Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

kto ide na pribeh ulice? kosice?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Digital napísal:tak konkrétne zlá strava napríklad alebo projekt pakt aj ked ten nieje az taky známy ale je to tiez na ten styl.
project pat , myslis brata dj paula s tree 6 mafie ? ak ano tak to je rapper na urovni a jeho songy su nieco uzastne :wink: a takisto Juicy J perfektny rapper

rockonhustla: tak nakoniec som si toho cistychova stiahol a celkom dobre na SLOVENSKE pomery

amateur napísal:
dalšie som čital že The Game ma urobiť ešte jeden album na počesť N.W.A(booože moja naj skupina :P :P :P ) že tam ma prizvať Ice cuba, mc rena, dr.dreho, dj yellu a eazyho hlas ma byť digitalne upraveny...čo je na tom pravdy?
pravda a pride tam aj moj snoopy :P aspon tak som cekol na mtv. jes uz sa tesim
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Nie nemyslim projekt pat... Projekt PAKT s NR.
yazoo napísal:Priznavam, celkom sa to da. Ale na to, ze su na scene uz nejaku dobu dokopy nic nedokazali. Netvrdim teraz, ze komercny rep je najlepsi, ale skupiny ktore sa uberaju dobrym smerom ako hovoris, by mali zaznamenat nejaky progress, ten ja bohuzial nevidim.
Ahaa takze ty si nemyslis ze zla strava robi pokroky ? to ze spolupracuju s francuzkom su neni pokroky ? nato ze sa nemedializuju vydavaju uz druhý album a minimalne tolko vyzadovaný ako obycajne albumy tak reklamovane ze keby je to pracka tak ju ma kazdý. Vypočuj si jednu nahravku od zlej stravy a porovnaj ju s nejakym inym interpretom takym tým akoze co sa volade dostali a pochopis ze kto je tu o krok dalej. Ten kto nosi zlate zuby a má bavorák nemusi byt najlepsí raper. Ja tich chlapcov pocujem v skúšobni to by som proste mohol pocuvat stale dokola , tam je myslienka tak silná a inteligentná ze jej proste nemoze siahat stylom na paty ani kontrafakt.A projekt pakt je im tesne za chrbtom.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Netvrdim, ze kto ma zlate zuby a BMW tak je najlepsi. Kontrafakt neuznavam moc, ale ak to chces porovnavat tak si porovnaj aj ich stare veci. Tie nekomercne. To, ze napr. Rytmus je komercny raper je len vdaka tomu co dosiahol. A ked robia take pokroky ako hovoris, tak by mali podla mna vacsie meno na scene. Dobre robia druhy album, pockam nanho, vypocujem. Len tvrdim, ze to nemusim a JA osobne nevidim progress. Ak su to tvoji kamarati chapem to, snazis sa ich podporit.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

yazoo napísal:Netvrdim, ze kto ma zlate zuby a BMW tak je najlepsi. Kontrafakt neuznavam moc, ale ak to chces porovnavat tak si porovnaj aj ich stare veci. Tie nekomercne. To, ze napr. Rytmus je komercny raper je len vdaka tomu co dosiahol. A ked robia take pokroky ako hovoris, tak by mali podla mna vacsie meno na scene. Dobre robia druhy album, pockam nanho, vypocujem. Len tvrdim, ze to nemusim a JA osobne nevidim progress. Ak su to tvoji kamarati chapem to, snazis sa ich podporit.
Vobec su to neni moji kamarati, nepoznam ani jedneho dokonca ani ich mená neviem. Stací sa pozerat ako sa tu vyvíja ten skutocný hiphop a ako sa tu vyvíjaju tieto sracky. Mozno ze ty to tak nevidis lebo su naozaj neni medializovaný ale vyvinuty su velmi vela.Nejde o to v akom studiu nahravaju alebo co vlastnia. Proste sa snazia robit ten rap co najlepsí a najkvalitnejsí.A takých je tu uplne minimum.
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Digital napísal:Ten kto nosi zlate zuby a má bavorák nemusi byt najlepsí raper.
To je pravda to ze ma niekto bavorak a zlate zuby vo vacsine pripadov neznamena ze je najlepsi rapper, ale to ze ma vsade obrovsku reklamu a prepracovany marketing, alebo to ze si vie dobre zarobit aj inak ako rapom, ale to nie je pripad slovenskych rapperov.
Filipito napísal:rockonhustla: tak nakoniec som si toho cistychova stiahol a celkom dobre na SLOVENSKE pomery
No tak vies na ine pomery to ani byt nemoze, lebo u nas su pomery ine ako napriklad v USA)), tiez penazi je malo aj ked cisty dal dost penazi do klipu(na slovenske pomery) a predajnost rapu je u nas je dost slaba(okrem Rytmusa, Kontrafaktu), luza myslim nepredala ani styri tisic, cisty v jednom rozhovore spominal ze by vedel pritiahnut na album napriklad Wisin y Yandel a Daddy Yankee(kto pozna reggaeton vie ze su to medzi inymi najvacsie mena reggaetonu), ale povedal ze ludia u nas by to nedocenili a tiez by tie featuringy stali vela penazi, co v pomere k tomu co zarobi na predajnosti sa mu asi neoplati.
Filipito
Darca
Darca

rockonhustla napísal:No tak vies na ine pomery to ani byt nemoze, lebo u nas su pomery ine ako napriklad v USA)), tiez penazi je malo aj ked cisty dal dost penazi do klipu(na slovenske pomery) a predajnost rapu je u nas je dost slaba(okrem Rytmusa, Kontrafaktu), luza myslim nepredala ani styri tisic, cisty v jednom rozhovore spominal ze by vedel pritiahnut na album napriklad Wisin y Yandel a Daddy Yankee(kto pozna reggaeton vie ze su to medzi inymi najvacsie mena reggaetonu), ale povedal ze ludia u nas by to nedocenili a tiez by tie featuringy stali vela penazi, co v pomere k tomu co zarobi na predajnosti sa mu asi neoplati.
no tak keby tam bol daddy tak by to bolo zaujimave. ale predsa slovaci ako hovoris by to nedocenili... nie ako ked spravil 50cent dosku curtis tak myslim ze za prvy den tam mal zlatu platnu :wink:, u nas sa take nieco nema sancu stat ani keby na tom albume boli vsetci gangsta rapperi :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

zas je rozdiel pocet obyvatelov usa a 5 mil. Slovakov :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Takisto aj v tom kolko ludi ma chut podporit album a kolko si ho stiahne z netu.
Filipito
Darca
Darca

Ano mate pravdu,ale myslim ze to je hlavne tym piratstvom ako poctom obyvatelov. Jedna sa tu najma o tie slovenske ceny albumov, a prijmov slovakov, ale to uz sme trocha odbocili od temt.
2Pacaveli
Addict
Addict

bol niekto na pribehu ulice? pacilo sa vam?
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

Ja mam rad djja Kappu a jeho mixtape-i
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A bol az 1 ci 2 a to tez pred rokom...
mamo4ever
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mamo4ever »

moosha napísal:A bol az 1 ci 2 a to tez pred rokom...
su 2va, ale pacia sa mi...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

2Pacaveli napísal:bol niekto na pribehu ulice? pacilo sa vam?
Som pocul, ze to stoji 8kil, takze sa mi moc nechcelo. Vraj je to dobre, co som tak pocul.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Indigo napísal:Som pocul, ze to stoji 8kil, takze sa mi moc nechcelo. Vraj je to dobre, co som tak pocul.
18,59 EUR (560,00 Sk)
2Pacaveli
Addict
Addict

no, neviem, v ke (asi aj vsade) sme mali listok pod 18 za 400 sk a nad 18 za 500 sk (cca) na ticketportal.sk ...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Kupil (toto za tie peniaze stoji, 2CD za 12€...) si niekto 20ERS Mixtape 2CD? Alebo ste poculi? Co nan hovorite? Mozno ho dam na Lamce dnes/zajtra...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

moosha napísal:Kupil (toto za tie peniaze stoji, 2CD za 12€...) si niekto 20ERS Mixtape 2CD? Alebo ste poculi? Co nan hovorite? Mozno ho dam na Lamce dnes/zajtra...
pocul som, paci sa mi, z novej sekcie par veci, hlavne ta vec pio s nohavicom je dobra a old school sekcia je klasika :) .. btw na lamkach je to uz davno a vyslo k tomu aj dvd
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dvd sa mi paci :)
Napísať odpoveď