Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa žeby? »

takze vyslo mi z toho asi ze kombinovat matu + ovocie... hm skusim
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

tomu ver :!: ku kazdemu ovociu davam matu a vsetko je potom nr. 1 :P /okrem jahody ble/

//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 22:54 )
no moja ani nie mesiac pouzivana aladinka mala nehodu. roztrhla sa jej guma :lol: ale na vine je jej kvalita :evil:

Pridavam aj obrazok /ky ako to vyzera, idem reklamovat
Prílohy
DSCN3347.JPG
DSCN3348.JPG
DSCN3349.JPG
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To sa ti jak podarilo?? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

asi to tam nasilne pchal...:D

juuuj, kamos doniesol 10 krabiciek al-fakhera akurat.... usla sa mi zatial iba jedna, ale kupim zo 2 urcite este.... ale ukoristil som kardamon... tesim sa ako decko na ten tabacek :)

inak prave sme davali granatove jablko al-fakher a celkom mnamka.... ako skoro vsetko od tej znacky
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vy si robite srandu zo mna? :roll: ja som skoro odpadol ze sa to roztrhlo. ako na silu sa to uz len da tlacit? sak normalne nasunut a nic viac.
Maki
Darca
Darca

auuu... tak som neodolal a vyskusal ten kardamon.... mnamka tabacek.... fakt zaujimava chut... ved je to korenie... mozem len odporucat na ozvlastnenie pravidelneho prisunu ovocia.... moze byt taktiez dobry na miesanie aby zjemnil sladkost
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

maki, asi pukneš od závisti, ale chalan z bloku, čo bol cez vianoce v Londýne, doniesol 1,5 kg tabaku. A hádaj, na ktorej izbe sa to všetko fajčí... :D Brutálne tabaky, síce niektoré aj bez nikotínu, ale čo narobíš.

tam je to asi 4 krát lacnejšie.. budúce vianoce asi pôjdem do Londýna na záťah. He
Maki
Darca
Darca

ja som mal v lete 1,5 kila tabaku doma ;) uz som to vsetko sfajcil :D:D bohuzial.... treba vyriesit dovoz priamo z UAE od kamosvho znameho a bude dobre.... ale ze to bude chciet dost presviedcania
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

agrashi napísal:tomu ver :!: ku kazdemu ovociu davam matu a vsetko je potom nr. 1 :P /okrem jahody ble/

//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 22:54 )
no moja ani nie mesiac pouzivana aladinka mala nehodu. roztrhla sa jej guma :lol: ale na vine je jej kvalita :evil:

Pridavam aj obrazok /ky ako to vyzera, idem reklamovat
reklamovat, ta guma stoji na nete 25-30 korun akoze co chces reklamovat :D
// tu to mas http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=product_list&c=18
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ak to je tak tak jasne ze sa nic nebude reklamovat :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Shark NX napísal:To sa ti jak podarilo?? :)
Bežná vec. Moje tesnenie tiež už vyzerá, ako keby ho psy trhali. Našťastie ešte drží. Henten typ gumy poznám, nie je moc trvanlivý. Inak pri nákupe ND bacha na priemer, už sa mi stalo, že som kúpil väčšie a mohol som si pískať. Resp utesňovať vreckovkami. :aasmile11:
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

myslim ze tesnenie pre 3.5cm nadoby by malo byt pre mna.ja som nameral tak 3.7cm .myslim ze uz 4cm by bolo moc a nenarval by som to.
Cizmo
Amateur
Amateur

Takze posledne info... :)

Príspevok od používateľa Cizmo »

Precital som si celu tu to temu kedze si chcem kupit VF... Taakže chcel by som vediet kde v KE sa teda da kupit VF a tabak? Pojdem cheknut ten dargov a asi aj k tomu tescu co som cital ale to boli dost stare posty... tak ak viete niekto presne kde tak hodte adresu ja si to na mape najdem a dojdem to tam cheknut...

Pripadne este v BB alebo možno aj v BA... ale to už by boli skor akutne riešenia... samozrejme za daku rozumnu cenu... viem ze okolo tej tisicky pripadne pod sa asi nedostanem ale zas išlo by o take 1x - 2x fajcenie do tyzdna... takže zas nemusi to byt daco extra kvalitne...

No a ci si myslite ze tie mini fajky co maju v roznych shopoch su na nieco pouzitelne alebo je to fakt taky smejd... lebo tam co su komentare tak su dost pozitivne ale zas no ak to pise daky "namotany typek bez usudku co je rad ze ma VF a ta jeho je naj na svete aj ked ho stala 600 sk :)"

http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=p ... tail&p=144

No po precitany fakt rozmyslam ze prave nieco take to male nekupovat ale ako fakt neviem noo a hlavne by som bol rad keby to bolo skladne... asi taky styl hodim fajku do vaku (ale nech to neni jak puzdro na fujaru) kupim flasku vina a zakvasime niekde na trave(trava myslena ta na zemi) a teraz momentalne na dakom byte.

Tak plz poradte čim skor, už sa neviem dočkat kedy budem mat doma už tu moju :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak minifajky maju Dve velke nevyhody.
Dym sa nestihne ochladit v "potrubi"
A mnozstvo vody cez ktore prechadza dym je tiez velmi male. Resp. Velmi casto je v malych fajkach ponorena trubicka max 2-3cm co ucitis na chuti a vyraznosti tabaku.
V celku by som fajky mensie ako (35cm/15") nekupoval. Ja osobne mam jednu 25cm a je to extremny rozdiel oproti mojej novej Aladinke (42cm/16").
Na Aladinke mam velmi husty dym s velmi jemnou ale vyraznou chutou.
Prílohy
Aladin: Vyska 42cm<br />Potrubie je velmi dlhe (2cm od dna). A s Heba Filtrom to je nadhera.
Aladin: Vyska 42cm
Potrubie je velmi dlhe (2cm od dna). A s Heba Filtrom to je nadhera.
Pumpkin: Vyska 25cm<br />Potrubie ide len 3cm pod doporucenu hladinu vody.
Pumpkin: Vyska 25cm
Potrubie ide len 3cm pod doporucenu hladinu vody.
Maki
Darca
Darca

do vaku hodis aj faju co ma cca 50cm, takze sa kludne pokukaj po nejakej takej... mame s tym skusenosti a radsej vacsiu ako take male prditko... bolo tu viackrat pisane ze preco...
2Pacaveli
Addict
Addict

Re: Takze posledne info... :)

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Cizmo napísal:Precital som si celu tu to temu kedze si chcem kupit VF... Taakže chcel by som vediet kde v KE sa teda da kupit VF a tabak? Pojdem cheknut ten dargov a asi aj k tomu tescu co som cital ale to boli dost stare posty... tak ak viete niekto presne kde tak hodte adresu ja si to na mape najdem a dojdem to tam cheknut...

Pripadne este v BB alebo možno aj v BA... ale to už by boli skor akutne riešenia... samozrejme za daku rozumnu cenu... viem ze okolo tej tisicky pripadne pod sa asi nedostanem ale zas išlo by o take 1x - 2x fajcenie do tyzdna... takže zas nemusi to byt daco extra kvalitne...

No a ci si myslite ze tie mini fajky co maju v roznych shopoch su na nieco pouzitelne alebo je to fakt taky smejd... lebo tam co su komentare tak su dost pozitivne ale zas no ak to pise daky "namotany typek bez usudku co je rad ze ma VF a ta jeho je naj na svete aj ked ho stala 600 sk :)"

http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=p ... tail&p=144

No po precitany fakt rozmyslam ze prave nieco take to male nekupovat ale ako fakt neviem noo a hlavne by som bol rad keby to bolo skladne... asi taky styl hodim fajku do vaku (ale nech to neni jak puzdro na fujaru) kupim flasku vina a zakvasime niekde na trave(trava myslena ta na zemi) a teraz momentalne na dakom byte.

Tak plz poradte čim skor, už sa neviem dočkat kedy budem mat doma už tu moju :D
v ke su aj v dargove a aj oproti staremu tescu. v dargove som kupoval 2x vodnu fajku a v tescu 1x.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Cizmo: Minimálne niečo takéto. Hentie malé kreposti typu Nibo 506 ledva majú banku a fajčenie cez to je vrcholne núdzovou záležitosťou. Model, ktorý som Ti postol má už ah nejakú slušnejšiu banku a tiež dlhšiu stredovú tyč. Bude to rozhodne príjemnejšie, ako minifajka, pri ktorej vyvstáva otázka, či má voda vôbec zmysel.
Shark_NX: Odkedy sa obyčajný difúzor volá vznešene Heba Filter ?? :lol:

//UjoNecro: Niekto kurz 30,126 zobral moc vážne :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Mrkni na tú cenu v tom odkaze čo si sem hodil... To sa oplatí :)

Horus, 43 cm, oranžová
Naša cena: € 34.85 / € 1.16
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jin odkedy ho tak kupujem :D
Ujonecro ... Tu istu mam ja len v ciernom prevedeni. Odporucam, je to skvely kusok.
Prílohy
d84c981fb3bada56f091d7ffac8e7974.jpg
Cizmo
Amateur
Amateur

Mini vodne fajky... sux

Príspevok od používateľa Cizmo »

takže tie male som uz uplne zavrhol... :)
a rozmyslam nad nejakou takou to VF

este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
Napísať odpoveď