Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Hojko: v tom prvom prispevku.. preco si sa bal o technicak? :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

DeFeAt napísal:Hojko: v tom prvom prispevku.. preco si sa bal o technicak? :D
lebo ich obehol z prava a rychlostou bliziacou sa kilu? neviem na akej ceste, ale z prava sa neobieha :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DeFeAt: Folie na prednych sklach, navyse som nemal ani ziadne doklady pri sebe, ani rezerva neni v aute. Akurat tak technicak+vodicak :D

Kibo: To je dvojprudovka + ma este bocny pruh, takze miesta je tam dost 8)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To ze je to dvojprudovka nic nemeni na tom ze to je prasarna :) (aj ked si myslim ze v pripade ze bol volny pravy pruh tak mala ist fabia v nom)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale to by v nej nesmeli sediet svestky a ocividne provokovat, aby si zarobili
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nordkapp_pb napísal:kategoria sama o sebe je tzv klobucnik sviatkovy, ktoreho poznas podla toho ze sa stredovej ciary dotyka vnutornou stranou laveho kolesa a ide zavratnych 40, lebo by mohol v tej miernej pravotocivej najlepsie klopenej nahodou vyletiet a jeho schadewagen 130GLS by to nemusel rozdychat ... delikatnym pripadom je aj Lojzo Podlaha, ktory taha 4 kubikovu miesacku ledabolo pohodenu na voziku 130tkou ...
klobucnikom moze byt aj dochodca na dialnici v protismere a tu miesacku a tacky som videl v bulharsku v sofii (btw autostrada s 8 pruhmi je vydlazdena macacimi hlavami, ale o tom inokedy), kedy siel zigulik a na streche mal dole hlavou polozene 2 tacky a dalsi za nim miesacku priviazanu nejakym konopnym spagatom
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ades napísal:...
ale ten, ktory ide v protismere na dialnici vobec nieje arogantny, to je pri****ny KKT, ktory patri bud na povraz, alebo do dobre strazenej nemocnice pre psychacov ... (( vid nedavny pripad chu*a, ktory isiel v protismere a zabil druheho NEVINNEHO vodica, proste je to tak na ceste doplacas na KKTIZMUS :-( )) ... ja neviem, ale keby som bol taka lopata ze to strihnem do protismeru na zjazde na dialnicu, tak si to asi vsimnem ... uz len opacna orientacia pruhov je trosku divna, keby zrovna auta nechodili ... hodim to na vystrazaky a ked nic nepojde rychlo to otocim .. ved otocka cez siroku dialnicu je bez cuvania cize z odstavneho s5 do odstavneho za kolko ? za 2 sekundy ? ... neviem ake pohnutky vedu ludi aby po tej dialnici v protismere jazdili ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

nordkapp_pb tomu ver ... TO je uz chore. Neviem co to musi byt za kkta co si to dava v protismere po dialnici. Uz sa mi stalo ze som natrafil na toho chu*a co vyliezol do protismeru na Lafranconi a siel smer Sitina ... Traja za sebou sme ho vytrubili ale ten siel aspon v Odstavnom pruhu. A asi 5min na to ho zobrali pani v Audine. Najlepsie bolo ze sa vyhovaral na silnu hmlu a ze nic nevidel. (Zda sa mi ze bol aj v TV Novinach)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som toho ešte tiež veľa neodjazdil a s arogantnými vodičmi mám také klasické skúsenosti, ako napr. vychádzajú z vedľajšej bouchači na Audinách a Bavorákoch a je im jedno, že idem rozbehnutý po hlavnej, šmyknú sa predo mňa a ja musím dupať na brzdu alebo pomaly sa približujem k semaforu, lebo je červená a čávo idúci za mnou ma za každú cenu musí predbehnút, tak si trošku dupne do káry, predbehne ma a hneď na to musí flekovať na červenú...Minule sa mi tiež stalo niečo podobné, ako spomínal nordkapp, že som predbehol nejakú hondu civic, ktorá išla asi 100, tak som pridal na nejakých 120, zaradil sa za ňu a spomalil na 110 a dilino sa za chvíľu predo mňa tlačí a spomaľuje ma, lebo ide zase iba 100 :roll: To ma teda riadne vytočilo.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak ja tiež nemam toho vela najazdeneho, ale najväčšia podla mňa blbosť čo sa mi stala, bolo niekedy pred vianocami, na jednej petržalskej ceste, je tam dvojprudovka v oboch smeroch, ja som išiel v svojom pruhu, na tú štvorprudovku vyusťuje vedlajšia cesta, a z prava mi išla FABIA, videl som ju všetko som myslel, že zastaví a dá mi prednosť, ale on sa drbol do mojho pruhu autom a tam čakal ja som šiel 60 som nestihal ubrzdiť lebo bol strašne blizko tak som vyhodil smerovku do lava a hodil sa medzi dalšie dve auta, sice som si zaslužil to trubenie, ale myslim si že inak by som skončil v tom aute.. a to je podla mňa dosť velky debilizmus ked človek vychadza na hlavnu ja som išiel smerom do petržalky a on chcel odbočiť smerom na von z petržalky a sa mi tam postavil.. fakt nebolo kde uhnuť, možno som reagoval unahlene, ale stalo sa...

potom niekedy v lete, vychadzam na most dodržujem rychlosť v pohode za mnou dve auta tiež, a zratzu nejaky típek na Opel Corsa/samozrejme vytuneny/ tam ide po krajnici a obieha nas, skoro do mňa vpalil, keby som nestrhol volant na opačnu stranu... minul ma len centimetrami /moje prve trubenie/

a ešte jedna vec, milujem takych týpkov čo sa hraju na machrov ma Fabiu 1,2HTP a vyblikava jak ch*j.. človek ide po bajkalskej uplne normalne a taky ch*j začne vyblikovať že čo ideš pomaly a pritom daná osoba išla cca 70, následne danú Fábiu pustil pred seba, a začal ho tlačiť až po dialničny obchvat, ked sa uhol na FABII tak sa uhol aj za neho.. /toto som len počul, ale môže to byť pravda, lebo ked človek vidí auto o ktorom si myslí že nema žiadny výkon konkretne myslim SAAB 9-3 tak sa hra na machra/..

a ešte milujem 18ročne deti čo si kupia za vreckove 120inu a idu jak chu*i ani nekukaju do speťakov a oškru každé druhe auto na sidlisku...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Shark NX napísal:nordkapp_pb tomu ver ... TO je uz chore. Neviem co to musi byt za kkta co si to dava v protismere po dialnici. Uz sa mi stalo ze som natrafil na toho chu*a co vyliezol do protismeru na Lafranconi a siel smer Sitina ... Traja za sebou sme ho vytrubili ale ten siel aspon v Odstavnom pruhu. A asi 5min na to ho zobrali pani v Audine. Najlepsie bolo ze sa vyhovaral na silnu hmlu a ze nic nevidel. (Zda sa mi ze bol aj v TV Novinach)
ja som zazil madarsky kamion v protismere :wink:
potom kopu takych je*lych autobusarov co su odstaveni na zastavke v dedine vedla cesty a akurat sa vopchaju nazad do cesty a nepozeraju ze ci niekto ide a potom uz sa to len ledva ubrzdi....alebo ked sa raz v noci predbiehali dva kamiony v protismere a len tak tak to stihol predo mnou, a to bolo sice v prehladnej ale zakrute cize som si to ani nevsimol lebo bola noc videl som len svetla, len na poslednu chvilu som zbadal ze vlastne idu vedla seba tak som brzdil (ok isiel som 120 ale to bolo v hlbokej noci vtedy tolko aut nejazdi predsa) ale ten co predbiehal ma musel vidiet z daleka uz predtym nez by zacal predbiehat...ale pravdaze je to kamion tak jemu sa stat nic nemoze... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

SchYzo napísal:...
ak ma autobus vyhodeny blinker, tak si povinny umoznit mu vyjazd zo zastavky tym ze mu das prednost (aspon tak nejako to mylsim bolo vo vyhlaske...) ... inak su autobusari obcas celkom trubky a na blinkre zabudaju .. ja ale aj tak vzdy ked vidim bus tak spomalim, lebo viem ze nielenze sa tam moze kedykolvek nasackovat, ale aj preto, ze ludia su totalne ovce a ako na potvoru spoza toho autobusu vybehnu rovno pred tvoje auto ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nordkapp_pb napísal:ak ma autobus vyhodeny blinker, tak si povinny umoznit mu vyjazd zo zastavky tym ze mu das prednost (aspon tak nejako to mylsim bolo vo vyhlaske...) ... inak su autobusari obcas celkom trubky a na blinkre zabudaju .. ja ale aj tak vzdy ked vidim bus tak spomalim, lebo viem ze nielenze sa tam moze kedykolvek nasackovat, ale aj preto, ze ludia su totalne ovce a ako na potvoru spoza toho autobusu vybehnu rovno pred tvoje auto ...
to bol spoj cez dobru volu => zadne svetla mal obe rozbite...
odvtedy uz zakazdym racej spomalim ked vidim bus pred sebou na zastavke..
/edit: aby som upresnil, dobra vola je ciganska osada pri spisskych vlachoch, tam ten problem sa rozoberal aj v novinach apod. ze vodici autobusov sa aj boja tadial jazdit a ze autobus po generalke tam hned rozmlatili cigani apod..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

inac co ste spominali toho kkta, co na dialnici v protismere zabil toho cloveka, tak konal s umyslom spachat smovrazdu :? to uz musi byt dakto cisty jantar aby toto spravil, musi ziarit :roll:
ved to kua rozbehnem vo svojom smere a v 150ke to vpalim do dialniceho mosta alebo co, hodim sa dole z dialnice a ani nezavadziam a nezostane to mna ani ulizana ofina...
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Pozdravujem jedneho "logika" co dnes okolo 15:30 sa "snazil zaparkovat" pred postou v NMnV. Parkujem pred postou, sedim v aute, typek pride na ochcavke, parkuje a tlaci sa dopredu, este stale sa tlaci az ma potlacil. mal som rucnu brzdu, autom aj tak citelne sklblo. Medzi prednymi SPZ nie je ani milimeter miesto. Sedime v aute pozerame na seba, vyjdem von, slusne mu oznamim, ze veduci potlacil si ma, vobec ti to nevadi?
On: A co ze som, za mnou je zakaz parkovania.
Az ma tak oblialo, ze to nemohol mysliet vazne. Tak som mu to znova zopakoval, zabuchol dvere na ochcavke a kludne sa pobral na postu so slovami, ze co stresujem. Sadol som do auta, zobral telefon, a tu sa asi zlakol, lebo vliezol do auta a posunul sa o 10 cm dozadu...
O nic dohromady neslo, mal som za sebou asi meter miesto, vysiel by som so svojim autom, ale jeho reakcia a nasledny myslienkovy pochod... to som totalne nepochopil...Tak ked mam za zadkom zakaz parkovania tak potlacim auto predomnou aby som nestal v zakaze?
Nebral by som ti papiere, naopak, papiere by som ti dal...na choru kotrbu... zasluzis si.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

dnes som isiel po meste po hlavnej a v tom vyletel z vedlajsej cesty nejaky deb.ilko, ignoroval prednost v jazde ...skoro som bol v nom :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

minob: Na to len jednoduche riesenie bolo: pockaj kym odide, obehnut mu auto klucom a odist prec.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

hojko,
to, že je niekto arogantný ko*ot ešte neznamená, že ako ko*ot sa musíme správať všetci......
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pinhead: Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nordkapp_pb napísal:ak ma autobus vyhodeny blinker, tak si povinny umoznit mu vyjazd zo zastavky tym ze mu das prednost (aspon tak nejako to mylsim bolo vo vyhlaske...) ... inak su autobusari obcas celkom trubky a na blinkre zabudaju .. ja ale aj tak vzdy ked vidim bus tak spomalim, lebo viem ze nielenze sa tam moze kedykolvek nasackovat, ale aj preto, ze ludia su totalne ovce a ako na potvoru spoza toho autobusu vybehnu rovno pred tvoje auto ...
presne tak. ked ma bus vyhodeny blinker, tak ho mas povinnost pustit (ak mozes). ja to tak aj robievam (ked nemusim dupnut a brzdu a staci mi len ubrat plyn). bliknem na bus a pockam kym sa zaradi. tak ci tak mam cervenu a ten bus bude odpocovat o par metrov dalej. nijako mi to neublizi ked ho pustim. ale naozaj ma vie dozrat, ked mam zelenu na krizovatke, idem predpisanych 60 a zrazu bez smerovky sa mi napcha do pruhu bus. z toho ma naozaj poraza.
co sa tyka arogantnosti, tak ta v BA prekvita prekrasne. videl som vela vodicov, ktori su naozaj normalni a dokonca pustaju aj ked nemusia a vela kretenov. "zboznujem" ked idem v zakrute na pristavnom cca 50-55 km/h a nalepi sa tesne za mna nejake SUV. nie len, ze vtedy absolutne nic nevidim (SUV ma trosku silnejsie svetla a trosku vyssie, cize prilis ma to netesi nikdy ked je nieco take tesne za mnou), ale este mi ten debil zacne blikat. samozrejme, ze nepridam, ked uz sa mi viditelnost zhorsila. niektori vodici si zrejme neuvedomuju, ze ked je niekto da sa povedat zaciatocnik, tak to nebude rubat do zakruty 80. tiez ma vie dost prekvapit (ako tu aj bolo sopminane) predbiehanie na krizovatkach pred cervenou. kedze je cervena, tak nebudem samozrejme pridavat a pomalou rychlostou dojdem ku krizovatke (samozreme nebudem mat vyradenu rychlost kilometer pred krizovatkou a tackat sa kilometer 20km/h) a niekto ma predbehne a pichne sa predo mna. toto sa mi stava uz pomaly bezne. hlavne co sa tyka galvaniho smerom na roznavsku. potoms a mi paci ako ma cavo necha 200 metrov vzadu a skonci na dalsom semafore. ja si idem predpisanych 60, pred krizovatkou pribrzdim a viem, ze mi prave skoci zelena. samozrejme, ze necham cava vzadu kedze sa nemusim rozbiehat, dupnem na plyn a dalsiu krizovatku dam na oranzovu a cavo ostane stat (proste zelena vlna sa tam uvazuje z inej strany, cize ti, co idu v vedlajsej na hlavnu, vlnu nechytia ak nepojdu pomerne dost rychlo). tymto chcem len povedat, ze stale nechapem vyznam toho, aby ma niekto predbiehal na krizovatke pred cervenou. strati tym zbytocne cas, benzin, ak je namraza tak aj zadny naraznik ked neubrzdim. tiez sa mi neskutocne pacilo ked som odbocoval z galvaniho a stal na krizovatke. vonku napadany kasovity sneh a v protismere sli auta. cakal som na zelenu. pozeral som na oproti iduce auta a sla nejaka dodavka alebo co to bolo. nieco vacsie a zrazu len vidim ako nabehla kolesami na taku krasnu kopu hnedeho kasoviteho snehu. cele auto som mal komplet vymalovane na hnedo. ale naozaj komplet. kapota, cely bok aj s oknami, strecha, proste hrozne. bol to presne ten typ vodica, ktory si naozaj koleduje.
samozrejme su aj soferi normalni, ktorych je pomerne dost. obcas ma to normalne aj prekvapi. neraz sa mi stalo, ze mi dal niekto prednost ked nemusel (dokonca ani nemal kedze bol na hlavnej). neviem cim to je, ze sa ludia spravaju tak rozne na cestach...

co sa tyka parkovania, tiez je to obcas vesele. jedneho pekneho dna som si zaparkoval (pozdlzne) cca meter za prechod a cca 30 cm za druhe auto (malo pred sebou dost miesta, nemal by problem sa odtial dostat aj keby som sa na neho uplne nalepil). idem si tak o 9 hodin z prace a co nevidim... nejaky absolutny kkt si to parkol na prechod a mne tam nechal cca centimeter. ked som to videl, som myslel, ze z koze vyskocim. sadol som do auta a na tych par centimetroch som sa odtial vyslovene doloval asi 5-10 minut a to slo fakt o milimetre uz. samozrejme, ze raz som ho trosku drgol zadkom. nastastie nebol z toho ani len skrabancek ani nic na oboch autach. nemal sa ani co pchat na prechod a este mi nedal ani miesto. fatk zboznujem takych.

ps: este som na nikoho netrubil (ani nemam chut)
Napísať odpoveď