ak nepouzivas skype ale hlavne icq mozem este poradit program IM+ ... vo verzii lite ho stiahnes za free
co sa tyka schpneho iP fora tak jedine to ceske uz spomenute
chces ten navod na to aby si tahal platene aplikacie zadarmo? povec aky mas firmware...Masaker napísal:ja mam 3g 16gb white a zaplnim sotva 2 gb.. asi to bola zbytocna investicia.. ale co uz.. ked sa naserem tak (im aj ten zapalim:D) tam dam co sa mi zachce a bude sa to dat zaplnit.. jediny dovod preco to nemam tak zaplnene je to ze dlho konvertuje filmy.. keby mam 10 filmov skonvertovat naraz tak som tu cely den.. takze asi tak.. ale kuknem vymazem a tak takze 16 gb je pre zalohu ak nahodou.. ale vyuzit nevyuzivam
to je stale velmi diskutabilne.. lebo vela ludi tvrdi, ze aj ked nahras restore, v telefone ostane urcity log o tom, ze tam jailbreak bol...Rattata napísal:Nie, jailbreakom zaruku nestracas. Jb sa da obnovit na defaultne nastavenia telefonu. Stava sa aj ze vyreklamuju bez problemov iphone ktory ma pri pustani utekajuci ananas namiesto jablka.
Najdu sa aj taki ktori tvrdia ze s jb stracas zaruku, mozno ked ma technik moc zly den tak hej, ale v drvivej vacsine pripadov bez problemov reklamuju a ked urobis restore cez itunes tak mas jailbreak fuc.