Jelko4 napísal:tak preco ty moderatori v recenziach pisu ze sa neda?robi im to dobre alebo?
lebo to nie je (nechapem preco) predinstalovane (a navyse neviem ci na MMS netreba jailbreak), to ma osobne dost zarazilo vo viacerych pripadoch co sa iphonu tyka, ale doinstalovat sa to da takze jedina prekazka pred MMS je uzivatelska lenivost
stiahni si xilisoft ultimate video converter a v nom konvertuj videa, konvertovane videa drag&dropni do itunes, zaskrtni ze ich chces synchronizovat a synchronizuj
a este jedna vec, pisem to tu aby to vedeli vsetci buduci uzivatelia xilisoftu, pri konvertovani treba davat aj video aj audio kvalitu na max, inak pri niektorych videach nastane posun zvuku, neviem ake kriterium je na tento posun takze ja radsej davam vsetko max, navyse pri 16 GB malokedy narazim na nedostatok miesta
rixo napísal:No ten xilisoft ma akuát napadol konvertorujem to do iPhone Movie format mp4. A ako mám spraviť to drag&drop?
Už to mám Díky, k+
ja pouziva total video converter a konvertujem do MOV, vklada to aj titulky.. no s nimi je kus problem, pri synchronizacii.. zvuk je v pohode.. a davam 20 fps a rozmer maximalnej strany rozlisenia displaya...
noa drag&drop, spravis tak, ze vezmes ten subor co si si vytvoril, potiahnes ho do iTunes a pustis
sak mas iphone s poskrabanym displejom, preco sa pytas ci mas problem s dotykovym ovladanim ? ale na teoretickej rovine, nie nemal by byt ziaden problem, samozrejme zalezi od toho comu hovoris skrabanec
Rattata napísal:sak mas iphone s poskrabanym displejom, preco sa pytas ci mas problem s dotykovym ovladanim ? ale na teoretickej rovine, nie nemal by byt ziaden problem, samozrejme zalezi od toho comu hovoris skrabanec
ne praveze mam moznost kupit is iphone s malim skrabancom na display:D
Chlapci a vraj je na to nejaký čínsky program, ktorý umožňuje, normálne prenášanie súborv z PC do jaTelefón-u.Cez tie jaTóny to ide naozaj zvláštne:D
Neviem vôbec jak sa volá počul som o tom, viem že to je nejaký čínsky file explorer
sice uz si sa ma to pytal v SS ale odpoviem aj tu nech nie su otazky: existuje T-pot plugin do total commanderu, ten cinsky sa vola Iphone suite ale ten uz nikdy do svojho PC nedam (nic neslo ako ma)
ale hudbu/filmy cez to nemozes kopirovat A ANI TO NETREBA SKUSAT!!! iphone/ipod touch maju nejakym divnym sposobom zakodovane nazvy suborov takze prinajlepsom tie nakopirovane songy nepojdu
ten plugin je skor na pouzitie iphonu ako USB kluc alebo prehravanie cez ne-applovske aplikacie (VLC a pod)