CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

Tie fy mapy niesú zlý nápad. Mohli by ste pridať city_assault, winter_assault, dust2006,2009 alebo ak nemáte aj iceworld. (sú to dosť hrávané mapy ale iba môj názor nenútim vás do toho)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

El Suvereno - Toto nema byt fun server kde sa budes s detmi hrat male mapky ako Poolday ci Iceworld!

PepoJr. - Mozno ak mas zdielanu IPcku s dalsimi ludmi a hraju tiez.....
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

prepacte ale sa vraciam znovu k tej teme o warriorovi a stve ma to som jeho kamos byvame v jednej dedine mam spolocnu ip ci ako to je nevem a na hojko mam ban tento server ma bavy mam tam dost kamosou ako ktorych som tam spoznal a nikdy som nemal chiti nevem ani ako sa puzivaju neze snimi hrat a pochybujem ze by ich warrior pouzival fruxo odbanuj to neves ze za to trpia aj ini ! tak sa prosimta spametaj nic vzlom !
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

nemohli y ste dat tu mapu
ka_extremejumping to je celkom haluz xD
a tak tiez je tu mapa CS_assault na tych som vyrastal
a dost ma stve ze sa hraju len 2 mapy do okola
DE_dust2
a DE_inferno :shock:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

lekoklatik napísal:Tak sem napíšte pár máp ktoré by ste si predstavovali. mirak, ak tam kempia sme tam my čo ich z tadiaľ vyháňame :)
de_torn
de_airstrip
de_chateau
cs_backalley
cs_office

Myslím že sú to vhodné maps, i keď ich množstvo hráčov možno nepozná, ale netreba odsudzovať to čo nepoznáte :P Možno sa zdajú najprv dosť obtiažne na hranie, ale keď si na ne zvyknú tak to pôjde úplne hladko, teda aspoň podľa mňa :) A taktiež súhlasím s tou tvojou Leko :chapes:
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

e

Príspevok od používateľa Dinoso »

alebo napr cs_miniassault
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

mne sa pacia crazyjumpy :D:D:D napr awp_crazyjump alebo aim_crazyjump :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mad Dad napísal:de_torn
de_airstrip
de_chateau
cs_backalley
cs_office

Myslím že sú to vhodné maps, i keď ich množstvo hráčov možno nepozná, ale netreba odsudzovať to čo nepoznáte :P Možno sa zdajú najprv dosť obtiažne na hranie, ale keď si na ne zvyknú tak to pôjde úplne hladko, teda aspoň podľa mňa :) A taktiež súhlasím s tou tvojou Leko :chapes:
cs_office vam odporucam, dost sa hrava na steame v CS Source ;) Ja mam tu mapu tiez rad. Boje v interieri maju nieco do seba.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Mad Dad napísal:de_torn
de_airstrip
de_chateau
cs_backalley
cs_office
z tychto map akurat office...este o chateau by som porozmyslal, ostatne su ody na sranie a kempenie
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

office , moja prva mapa a doteraz anjoblubenejsia, taktez to hravam velmi casto na cs s.

velmi pomaly ale iste mi zacina liest na nervy de_dust2, uz to nemozem zniest...blee proste stale dookola d2 je brutal
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Filipito napísal:office , moja prva mapa a doteraz anjoblubenejsia, taktez to hravam velmi casto na cs s.

velmi pomaly ale iste mi zacina liest na nervy de_dust2, uz to nemozem zniest...blee proste stale dookola d2 je brutal
Svätá Pravda s tým d2, a taktiež Inferno....to keď za hodinu nejde aspoň 4x tak ani raz.... :dedko:

Mirak: S tým Kempením sa nedá nič robiť, jedine admini to môžu zmeniť, bo keď ti tam dojde nejaký podpriemerný chlapec s nízkym IQ tak ti bude kempiť aj na SNOW.,...nieto ešte na tých mapách čo som napísal....čiže to nejde o mapu, ale o prístup hráčov, tolko k tomu :chapes:
4fuN_killer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4fuN_killer »

Beybo napísal:No tak odomna to mate 100% odpoved ze killer do 4fun nepatri... poznam z toho klanu dvoch hracov osobne! 8) takze sme sa o nom rozpravali... inak snim uz bolo viec problemov. Raz mal nejaky hack alebo co to bolo ze mal neobmedzeni TK a nezabanovalo ho to, vtedy mal skore asi -51:31 to bolo fakt drsneee :P

A k hracovi kolko?
Je bud fakt super skill alebo
citer ktori sakramenski dobre maskuje WH, pretoze ho este nikto nezistil:)
a chcem sa spytat ci uz hrac menom FOV dostal bananu ?:)
Ano bolo to fakt super lenze bohuzial som nemal ziadnu ochranu vis ale to nic naucite sa to aj vi dat 8 svojich potom sa nahecovat a dat este aj vsetky ct :o :D :) :shock:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kamo, ty trepes pecto na šesto...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ved vsetky zakladne mapy tam su, aj assault aj airstrip aj vsetko co tu menujete, len si to treba nominovat a odhlasovat. Za office by som kludne hlasoval, to je celkom prijemna mapa :)
moosha napísal:Kamo, ty trepes pecto na šesto...
pecto?

//edit: tak svoje mesto nestrapnuj, vysvetlujes to tak, akoby cele kosice nemali vediet pisat ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Som z Košicoch predsa :). Pecto=päťsto (500).
JohnySO
Novice
Novice

CS

Príspevok od používateľa JohnySO »

Čavte admini dostal som neopravnene permanentny BAN. Že vraj bola kontrola serverov či čo ale ja som v tom čase ani nehral a nepouživam cheaty ani ine somariny tak neviem prečo som to dostal može mi s tymto niekto poradiť že čo dalej hmmmm ................. bolo to z dna 10.1.2009 okolo 18:33 a bol pod tym podpisany admin PsychoS ..................... a nieje to ani moja ip adresa tak neviem prečo mi hlasi tento BAN hmmmm fakt nerozumiem
lekoklatik
VIP
VIP

Re: CS

Príspevok od používateľa lekoklatik »

JohnySO napísal:Čavte admini dostal som neopravnene permanentny BAN. Že vraj bola kontrola serverov či čo ale ja som v tom čase ani nehral a nepouživam cheaty ani ine somariny tak neviem prečo som to dostal može mi s tymto niekto poradiť že čo dalej hmmmm ................. bolo to z dna 10.1.2009 okolo 18:33 a bol pod tym podpisany admin PsychoS ..................... a nieje to ani moja ip adresa tak neviem prečo mi hlasi tento BAN hmmmm fakt nerozumiem
Napíš nám tvoju IP a nick pod ktorým hráš

Blazer: minule sme hrali office :-P
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no problwm jw ze minule, nemozme sa pochvalit ze kazdy den hrame office napriklad
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

JohnySO: Cau, podla vsetkeho usudzujem, ze mas rovnaku IP ako tuto pani z tohoto linku http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2051 (tusim si tam aj ty :) ), ziadna kontrola ani nic sa nekonalo, to je nick hraca, ktore ban dostal, konkretne "KONTROLA_SERVEROV-Pindo-43F34L6" (nj blby nick). To je problem zdielanych IPciek, ze ten kto ma rovnaku a dostane ban tak skoncite obidvaja. Spytam sa PsychoSa ci bol ten ban tak vazny, ked nie tak ti to odbanujem na moju zodpovednost ;)

//tak som ti to odbanoval, ale nabuduce uz tolko stastia nebude mozno :)

leko: omfg musim zase zacat manijacit a travit tam cele dni nech aj na office natrafim :P
Zamknuté