby sa dalo rtv ci odhlasovala ina mapa.

FU.SK DeL1 aj hrac ajem bot dostali ban.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

hojko :licklips: mne cs tiez moc nejde a aj tak to hram, vcera rano som mal skore 0:11 :( a je mi to jedno ja si idem zahrat a posnazit sa na dobre skore a nie sa zblaznil alebo sa z niekym natahovat ze mam 0:11.
taktiez mi vadia hraci znacky debilita! ked mam slabe skore som lama ked mam dobre skore som cheater :D ked neviete co mate pisat do chatu tak nepiste nic a zrobite najlepsie.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Hojko, GothaRovi som vysvetlil ako som to myslel. Odo mna to asi pocut nechces, tak sa spytaj jeho. A, nepovedal som ze slabe skore, ale doslova
"co hojko, tazke chvile?" a to je trochu ine.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hojko ale vieš čo ma najviac serie? nič v zlom(dufam že to budeš brat ako objektivnu kritiku a nie pindanie a nedaš mi za to basu) tvoja občasna slabomyseľnost(ludovo povedane demencia). Tak po mne na spawne niekto striela ubere mi 78 hp(to som si vymyslel ale bolo to skoro 3/4) začnem mu nadavat(ale vramci možnosti nie kkt, pca, atd) a ty mi povieš že sa mam chovať slušne...Dobre pochopím, aj som to splnil ale poviem ti že hej budem ale daj mu kick, ban alebo niečo ine. Nie doriti, on si tam hral veselo dalej. Ale tipujem keby som mu ja povedal ešte jaky je magor, dement atd. tak mne by si ten kick dal...
hojko napísal:
Co sa tyka banov, ktore som dal poobede, tak islo o umyselny teamkill, nadavanie a posledny ban vecer bol tiez umyselny teamkill. Komu sa nepaci, ma smolu, takto to dopadne vzdy.

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hojko napísal:Ziadne heslo sa na server davat nebude.

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 23:44 )
Vecer som si chcel z nudy zahrat CS, tak som sa pripojil na server. Hral som, skore bolo biedne, tak ako vzdy. Potom sa ozval moosha do chatu, ze skore 1:8 je slabe alebo nieco v tom style. Ano, je to slabe a je mi to jedno, CS som nikdy nehraval, nehravam a ani hrat nebudem, nebavi ma to, hral som to cisto z nudy a keby bolo aj 1:20, tak mi to vobec nevadi. Neviem o co ide hracom ako je moosha a podobnym skore-onanom. Ja sa za svoje skore nehanbim a nerobi mi problem tam pobehovat aj ked nikoho netrafim.

Co sa tyka banov, ktore som dal poobede, tak islo o umyselny teamkill, nadavanie a posledny ban vecer bol tiez umyselny teamkill. Komu sa nepaci, ma smolu, takto to dopadne vzdy. Kicky, ktore som rozdal boli tiez na nadavanie alebo za to, ze niekto neustale vypisoval do chatu, aby sa dalo rtv ci odhlasovala ina mapa.

ten co sa vcera na serveri pytal ze co treba na to aby som mohol byt adminom a co dostal kick ked napisal "qoqot" som bol ja ;) pytal som sa preto lebo momentalne lekoklatik nema net a tak viditelne to chyba serveru...cez rok maniacia dakedy aj vsetci naraz.. hej a avicen pre mna neni admin, to je kus vola :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Ked vam niekto ubera hp ihned na spawne ... netreba mu zbytocne nadavat, nic to nepomoze ... staci oznamit nick adminovi... za takyto umyselny TA,TK davam permanentny ban.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Minimlane treba novych adminov, kedze leko nema net, aviceN sa na servery ukaze raz za tyzden( a aj to iba nadava) a dvaja to stihat nemozu...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

jj novych adminov ktorý tam bývaju dosť často...
alebo ich dať tak že ten ktory tam može byť rano aby tam bol ale aj taky na poobede a nakonec aj taky navečer...ja tam napr. byvam občas rano inač skoro furt poobede, vtedy tam nevidim skoro nikdy žiadnych adminov(teraz ked su sviatky hej)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

fruxo napísal:Ked vam niekto ubera hp ihned na spawne ... netreba mu zbytocne nadavat, nic to nepomoze ... staci oznamit nick adminovi... za takyto umyselny TA,TK davam permanentny ban.
je zakazane aj to prve kolo ked sa dava restart? lebo ja dost casto strielam do vlastnych v prvom kole :?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Co keby sa nastavil 15 sekund freezetime dokym neda automaticky RR?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som na servery stale ked mam volny cas :)

a suhlasim s mooshou za ten freezetime

edit: ale v marci presnejsie prve 2 tyzdne budem na serveri iba minimalne 1 hodku denne
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

GiGaByT napísal:je zakazane aj to prve kolo ked sa dava restart? lebo ja dost casto strielam do vlastnych v prvom kole :?
az po restarte to samozrejme plati :)

(mam uz nejake typy na novych adminov)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

filipito edit: ale v marci presnejsie prve 2 tyzdne budem na serveri iba minimalne 1 hodku denne preco tak malo :(

fruxo ok ked az po restarte tak je to v poho lebo ja iba pred restartom :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

co malo? :D
Zamknuté