Hip-Hop - umelci a ich tvorba
project pat , myslis brata dj paula s tree 6 mafie ? ak ano tak to je rapper na urovni a jeho songy su nieco uzastneDigital napísal:tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.
rockonhustla: tak nakoniec som si toho cistychova stiahol a celkom dobre na SLOVENSKE pomery
pravda a pride tam aj moj snoopyamateur napísal:
dalšie som čital že The Game ma urobiť ešte jeden album na počesť N.W.A(booože moja naj skupina![]()
![]()
) že tam ma prizvať Ice cuba, mc rena, dr.dreho, dj yellu a eazyho hlas ma byť digitalne upraveny...čo je na tom pravdy?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Nie nemyslim projekt pat... Projekt PAKT s NR.
Ahaa takze ty si nemyslis ze zla strava robi pokroky ? to ze spolupracuju s francuzkom su neni pokroky ? nato ze sa nemedializuju vydavaju uz druhý album a minimalne tolko vyzadovaný ako obycajne albumy tak reklamovane ze keby je to pracka tak ju ma kazdý. Vypočuj si jednu nahravku od zlej stravy a porovnaj ju s nejakym inym interpretom takym tým akoze co sa volade dostali a pochopis ze kto je tu o krok dalej. Ten kto nosi zlate zuby a má bavorák nemusi byt najlepsí raper. Ja tich chlapcov pocujem v skúšobni to by som proste mohol pocuvat stale dokola , tam je myslienka tak silná a inteligentná ze jej proste nemoze siahat stylom na paty ani kontrafakt.A projekt pakt je im tesne za chrbtom.yazoo napísal:Priznavam, celkom sa to da. Ale na to, ze su na scene uz nejaku dobu dokopy nic nedokazali. Netvrdim teraz, ze komercny rep je najlepsi, ale skupiny ktore sa uberaju dobrym smerom ako hovoris, by mali zaznamenat nejaky progress, ten ja bohuzial nevidim.
Netvrdim, ze kto ma zlate zuby a BMW tak je najlepsi. Kontrafakt neuznavam moc, ale ak to chces porovnavat tak si porovnaj aj ich stare veci. Tie nekomercne. To, ze napr. Rytmus je komercny raper je len vdaka tomu co dosiahol. A ked robia take pokroky ako hovoris, tak by mali podla mna vacsie meno na scene. Dobre robia druhy album, pockam nanho, vypocujem. Len tvrdim, ze to nemusim a JA osobne nevidim progress. Ak su to tvoji kamarati chapem to, snazis sa ich podporit.
-
Digital
Guru
Vobec su to neni moji kamarati, nepoznam ani jedneho dokonca ani ich mená neviem. Stací sa pozerat ako sa tu vyvíja ten skutocný hiphop a ako sa tu vyvíjaju tieto sracky. Mozno ze ty to tak nevidis lebo su naozaj neni medializovaný ale vyvinuty su velmi vela.Nejde o to v akom studiu nahravaju alebo co vlastnia. Proste sa snazia robit ten rap co najlepsí a najkvalitnejsí.A takých je tu uplne minimum.yazoo napísal:Netvrdim, ze kto ma zlate zuby a BMW tak je najlepsi. Kontrafakt neuznavam moc, ale ak to chces porovnavat tak si porovnaj aj ich stare veci. Tie nekomercne. To, ze napr. Rytmus je komercny raper je len vdaka tomu co dosiahol. A ked robia take pokroky ako hovoris, tak by mali podla mna vacsie meno na scene. Dobre robia druhy album, pockam nanho, vypocujem. Len tvrdim, ze to nemusim a JA osobne nevidim progress. Ak su to tvoji kamarati chapem to, snazis sa ich podporit.
-
rockonhustla
Light Star
To je pravda to ze ma niekto bavorak a zlate zuby vo vacsine pripadov neznamena ze je najlepsi rapper, ale to ze ma vsade obrovsku reklamu a prepracovany marketing, alebo to ze si vie dobre zarobit aj inak ako rapom, ale to nie je pripad slovenskych rapperov.Digital napísal:Ten kto nosi zlate zuby a má bavorák nemusi byt najlepsí raper.
No tak vies na ine pomery to ani byt nemoze, lebo u nas su pomery ine ako napriklad v USA)), tiez penazi je malo aj ked cisty dal dost penazi do klipu(na slovenske pomery) a predajnost rapu je u nas je dost slaba(okrem Rytmusa, Kontrafaktu), luza myslim nepredala ani styri tisic, cisty v jednom rozhovore spominal ze by vedel pritiahnut na album napriklad Wisin y Yandel a Daddy Yankee(kto pozna reggaeton vie ze su to medzi inymi najvacsie mena reggaetonu), ale povedal ze ludia u nas by to nedocenili a tiez by tie featuringy stali vela penazi, co v pomere k tomu co zarobi na predajnosti sa mu asi neoplati.Filipito napísal:rockonhustla: tak nakoniec som si toho cistychova stiahol a celkom dobre na SLOVENSKE pomery
no tak keby tam bol daddy tak by to bolo zaujimave. ale predsa slovaci ako hovoris by to nedocenili... nie ako ked spravil 50cent dosku curtis tak myslim ze za prvy den tam mal zlatu platnurockonhustla napísal:No tak vies na ine pomery to ani byt nemoze, lebo u nas su pomery ine ako napriklad v USA)), tiez penazi je malo aj ked cisty dal dost penazi do klipu(na slovenske pomery) a predajnost rapu je u nas je dost slaba(okrem Rytmusa, Kontrafaktu), luza myslim nepredala ani styri tisic, cisty v jednom rozhovore spominal ze by vedel pritiahnut na album napriklad Wisin y Yandel a Daddy Yankee(kto pozna reggaeton vie ze su to medzi inymi najvacsie mena reggaetonu), ale povedal ze ludia u nas by to nedocenili a tiez by tie featuringy stali vela penazi, co v pomere k tomu co zarobi na predajnosti sa mu asi neoplati.
-
makaveli
King
pocul som, paci sa mi, z novej sekcie par veci, hlavne ta vec pio s nohavicom je dobra a old school sekcia je klasikamoosha napísal:Kupil (toto za tie peniaze stoji, 2CD za 12€...) si niekto 20ERS Mixtape 2CD? Alebo ste poculi? Co nan hovorite? Mozno ho dam na Lamce dnes/zajtra...