Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

my bad, po prelistovani itunes receiptov v mojej poste som zistil ze to bude asi v cydii v defaultnych repozitaroch, malo to v nazve "Eye", pozrel by som sa aj ja, ale jedine wifi (ad-hoc) pripojenie mam obsadene
a ku spomaleniu JB: dost pochybujem, ze by to bolo nejako postrehnutelne, hry ktore zvykli sekat na iphone (cube napriklad) isli rovnako aj na JB aj na non-JB, jedine spomalenie ma napada ak mas napriklad temu na winterboard kde je video pozadie (horiace punisher pozadie FTW :lol: ) navyse mam JB a furt je telefon rychlejsi a plynulejsi ako drviva vacsina konkurencie :P

//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 12:09 )
ok, nedalo mi to pokoj a vygooglil som to
z3r01 napísal:there are a couple, theres mobile finder in cydia, theres wildeyes, and theres istorage on the appstore, check them all out
ja som pouzival wildeyes a plna spokojnost
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

novy IPhone bude mat az 820MHz-vy cip som zvedavy aku baterku tam daju :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Stopa - Pomalsie nacitava aj Settings a SMS. Bohuzial vlastna skusenost...

//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 15:16 )
MP4-24 napísal:novy IPhone bude mat az 820MHz-vy cip som zvedavy aku baterku tam daju :wink:
este mi povedz kde si to nabral :roll: sucasny ma 624MHz a predava sa podtaktovany, nevidim dovod na zavadzanie 820ky.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

D!eSel_78 napísal: este mi povedz kde si to nabral :roll: sucasny ma 624MHz a predava sa podtaktovany, nevidim dovod na zavadzanie 820ky.
:arrow: TU

inak aj mne sa spomalil aj ked nejak extra mi to neprekaza kedze aplikacie idu tak jak maju ;)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

MP4-24 napísal::arrow: TU

inak aj mne sa spomalil aj ked nejak extra mi to neprekaza kedze aplikacie idu tak jak maju ;)
Citaj radsej MacWorld a AppleInsider :D Este nikde som nieco podobne necital, a to Apple sledujem denne ;) Ale fajn, mozne to je (btw. na obrazku je iPhone strasny. Velky, neforemny, farby hnus... Fake, podla mna)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

D!eSel_78 napísal:Stopa - Pomalsie nacitava aj Settings a SMS. Bohuzial vlastna skusenost...
presne toto som myslel.. proste sa spomali system :(
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

D!eSel_78 napísal:Citaj radsej MacWorld a AppleInsider :D Este nikde som nieco podobne necital, a to Apple sledujem denne ;) Ale fajn, mozne to je (btw. na obrazku je iPhone strasny. Velky, neforemny, farby hnus... Fake, podla mna)
mno co je iste je ze bude po technickej stranke urcite vylepseny...
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

will.i.am napísal:presne toto som myslel.. proste sa spomali system :(
mam jb dlho, nepostrehol som vobec ziadne spomalenie, na co kliknem hned sa mi otvori. Teraz som to pocul prvykrat
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

a ja si neviem nastavit email na iphone...mozte mi poradit schranku mam na post.sk

a este jedno zda sa mi ze mi ide trosku pomaly wifi na iphone(myslim najme na videa na youtube) bufferuje to dlho a aj tak to v polke sekne aspon na 10s kym sa to zas pohne...mam JB nemoze mi tam spatit nejaka app? alebo vsetci mate tento problem?
wifi router je kvalitny a a internet rychly 16/1 Mbps

wifi mam zaheslovane, som nanom vacsinou len ja

nemoze mi nejaka app spomalovat wifi na iphoniku?(nejaky plug in alebo neviem co)

SPEEDTEST na iphone DW: 4987Kbits/s max 5313
UP: 593 max 603
na pc:
Obrázok
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:mam jb dlho, nepostrehol som vobec ziadne spomalenie, na co kliknem hned sa mi otvori. Teraz som to pocul prvykrat
mozno to ude tym...
Rattata napísal:empiko, urob si jb a uz nic viac nebudes muset s iphonom riesit, vsetko si jednoducho stiahnes z netu, ak ces poslem stranku, ziadne platene a neplatene nebude uz existovat. Ja mam Iphone a vyuzivam ho plnohodnotne, no este som Apple store nenavstivil... asi tak...

Jailbreaku sa neboj, nerozmyslaj nad tym.
nemas to moznost porovnat ako to bolo predtym...
Mal som v ruke kamosov s JB, no zdalo sa mi na nom nieco ine...
Aj ked stopa ma pravdu.. urcite je stale rychlejsi ako vacsina konkurencie... a kvoli tomu ho mam tak rad... Aky ma HW potencial... SKoda ze ho apple neumoznuje vyuzivat naplno..
Casom sa mozno aj ja uchylim k JB, ale zatial mi postacuje tak ako to je..
Rattata
Light Professional
Light Professional

Akoze nemam moznost porovnavat? ja nemam JB od prveho dna, mal som iphone, po par tyzdnoch som spravil jb ked vysla verzia 2,1... nepostrehol som ziadne spomalenie. co na tom nechpes... ak hej hovorime o takych milisekundach ze to je smiesne sa o tom vobec bavit.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:Akoze nemam moznost porovnavat? ja nemam JB od prveho dna, mal som iphone, po par tyzdnoch som spravil jb ked vysla verzia 2,1... nepostrehol som ziadne spomalenie. co na tom nechpes... ak hej hovorime o takych milisekundach ze to je smiesne sa o tom vobec bavit.
no mne bolo divne ze si nenavstivil app store... to si mal par tyzdnov ten telefon bez nicoho?
tak podla toho som pochopil ze si to spravil dost skoro...
ja niesom odporca JB... a myslim ze raz to aj ja spravim.. len sa ho velmi nezastavam...
Rattata
Light Professional
Light Professional

hej lebo nemam kreditku - nemam account. Ja mam dva telefony, vtedy som ich striedal podla potreby na co telefon vyuzijem, odkedy mam jb pouzivam prakticky iba iphone... a ten druhy je se g900i takze mi ho je aj luto.

Ked ho raz spravis, nebudes odporovat... tak to je s vela vecami... Hl sa tesim ked vyjde G-map.
Stopa
King
King

na appstore sa dostanes aj bez kreditky: QUICK TUTORIAL- bez registracie klikni na stahovanie nejakej free aplikacie a registruj sa az tam, voila :D ja tiez ficim len na free aplikaciach (a *.ipa )

a ku nastaveniu e-mailu: nejako mi nechcel ist mail ktory mam od providera tak som ho nastavil na PC (cez outlook) a syncol som ho do iphonu, voila :D

a este ku youtube: to z neznamych pricin aj mne ide pomaly, ale len pri urcitych videach (nezavisle na kvalite), preto ich vacsinou stahujem cez MXtube do telefonu (vsak tych 16GB treba zapratat nie? :lol: )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

existuje daky divx prehravac pre FW 2.2? ked uz ten flash nieje, tak toto by bolo fajn...
Stopa
King
King

skus vygooglit info o vlc4iphone, uz som o nom davno nepocul, ale mal mat podporu aj divx
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Na http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=8188&start=0 som sa docital, ze sucasnym softwarovym jailbreakingom nestracam zaruku, ta sa straca iba pri unlocku. Co myslite?
Rattata
Light Professional
Light Professional

dve stranky vzad sme s tebou tuto temu rozoberali... naco zase ?? :!:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Rattata napísal:dve stranky vzad sme s tebou tuto temu rozoberali... naco zase ?? :!:
Dve stranky dozadu ste mi tvrdili ze zaruku stracam.
Stopa
King
King

TEORETICKY je argument spomenuty na tej stranke spravny, problem je v tom, ako to budu vidiet ludia v appli
Napísať odpoveď