Vodné fajky
asi to tam nasilne pchal...
juuuj, kamos doniesol 10 krabiciek al-fakhera akurat.... usla sa mi zatial iba jedna, ale kupim zo 2 urcite este.... ale ukoristil som kardamon... tesim sa ako decko na ten tabacek
inak prave sme davali granatove jablko al-fakher a celkom mnamka.... ako skoro vsetko od tej znacky
juuuj, kamos doniesol 10 krabiciek al-fakhera akurat.... usla sa mi zatial iba jedna, ale kupim zo 2 urcite este.... ale ukoristil som kardamon... tesim sa ako decko na ten tabacek
inak prave sme davali granatove jablko al-fakher a celkom mnamka.... ako skoro vsetko od tej znacky
reklamovat, ta guma stoji na nete 25-30 korun akoze co chces reklamovatagrashi napísal:tomu verku kazdemu ovociu davam matu a vsetko je potom nr. 1
/okrem jahody ble/
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2009, 22:54 )
no moja ani nie mesiac pouzivana aladinka mala nehodu. roztrhla sa jej gumaale na vine je jej kvalita
![]()
Pridavam aj obrazok /ky ako to vyzera, idem reklamovat
// tu to mas http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=product_list&c=18
Takze posledne info... :)
Precital som si celu tu to temu kedze si chcem kupit VF... Taakže chcel by som vediet kde v KE sa teda da kupit VF a tabak? Pojdem cheknut ten dargov a asi aj k tomu tescu co som cital ale to boli dost stare posty... tak ak viete niekto presne kde tak hodte adresu ja si to na mape najdem a dojdem to tam cheknut...
Pripadne este v BB alebo možno aj v BA... ale to už by boli skor akutne riešenia... samozrejme za daku rozumnu cenu... viem ze okolo tej tisicky pripadne pod sa asi nedostanem ale zas išlo by o take 1x - 2x fajcenie do tyzdna... takže zas nemusi to byt daco extra kvalitne...
No a ci si myslite ze tie mini fajky co maju v roznych shopoch su na nieco pouzitelne alebo je to fakt taky smejd... lebo tam co su komentare tak su dost pozitivne ale zas no ak to pise daky "namotany typek bez usudku co je rad ze ma VF a ta jeho je naj na svete aj ked ho stala 600 sk
"
http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=p ... tail&p=144
No po precitany fakt rozmyslam ze prave nieco take to male nekupovat ale ako fakt neviem noo a hlavne by som bol rad keby to bolo skladne... asi taky styl hodim fajku do vaku (ale nech to neni jak puzdro na fujaru) kupim flasku vina a zakvasime niekde na trave(trava myslena ta na zemi) a teraz momentalne na dakom byte.
Tak plz poradte čim skor, už sa neviem dočkat kedy budem mat doma už tu moju
Pripadne este v BB alebo možno aj v BA... ale to už by boli skor akutne riešenia... samozrejme za daku rozumnu cenu... viem ze okolo tej tisicky pripadne pod sa asi nedostanem ale zas išlo by o take 1x - 2x fajcenie do tyzdna... takže zas nemusi to byt daco extra kvalitne...
No a ci si myslite ze tie mini fajky co maju v roznych shopoch su na nieco pouzitelne alebo je to fakt taky smejd... lebo tam co su komentare tak su dost pozitivne ale zas no ak to pise daky "namotany typek bez usudku co je rad ze ma VF a ta jeho je naj na svete aj ked ho stala 600 sk
No po precitany fakt rozmyslam ze prave nieco take to male nekupovat ale ako fakt neviem noo a hlavne by som bol rad keby to bolo skladne... asi taky styl hodim fajku do vaku (ale nech to neni jak puzdro na fujaru) kupim flasku vina a zakvasime niekde na trave(trava myslena ta na zemi) a teraz momentalne na dakom byte.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak minifajky maju Dve velke nevyhody.
Dym sa nestihne ochladit v "potrubi"
A mnozstvo vody cez ktore prechadza dym je tiez velmi male. Resp. Velmi casto je v malych fajkach ponorena trubicka max 2-3cm co ucitis na chuti a vyraznosti tabaku.
V celku by som fajky mensie ako (35cm/15") nekupoval. Ja osobne mam jednu 25cm a je to extremny rozdiel oproti mojej novej Aladinke (42cm/16").
Na Aladinke mam velmi husty dym s velmi jemnou ale vyraznou chutou.
Dym sa nestihne ochladit v "potrubi"
A mnozstvo vody cez ktore prechadza dym je tiez velmi male. Resp. Velmi casto je v malych fajkach ponorena trubicka max 2-3cm co ucitis na chuti a vyraznosti tabaku.
V celku by som fajky mensie ako (35cm/15") nekupoval. Ja osobne mam jednu 25cm a je to extremny rozdiel oproti mojej novej Aladinke (42cm/16").
Na Aladinke mam velmi husty dym s velmi jemnou ale vyraznou chutou.
Re: Takze posledne info... :)
v ke su aj v dargove a aj oproti staremu tescu. v dargove som kupoval 2x vodnu fajku a v tescu 1x.Cizmo napísal:Precital som si celu tu to temu kedze si chcem kupit VF... Taakže chcel by som vediet kde v KE sa teda da kupit VF a tabak? Pojdem cheknut ten dargov a asi aj k tomu tescu co som cital ale to boli dost stare posty... tak ak viete niekto presne kde tak hodte adresu ja si to na mape najdem a dojdem to tam cheknut...
No a ci si myslite ze tie mini fajky co maju v roznych shopoch su na nieco pouzitelne alebo je to fakt taky smejd... lebo tam co su komentare tak su dost pozitivne ale zas no ak to pise daky "namotany typek bez usudku co je rad ze ma VF a ta jeho je naj na svete aj ked ho stala 600 sk"
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Cizmo: Minimálne niečo takéto. Hentie malé kreposti typu Nibo 506 ledva majú banku a fajčenie cez to je vrcholne núdzovou záležitosťou. Model, ktorý som Ti postol má už ah nejakú slušnejšiu banku a tiež dlhšiu stredovú tyč. Bude to rozhodne príjemnejšie, ako minifajka, pri ktorej vyvstáva otázka, či má voda vôbec zmysel.
Shark_NX: Odkedy sa obyčajný difúzor volá vznešene Heba Filter ??
//UjoNecro: Niekto kurz 30,126 zobral moc vážne
Shark_NX: Odkedy sa obyčajný difúzor volá vznešene Heba Filter ??
//UjoNecro: Niekto kurz 30,126 zobral moc vážne
Mini vodne fajky... sux
takže tie male som uz uplne zavrhol... 
a rozmyslam nad nejakou takou to VF
este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
a rozmyslam nad nejakou takou to VF
este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...